• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gün itibariyle gebelik takvimim bitmiş
yarın bambaşka bi hayat bekliyor bizi oğlum ve eşimle

şükrediyorum tabiki sago
ama 9 aydır normal doğuma o kadar şartlandım ki :5:
benden önce dr um dedi seni normal doğurtacam diye
şimdi sezeryan fikrine alışmaya çalışıyorum
spinal yapacakmış
hatta aneztezi uzmanı cumartesi günü izinli olmasaydı o gün girmiştim doğuma :(((
adam pazartesi izinden dönüyormuş bende o gün hastane yolcusuyum
Rabbim hayırlısını versin ama ameliyattan sonra oğluma nasıl bakacam diye üzülüyorum :43:
o anneden ilgi bekleyecek anne zaten ameliyatlı :43:
bi de süt gelmezse tümden bittim ben
benim sıkıntım sezeryandan korkmak falan değil
durup durup ağlıyorum ona yetemeyeceğim iyi bi anne olamayacağım diye

tansiyonum yüksek miyopi :5:
kaç aydır hiç düşmedi ki benim normal tanssiyonum 10-6 falandı hamilelikten önce
bi kaç haftadır 14-9 gidiyor bu da preeklamsi yapıyormuş
cumadan beri 15-10 oldu tansiyon
çocuğu da beni de riske atmamak için sezeryan dedi dr

Aglayıpta kendini de bebiside uzme canim benim.
Gorumcem de sezeryan oldu ama sıkıntısı olmadı okadar korkma sakın benege yetemicem diye hem sezeryanda sut gelmio diye bisey yok gorumcemin hemen geldi sutu. Zaten senin haftan doldu sutun gelme ihtimali cok dusuk muhakkak gelecektir.
Sagsaglim kavusacaksın bebisine ins.
Bende acayip heyecan war saatler gecmio sanki bugün. Yarın beni ne bekliyor bilmiyorum bakalım alacak mı sezeryana.

Aglayıpta kendini de bebiside uzme canim benim.
Gorumcem de sezeryan oldu ama sıkıntısı olmadı okadar korkma sakın benege yetemicem diye hem sezeryanda sut gelmio diye bisey yok gorumcemin hemen geldi sutu. Zaten senin haftan doldu sutun gelme ihtimali cok dusuk muhakkak gelecektir.
Sagsaglim kavusacaksın bebisine ins.
Bende acayip heyecan war saatler gecmio sanki bugün. Yarın beni ne bekliyor bilmiyorum bakalım alacak mı sezeryana.

Allah yardımcımız olsun cnım
çok heyecanlıyım bende

slm kızlar,,
cok yoruldum yaaa ,,mısafır geldı bugun sabah kalvaltıdan tutunda bı saat oncesıne kadar ,,
15 kadın vardı hepsıde kocamın tarafı tabı,,hıc kımseyede demedık hamıle oldugumu Allahım ne zordu ,,,
belım ayrı agrıo sırtım ayrı,,neysekı kocam ıste bugun de yarına kadar dınlenırım,
masallaberra dogum etmıs mıllan da ettı gerı kaldı muhtesem ucluden meys oda ınsallah yarın kavuscak ogluna :))))

merys acaba limon ..sarımsak falan yutsan ..hiç tuz yemesen...inmezmi tansiyonun ?

yok canım hiçbi şey etki etmiyor ne biçim tansiyonsa :((
bugün 125-70 di dr la konuştuk
tansiyonum düştü beklesek mi ki falana getirdim lafı
yarın sabah alalım bebeği de seni de riske atmayalım dedi
bu gece oğlumla bi bedende son gecemiz :16:
sabahtan beri eşim sağolsun dolandırdı durdu dışarda
yorgun olursam gece yatabilirim belki
benim için dua edin lütfen
arada gelip yazmaya çalışırım
Allaha emanet kalın

merycim Allah bi avazda kurtulmani nasip etsin cnm
Rabbim senide bebeginide korusun sagsaglim kucagina almayida nasip etsin cnm
:16:

Kızlar çok heyecanlıyımmmm yarın beni nelerin beklediğini bilmiyorum.
doktor muayene edecek belki alacak bebeği belki almayacak. bugün dışardaydım hep dolaştık benimki ile saat 13:00 da bir çıktık evden bir saat oluyor geleli:)

aylardır dışarı çıkmamanın acısını çıkardım bugün. Yarın sezeryan olmazsam öğlene gelir yazarım zaten eğer gelmezsem anlayın ki kızıma kavuştum. Yine hastanede ipadden girebilirsem yazarım sizlere.
Bana dua edin ne olur benim ve kızım için hayırlısı ne ise onu nasip etsin mevlam.....

Merys cim canım sağsağlim alırsın oğluşunu kucağına inş...

Canım moralini bozma ne olur. Ne guzel hepiniz sorunsuz gebelik gwcirdiniz hic bir sıkıntınız olmadö bebeklerinizi sagsaglım kucagınıza aldınız bundan daha guzel ne warki. P.tesi doktor benide sezeryana alırsa ikimizde aynı gun dpgurmus okucaz tabi bnm zillim normalinden erken gelmis olacak ya benim gibi olsaydinız. Sükredin bir kere yavvv herkes normal doguracak diye bisey yok yeter ki saglıklı olsunlar. Walla herisi bos.
Ben simdi acaba erken olacak bir sıkıntısı olur mu diye dusunup duruyorum kafamda kuruyorum karnımda olması gereken zaman da dısarda olacakbunun sorumlulugu daha kötü.

artık erken değil canım seninki. 28 haftalık doğanlar var. düşünme sen böyle şeyleri bişeycik olmaz hayırlısıyla

şükrediyorum tabiki sago
ama 9 aydır normal doğuma o kadar şartlandım ki :5:
benden önce dr um dedi seni normal doğurtacam diye
şimdi sezeryan fikrine alışmaya çalışıyorum
spinal yapacakmış
hatta aneztezi uzmanı cumartesi günü izinli olmasaydı o gün girmiştim doğuma :(((
adam pazartesi izinden dönüyormuş bende o gün hastane yolcusuyum
Rabbim hayırlısını versin ama ameliyattan sonra oğluma nasıl bakacam diye üzülüyorum :43:
o anneden ilgi bekleyecek anne zaten ameliyatlı :43:
bi de süt gelmezse tümden bittim ben
benim sıkıntım sezeryandan korkmak falan değil
durup durup ağlıyorum ona yetemeyeceğim iyi bi anne olamayacağım diye

tansiyonum yüksek miyopi :5:
kaç aydır hiç düşmedi ki benim normal tanssiyonum 10-6 falandı hamilelikten önce
bi kaç haftadır 14-9 gidiyor bu da preeklamsi yapıyormuş
cumadan beri 15-10 oldu tansiyon
çocuğu da beni de riske atmamak için sezeryan dedi dr

valla bende sezaryen sonrası hiç çekmedim meryscim gayet iyiydim hemende ayağa kalktım. yalan söyleyemeyeceğim benim sütüm 3 gün gelmedi ama bebeğimi hiç görmemiştim yoğun bakımdaydı üzüntüm had safhadaydı anlayacağın özel bir durumdu. normal doğumdada dikiş olabiliyor ondada ağrı çekebiliyorsun. . gerçi sen bunları okuyunca artık doğurmuş olacaksın ama. bebeişini düşün sen hiç bişey düşünme başka

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günümüz aydın olsun.. bu hafta bi sürü bebişimiz oldu :)

Günaydın canım;

Bu hafta hakkaten bereketli bi hafta oldu :16::16: Rabbim bebişlere sağlık sıhhat versib, annelere de güç kuvvet, anında gelen bol bol süt versin inaşllah.
Bizim gibi hamilelere de işlerinde kolaylık versin, hamile olmayanlara da tez zamanda hayırlısıyla bebiş versin :16::16:

Dua ile başlayalım haftaya :16::16:

günaydın kızlarr napionuz mery sago allah yardımcınız olsun. herseyin hayırlısı olsun inşallah. bebişlerinize kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.:16::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
darısı sitemizdeki hamilerin başına.
bizim başımıza :):49:

kızlar doğum kontrol hapı mide bulantısı yaparmı. midem bulanıyor gögüslerime iğneler batıo ve kaşınıyor :( nasıl bir haptır bu yan etki yaparmı. hapı kullandığımdan beri mide bulantısı var sabahları. hamilelik öncesi hazırlık yapıyorumdur inşallah :) ama gercekten zormuş mide bulantısı :)

günaydın kızlarr napionuz mery sago allah yardımcınız olsun. herseyin hayırlısı olsun inşallah. bebişlerinize kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.:16::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
darısı sitemizdeki hamilerin başına.
bizim başımıza :):49:

kızlar doğum kontrol hapı mide bulantısı yaparmı. midem bulanıyor gögüslerime iğneler batıo ve kaşınıyor :( nasıl bir haptır bu yan etki yaparmı. hapı kullandığımdan beri mide bulantısı var sabahları. hamilelik öncesi hazırlık yapıyorumdur inşallah :) ama gercekten zormuş mide bulantısı :)

Yan etkilerinde yazar canım. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama başağrısını duymuştum ben, sanırım mide bulantısı da yapıyor. Birde yumurtaları düzenliyor ya, onun etkisiyle hormonlar seni böyle etkiliyor olabilir.
Çok etkiliyorsa bence doktoruna bi danış, bazılarının etkisi daha az oluyormuş belki değiştirir.
Boşver sen hazırlık falan yapma, olunca zaten mecbur çekecen Allahın izniyle :1::1:

Yan etkilerinde yazar canım. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama başağrısını duymuştum ben, sanırım mide bulantısı da yapıyor. Birde yumurtaları düzenliyor ya, onun etkisiyle hormonlar seni böyle etkiliyor olabilir.
Çok etkiliyorsa bence doktoruna bi danış, bazılarının etkisi daha az oluyormuş belki değiştirir.
Boşver sen hazırlık falan yapma, olunca zaten mecbur çekecen Allahın izniyle :1::1:
bir ara sorim ben doktora görürsem :) ama bugün az daha kusacaktım o derece elim ayagım titredi :( gerci dün abanta gittik üşüttüm mü ne :( başımıda agrıtıyor ama ben onu sünizitim var ondan die düşünüyorum ağrıkesici içince bile geçmio:( şuan çubuk kraker yiyorum o biraz bastırdı. burdan sizden duymuştum :)

günaydın bacılarr.. milan hala yok ortalarda naptı netti çook meraklandım yaa...:44: merakımız bugünde artmaya devam edicek bisürü bebiş gelio hayırlısıylaaa anaaaam ne heyecanlı :1:

bir ara sorim ben doktora görürsem :) ama bugün az daha kusacaktım o derece elim ayagım titredi :( gerci dün abanta gittik üşüttüm mü ne :( başımıda agrıtıyor ama ben onu sünizitim var ondan die düşünüyorum ağrıkesici içince bile geçmio:( şuan çubuk kraker yiyorum o biraz bastırdı. burdan sizden duymuştum :)

Belkide dediğin gibi üşüttün. Ama dikkat et, doktora yinede sor, katlanmasın mide bulantın yani. Sonuçta evde olsan yatar uyursun ama işte olunca mide bulantısını çekmek zor canım ya. Allah kolaylık versin :16::16:

Belkide dediğin gibi üşüttün. Ama dikkat et, doktora yinede sor, katlanmasın mide bulantın yani. Sonuçta evde olsan yatar uyursun ama işte olunca mide bulantısını çekmek zor canım ya. Allah kolaylık versin :16::16:
Amin canım saolasın ayy aynen dediğin gibi evde olsam yatarım ama malesef :( neyse Allah hepimize kolaylık versin inşallah:16:

herkese günaydınnnnn... mutlu huzurlu sağlıklı haftalarınız olsun inş :36:

Back
X