• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın bacılarım ve minik serçelerim (bunlar bebikler oluyor büyükler üzerine alınmasın )..çok heyecanlı bi hafta...
napıonuz bakıyım...
banada ne olduysa sanki hamile kalabiliomuş gibi...akşam doğum stresinden uyuyamadım...normal yapıcam diorum olursa...ama ya alttan kesik atarlarsa die düşünüorum..varmı benim kadar şaşkolozu arkadaş...hele bi hamile kal...sonra ne yapıosan yap...olmadı kusucam çocuğu...:27::27::27:bugun daktıra gidicem inşallah...bakalım ne görecek içerde :52::52::52:
angelim sanada günaydın.

doktora git bakalım ne dicek?
bende adet olunca gitcem :)

ne dicek klomen verecek..ovitrelle ile çatlatacak :D sonra dicek ekşın ekşın...ve ben yine hamile kalamıcam :D:52::52:
benden sonra düşünenler şimdi çocuklu oldu...:51::51:
angelım öle deme olur inşallahhh...

anada gonal f verdi 600 tl verdm ilaca 7 gün iğne vuruldum karından sonra benim yumoşlar 24mm olmuş ve 8-9 tane olmuş hemen durdurdu tedaviyi şuan yumoşlar gergin... gerdi yumoşlarımı şimdide onun yüzünden korunuyomm...

inşallah bu sefer tutar bebişin:49:

Son düzenleme:
angelım öle deme olur inşallahhh...

anada gonal f verdi 600 tl verdm ilaca 7 gün iğne vuruldum karından sonra benim yumoşlar 24mm olmuş ve 8-9 tane olmuş hemen durdurdu tedaviyi şuan yumoşlar gergin... gerdi yumoşlarımı şimdide onun yüzünden korunuyomm...

inşallah bu sefer tutar bebişin:49:

8-9 tane demek...ayşe fatma hayriye...zehra...ahmet..mehmet...fikret...demek :D hehehe
nie geriolar yumoşları ben anlamadım arkadaş...biz zaten yeterince gerginiz...
bende bu ay tutsunda kurtulayım istiyorum ama kiloda vermem lazım...

8-9 tane demek...ayşe fatma hayriye...zehra...ahmet..mehmet...fikret...demek :D hehehe
nie geriolar yumoşları ben anlamadım arkadaş...biz zaten yeterince gerginiz...
bende bu ay tutsunda kurtulayım istiyorum ama kiloda vermem lazım...
hee valla :) gerdiler beni gerdilerr :)

inşallah bacım tutar bu ayy dualarımız seninle. bacım senin kilon iy neden kilo vercen sen hmmm?

170 e 64 kilo fazla...hamile kalsam 15 kilo alsam...80 kilo olurum ama 4-5 kilo verirsem...75 le kapatırım doğum yapınca gider 7 kilosu :D

bende senin gibiyim cnm boyumuz kilomuz aynı 64'le hamile kaldım şuan 75 kg'yim... 80'e çıkarım gibi gelio banada... bakalım verebilcemmi kiloları sana bilgi veririm :1: ama uzun boylu olunca kilo dağılıo görenler hiç kilo almadın diolar bende hiç çaktırmıom hehe :27:

170 e 64 kilo fazla...hamile kalsam 15 kilo alsam...80 kilo olurum ama 4-5 kilo verirsem...75 le kapatırım doğum yapınca gider 7 kilosu :D
bişey olmaz ya :) evet ama 5 kilo verirsen iyi olur :) bende yazın 7 kilo verdim 52 kiloya düştüm işe girdim geri aldım 57 kiloyum hahah :)

o hesaplar pek tutmuyor canım. şimdiden düşünme bünye ve beslenme ile alakalı hamilelikte alacağın kilo. ben bekarken gram almazdım evlendim 3-4 kilo aldım hamile kaldım 22 kilo aldım tabi pek veremedim üstüne bi daha hamile kaldım şu an 11 kilo aldım ama 20 yi bulur büyük ihtimal. yuvarlanıp gidiyoz işte :)

bende senin gibiyim cnm boyumuz kilomuz aynı 64'le hamile kaldım şuan 75 kg'yim... 80'e çıkarım gibi gelio banada... bakalım verebilcemmi kiloları sana bilgi veririm :1: ama uzun boylu olunca kilo dağılıo görenler hiç kilo almadın diolar bende hiç çaktırmıom hehe :27:

kizlar siz ne diyonuz bende 170 boy ama 72 kilo desene benim hemen cin iskenceli diyete girmem lazim ama ben 65 falan olunca cok asiri zayif gorunuyom bana somalili diyolar o zaman:5:hamile kaldigimda 64 kiloydum ne guzel simdi yirtiniyom ayda 1 kilo bile gitmiyo allah belasini versin bu troidin hemen diyete baslamam lazsim yoksa bebisi ruyamda bile goremicem boyle giderse:5::5:

kizlar siz ne diyonuz bende 170 boy ama 72 kilo desene benim hemen cin iskenceli diyete girmem lazim ama ben 65 falan olunca cok asiri zayif gorunuyom bana somalili diyolar o zaman:5:hamile kaldigimda 64 kiloydum ne guzel simdi yirtiniyom ayda 1 kilo bile gitmiyo allah belasini versin bu troidin hemen diyete baslamam lazsim yoksa bebisi ruyamda bile goremicem boyle giderse:5::5:

aynen cnm versen iyi olur... çünkü vücut aşırı kiloya alışık olmadığı için tepki göstermeye başlıo..şuan ben 75 kiloya çıktım ve sol kalçam bacağım öyle ağrıoki yürürken topallıyorm bacaklarım taşıyamıo artık 40.haftaya kadarda kilo alrım daha yürüyemem artık herhalde... hemen tedbirini al derim ne kadar versen okadar iyi millete bakma sen boşver önemli olan sağlığın :40:

aynen cnm versen iyi olur... çünkü vücut aşırı kiloya alışık olmadığı için tepki göstermeye başlıo..şuan ben 75 kiloya çıktım ve sol kalçam bacağım öyle ağrıoki yürürken topallıyorm bacaklarım taşıyamıo artık 40.haftaya kadarda kilo alrım daha yürüyemem artık herhalde... hemen tedbirini al derim ne kadar versen okadar iyi millete bakma sen boşver önemli olan sağlığın :40:

hos guzel diyosunda benim dusukten sonra troid sorunu cikti ne yapsam veremiyom onceden 10 gunde 5 kilo verirdim metobolizma hizliydi simdi veremiyom kahretsinki ama kafama koydum gerekirse cin iskencesiylede olsa vericem...

tedavi goruyom sabah ac karina 1 ilac omur boyu boyle gitcek 2 ayda bir falan tahlille bakiliyor...ama tabi eskisi gibi degil vucut dedigim gibi cok havasladi metabolizma:5:

anladım cnm çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah :16: trioid hastalarına diyetler falan var cnm verdimi doktor sana?

Back
X