Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

[\duyguucar;28996201]hiç üzülme sagocum sen alacağını al. vicdanın rahatmı gerisini takma. işte böyle 40 yıl sırtında taşırsın bi kere yoruldum dersin senden kötüsü olmaz. ben ne canımı verdiğim arkadaşlar gördüm eşimde bana kızıyordu onlar senin arkadaşın değil diye sonra bi baktım ben aramazsam gerçekten hiç biri aramıyor sormuyor merak etmiyor. öyle arkadaş lazım değil. sen eşine çocuğuna bak. değer bilene canımı veririm ama bundan sonra çok zor benim içinde. iyi olmuş gördün yüzünü. bi daha pişman olsada sakın görüşme öyle insanla. büyük ihtimal pişman olacaktır zaten.[/QUOTE]

Haklısım canım pisman olacak elbet. Ama ben cok kırıldim ne diyim ki daha ona kendi bilir.
Osunuma soyleyecem arasın kocasını helallessin boyle olmaz yılların hakkı war sonucta.

Bu arada bizde eşimle dün ailelere söyledik hamile olduğumu..

İlk başta sadece anne babalara söyleyelim dedim..eşim gitti annesine hadi gözün aydın babaanne oluyosun dedi ama şimdilik kimseye söyleme dedi..

Kadın sevincinden eşim çıkar çıkmaz herkesi aramış ..bi geldi eve arayan arayana : )

Dünden beri tebrikler ..telefonlar bitmedi bi türlü..

Ben eşime diyorum ki senin annen söyler dayanamaz normalde de çok laf tutmaz çünkü..yok diyor ben sert yaptım ona söyleyemez diyor..sonra eve gelir gelmez telefonlar başladı yaa dedim noldu beyfendi : ) işte böyle böyle Rabbim gösteriyor herşeyi..

Neyse bende bizimkileri aradım tabi..Çok sevindiler..herkes bi şaşkın ..nasıl 2 ay olmuş sakladın diolar ..valla dedim kötü olmayaydım cinsiyetini öğrenip öyle söylicektik sizlere : )

Annemler bu akşam geliyor kalmaya..gelsin bi ütüleri falan yapsın en azından eşimin canı çıktı garibim bakalım bi kaç gün kalırlar heralde..

Ama asıl bombayı bilmiyorlar taksit taksit söylüyoz ..hepsi birden ağır gelir diye : )

İkiz olduklarını bilmiyorlar ve dolayısıyla tedaviyle olduklarını ..Artık onlarıda alıştıra alıştıra söyleriz

ayyy o ailelelerin ogrenme kismi ne heyecanlidir yaa..senin kaynana cok iyi sir saklarmis ogrenmis olduk bence ikiz oldugunu 3 ay bittikten sonra soyleyin cinsiyet ogrendikten sonra

inş cnm bizlerde arkanızdan gelecegiz inş..
masalberra tebrik ederim dogumunu yapmışsın kavusmussun yavruna gözün aydın cnm
millan cnm seninde haberini bekliyoruz Allah yardım etsin kuzum sana dogumda inş

Canım benim kaynanamda tutamaz icinde hemen soyler. Pazartesi hazırlıklı gel dedi doktor ama kesin degil sezeryana almayabilir kimseye soylemiyelim dedik butun gorumcelerim falan herkes duydu walla.

Ama cok sevinmislerdir ondan dyanamamıstır. Sahsen bende cok sevindigim bisey olursa dayanamaz soylerim hemen herkese.

Ama ben ikiz olduklarını duyunca ne dicekler onu merak ediyorrum ayyy o daha heyecanlı.

canım çok sevinmişlerdir . ne güzel valla darısı bize inşallah. sende sağlıkla kucagına alırsın miniklerini inşallah. içime biri kız biri erkek diye doğdu niyeyse :))) herseyin hayırlısı eslemmim

Masalberra canım allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ne guzel kavustun bebişine darısı bızım basımıza
millan gızzzzz doğurdun mu sonunda hadi gözün aydın seninde o tosuncuğa ıyı bak heeeee
Eslemcim annenlerın gelmesı ıyı olur senın için eşinde biraz rahatlarne kadar cok mutludur sımdı aıleler
Su misalim yavrum rabbım hamılelıgını tamamlayıp yavrunu kucagına almayı nasıp edecek inşallah
Diğer bacılarım sizi de çok özledim hamişler kendınıze bebısınıze dıkat edın diğer kızçelerımde rabbım de bıze kısa zamanda nasıp eder ınsallah bu duyguyu opuyorum hepınızı
Annemlerı uğurladım ama okulda sabahçılığa gectık 6 da kalkıyorum eve gelınce sızıyorum gırmeye calışırım yıne optum hepınızı Allaha emanet olun

ikisi için bişey diyemiycem ama illa biri erkek olacak gibi geliyor eslemcim banada. tabi önemli olan sağlıklı olmaları. ikiside can ikiside evlat. bencede bekleyin biraz daha onu söylemek için

gözün aydın masalberra
bende pazartesi sezeryana giriyorum
moralim diplerde
dua edin benim için

Kizlar hepinize cokkkk tesekkur ederimmm alinti yapamd bosluk bukdugumda uyuyorum minisim geceleri uyanik:)))
Hepinize sanci animda bol bol dua ettim rabbim hepinize nasip etsin

sorunsuz bi hamilelik geçirdim
son anda tansiyon başıma bela oldu ona üzülüyorum

Canım moralini bozma ne olur. Ne guzel hepiniz sorunsuz gebelik gwcirdiniz hic bir sıkıntınız olmadö bebeklerinizi sagsaglım kucagınıza aldınız bundan daha guzel ne warki. P.tesi doktor benide sezeryana alırsa ikimizde aynı gun dpgurmus okucaz tabi bnm zillim normalinden erken gelmis olacak ya benim gibi olsaydinız. Sükredin bir kere yavvv herkes normal doguracak diye bisey yok yeter ki saglıklı olsunlar. Walla herisi bos.
Ben simdi acaba erken olacak bir sıkıntısı olur mu diye dusunup duruyorum kafamda kuruyorum karnımda olması gereken zaman da dısarda olacakbunun sorumlulugu daha kötü.

Milannnnn bacım ne yaptın acabaaaaaa?..... aklım hep sendeydi bugün. Birde nehir hanimı merak ediyorum.
Su veletlerinizin resmini koyunda gorelim yavvvv

cnm bnm gözün aydınnn sağlıklı sıhhatli aramıza dön inşallah.... sonunda die die kavuşuosun bebişinee Rabbim Analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah

Canim gozunuz aydin. Rabbim saglik sihhat versin. Anali babali buyutsun insallah. Sanada guc kuvvet versin bu alisma surecinde. Masallah bebisine

gözün aydın masalberra
bende pazartesi sezeryana giriyorum
moralim diplerde
dua edin benim için
Canim hayirdir noldu? Tansiyon cokmu yukseldi? Rabbim hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin. Bozma moralinii onemli olan senin ve bebisin sagligi.

Millandan ses yok. Dogurmustur bile. Tosuncuk hanim. Haberleri yazsan ya arada. Muhtesem 3lu derken hepiniz 3gunde pirtlatiyonuz hee :-D

gece gece girdim bi bakim millandan haber varmi girdimi diye ama yok
neyse yarin gelirim yine hadi iyi geceler
hii dogurduysa millan bu gece ilk yaninda uyuyacak bali oyy oyy ne guzel bi durum
ALLAHİM bizlerede nasip et masallahhhhhh cnm

şükrediyorum tabiki sago
ama 9 aydır normal doğuma o kadar şartlandım ki
benden önce dr um dedi seni normal doğurtacam diye
şimdi sezeryan fikrine alışmaya çalışıyorum
spinal yapacakmış
hatta aneztezi uzmanı cumartesi günü izinli olmasaydı o gün girmiştim doğuma ((
adam pazartesi izinden dönüyormuş bende o gün hastane yolcusuyum
Rabbim hayırlısını versin ama ameliyattan sonra oğluma nasıl bakacam diye üzülüyorum
o anneden ilgi bekleyecek anne zaten ameliyatlı
bi de süt gelmezse tümden bittim ben
benim sıkıntım sezeryandan korkmak falan değil
durup durup ağlıyorum ona yetemeyeceğim iyi bi anne olamayacağım diye

tansiyonum yüksek miyopi
kaç aydır hiç düşmedi ki benim normal tanssiyonum 10-6 falandı hamilelikten önce
bi kaç haftadır 14-9 gidiyor bu da preeklamsi yapıyormuş
cumadan beri 15-10 oldu tansiyon
çocuğu da beni de riske atmamak için sezeryan dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…