ayyy o ailelelerin ogrenme kismi ne heyecanlidir yaa..senin kaynana cok iyi sir saklarmis ogrenmis olduk bence ikiz oldugunu 3 ay bittikten sonra soyleyin cinsiyet ogrendikten sonraBu arada bizde eşimle dün ailelere söyledik hamile olduğumu..
İlk başta sadece anne babalara söyleyelim dedim..eşim gitti annesine hadi gözün aydın babaanne oluyosun dedi ama şimdilik kimseye söyleme dedi..
Kadın sevincinden eşim çıkar çıkmaz herkesi aramış ..bi geldi eve arayan arayana : )
Dünden beri tebrikler ..telefonlar bitmedi bi türlü..
Ben eşime diyorum ki senin annen söyler dayanamaz normalde de çok laf tutmaz çünkü..yok diyor ben sert yaptım ona söyleyemez diyor..sonra eve gelir gelmez telefonlar başladıyaa dedim noldu beyfendi : ) işte böyle böyle Rabbim gösteriyor herşeyi..
Neyse bende bizimkileri aradım tabi..Çok sevindiler..herkes bi şaşkın ..nasıl 2 ay olmuş sakladın diolar ..valla dedim kötü olmayaydım cinsiyetini öğrenip öyle söylicektik sizlere : )
Annemler bu akşam geliyor kalmaya..gelsin bi ütüleri falan yapsın en azından eşimin canı çıktı garibimbakalım bi kaç gün kalırlar heralde..
Ama asıl bombayı bilmiyorlartaksit taksit söylüyoz ..hepsi birden ağır gelir diye : )
İkiz olduklarını bilmiyorlar ve dolayısıyla tedaviyle olduklarını ..Artık onlarıda alıştıra alıştıra söyleriz
suan ıcın rahatladı ıcım ama korkularımı atlattım dıemem canım suan o kaybettıgım haftalara geldıkce aslında daha cok ıcımı korku kaplıo ama duymamaya calısıorum iç sesımı,,ılk kez gebe kalıomusum gıbı dusunmeye calısıorum,,sorun yok sıpam gelcek ınsallah dıe moral verıorum kendı kendıme,,,ınsallah bu sefer olcak Rabbımın ıznıyle,,,
mevlam tez vakıtte senınde yavrunu sana kavustursun ,,,,ınsallah bu sene hepımız evlatlarımıza kavuscaz :))
ınsallah duyarız eylulum ,,ınsallah bu sefer yuzumuz guler,,,mevlamda tez vakıtte kucuk kuzunu sana gondersınnnn:))ben umıtlıyım hepımız bu ay kavuscaz bebelerımıze:))
Bu arada bizde eşimle dün ailelere söyledik hamile olduğumu..
İlk başta sadece anne babalara söyleyelim dedim..eşim gitti annesine hadi gözün aydın babaanne oluyosun dedi ama şimdilik kimseye söyleme dedi..
Kadın sevincinden eşim çıkar çıkmaz herkesi aramış ..bi geldi eve arayan arayana : )
Ben eşime diyorum ki senin annen söyler dayanamaz normalde de çok laf tutmaz çünkü..yok diyor ben sert yaptım ona söyleyemez diyor..sonra eve gelir gelmez telefonlar başladıyaa dedim noldu beyfendi : ) işte böyle böyle Rabbim gösteriyor herşeyi..
Neyse bende bizimkileri aradım tabi..Çok sevindiler..herkes bi şaşkın ..nasıl 2 ay olmuş sakladın diolar ..valla dedim kötü olmayaydım cinsiyetini öğrenip öyle söylicektik sizlere : )
Annemler bu akşam geliyor kalmaya..gelsin bi ütüleri falan yapsın en azından eşimin canı çıktı garibimbakalım bi kaç gün kalırlar heralde..
Ama asıl bombayı bilmiyorlartaksit taksit söylüyoz ..hepsi birden ağır gelir diye : )
İkiz olduklarını bilmiyorlar ve dolayısıyla tedaviyle olduklarını ..Artık onlarıda alıştıra alıştıra söyleriz
Gunaydinnnn ben cok sukur persembe gunu saat 12.35te normal dogumla bebegime kavustum aynii duygu gibi oldu belirtilerim agri acilma yokken su ve nisanim geldi derken bebegm darisi sizlere))) 3535gr 50cm minisim taburcu olduk evdeyiz millanin da rabbim yardmcisi olsun darisi merys e ))) normal dogum cok avantajliymis kizlar )
gözün aydın masalberra
bende pazartesi sezeryana giriyorum
moralim diplerde
dua edin benim için
sorunsuz bi hamilelik geçirdimCanimm hic uzulme bebegini kucagina alinca rahatlicaksin moralin yuksek tut onlar icin herseye deger, normal dogumda kolay degilmis
sorunsuz bi hamilelik geçirdim
son anda tansiyon başıma bela oldu ona üzülüyorum
kızlar yarın 8:30 da hastanede olcam.sanırım 9:30 gıbı sezeryana gırerım..bebek cok iri 4.200 kg acılmam hala yok..doktor beklemenın anlamı yok dedı..neyse gebelık takvımıme yetışmış oldum:) epıdurallı sezeryan olcam,dıgerınde toparlanmak zor oluyomus..hepınıze dua etcem..hayırlısı olsun ne dıyım..kımseyı soramıyorum cunku okuyamıyorum telden..gırmek bıle 2saat suruoo..sızde bana dua edın
Kizlar hepinize cokkkk tesekkur ederimmm alinti yapamd bosluk bukdugumda uyuyorum minisim geceleri uyanik:)))
Hepinize sanci animda bol bol dua ettim rabbim hepinize nasip etsin
Canim gozunuz aydin. Rabbim saglik sihhat versin. Anali babali buyutsun insallah. Sanada guc kuvvet versin bu alisma surecinde. Masallah bebisineGunaydinnnn ben cok sukur persembe gunu saat 12.35te normal dogumla bebegime kavustum aynii duygu gibi oldu belirtilerim agri acilma yokken su ve nisanim geldi derken bebegm darisi sizlere))) 3535gr 50cm minisim taburcu olduk evdeyiz millanin da rabbim yardmcisi olsun darisi merys e ))) normal dogum cok avantajliymis kizlar )
Canim hayirdir noldu? Tansiyon cokmu yukseldi? Rabbim hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin. Bozma moralinii onemli olan senin ve bebisin sagligi.gözün aydın masalberra
bende pazartesi sezeryana giriyorum
moralim diplerde
dua edin benim için
şükrediyorum tabiki sagoCanım moralini bozma ne olur. Ne guzel hepiniz sorunsuz gebelik gwcirdiniz hic bir sıkıntınız olmadö bebeklerinizi sagsaglım kucagınıza aldınız bundan daha guzel ne warki. P.tesi doktor benide sezeryana alırsa ikimizde aynı gun dpgurmus okucaz tabi bnm zillim normalinden erken gelmis olacak ya benim gibi olsaydinız. Sükredin bir kere yavvv herkes normal doguracak diye bisey yok yeter ki saglıklı olsunlar. Walla herisi bos.
Ben simdi acaba erken olacak bir sıkıntısı olur mu diye dusunup duruyorum kafamda kuruyorum karnımda olması gereken zaman da dısarda olacakbunun sorumlulugu daha kötü.
tansiyonum yüksek miyopiCanim gozunuz aydin. Rabbim saglik sihhat versin. Anali babali buyutsun insallah. Sanada guc kuvvet versin bu alisma surecinde. Masallah bebisine
Canim hayirdir noldu? Tansiyon cokmu yukseldi? Rabbim hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin. Bozma moralinii onemli olan senin ve bebisin sagligi.
Millandan ses yok. Dogurmustur bile. Tosuncuk hanim. Haberleri yazsan ya arada. Muhtesem 3lu derken hepiniz 3gunde pirtlatiyonuz hee :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?