şükrediyorum tabiki sago
ama 9 aydır normal doğuma o kadar şartlandım ki
benden önce dr um dedi seni normal doğurtacam diye
şimdi sezeryan fikrine alışmaya çalışıyorum
spinal yapacakmış
hatta aneztezi uzmanı cumartesi günü izinli olmasaydı o gün girmiştim doğuma((
adam pazartesi izinden dönüyormuş bende o gün hastane yolcusuyum
Rabbim hayırlısını versin ama ameliyattan sonra oğluma nasıl bakacam diye üzülüyorum
o anneden ilgi bekleyecek anne zaten ameliyatlı
bi de süt gelmezse tümden bittim ben
benim sıkıntım sezeryandan korkmak falan değil
durup durup ağlıyorum ona yetemeyeceğim iyi bi anne olamayacağım diye
tansiyonum yüksek miyopi
kaç aydır hiç düşmedi ki benim normal tanssiyonum 10-6 falandı hamilelikten önce
bi kaç haftadır 14-9 gidiyor bu da preeklamsi yapıyormuş
cumadan beri 15-10 oldu tansiyon
çocuğu da beni de riske atmamak için sezeryan dedi dr
Aglayıpta kendini de bebiside uzme canim benim.
Gorumcem de sezeryan oldu ama sıkıntısı olmadı okadar korkma sakın benege yetemicem diye hem sezeryanda sut gelmio diye bisey yok gorumcemin hemen geldi sutu. Zaten senin haftan doldu sutun gelme ihtimali cok dusuk muhakkak gelecektir.
Sagsaglim kavusacaksın bebisine ins.
Bende acayip heyecan war saatler gecmio sanki bugün. Yarın beni ne bekliyor bilmiyorum bakalım alacak mı sezeryana.
merys acaba limon ..sarımsak falan yutsan ..hiç tuz yemesen...inmezmi tansiyonun ?
gözün aydın masalberra
bende pazartesi sezeryana giriyorum
moralim diplerde
dua edin benim için
Canım moralini bozma ne olur. Ne guzel hepiniz sorunsuz gebelik gwcirdiniz hic bir sıkıntınız olmadö bebeklerinizi sagsaglım kucagınıza aldınız bundan daha guzel ne warki. P.tesi doktor benide sezeryana alırsa ikimizde aynı gun dpgurmus okucaz tabi bnm zillim normalinden erken gelmis olacak ya benim gibi olsaydinız. Sükredin bir kere yavvv herkes normal doguracak diye bisey yok yeter ki saglıklı olsunlar. Walla herisi bos.
Ben simdi acaba erken olacak bir sıkıntısı olur mu diye dusunup duruyorum kafamda kuruyorum karnımda olması gereken zaman da dısarda olacakbunun sorumlulugu daha kötü.
şükrediyorum tabiki sago
ama 9 aydır normal doğuma o kadar şartlandım ki
benden önce dr um dedi seni normal doğurtacam diye
şimdi sezeryan fikrine alışmaya çalışıyorum
spinal yapacakmış
hatta aneztezi uzmanı cumartesi günü izinli olmasaydı o gün girmiştim doğuma((
adam pazartesi izinden dönüyormuş bende o gün hastane yolcusuyum
Rabbim hayırlısını versin ama ameliyattan sonra oğluma nasıl bakacam diye üzülüyorum
o anneden ilgi bekleyecek anne zaten ameliyatlı
bi de süt gelmezse tümden bittim ben
benim sıkıntım sezeryandan korkmak falan değil
durup durup ağlıyorum ona yetemeyeceğim iyi bi anne olamayacağım diye
tansiyonum yüksek miyopi
kaç aydır hiç düşmedi ki benim normal tanssiyonum 10-6 falandı hamilelikten önce
bi kaç haftadır 14-9 gidiyor bu da preeklamsi yapıyormuş
cumadan beri 15-10 oldu tansiyon
çocuğu da beni de riske atmamak için sezeryan dedi dr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günümüz aydın olsun.. bu hafta bi sürü bebişimiz oldu :)
günaydın kızlarr napionuz mery sago allah yardımcınız olsun. herseyin hayırlısı olsun inşallah. bebişlerinize kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.
darısı sitemizdeki hamilerin başına.
bizim başımıza :)
kızlar doğum kontrol hapı mide bulantısı yaparmı. midem bulanıyor gögüslerime iğneler batıo ve kaşınıyornasıl bir haptır bu yan etki yaparmı. hapı kullandığımdan beri mide bulantısı var sabahları. hamilelik öncesi hazırlık yapıyorumdur inşallah :) ama gercekten zormuş mide bulantısı :)
bir ara sorim ben doktora görürsem :) ama bugün az daha kusacaktım o derece elim ayagım titrediYan etkilerinde yazar canım. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama başağrısını duymuştum ben, sanırım mide bulantısı da yapıyor. Birde yumurtaları düzenliyor ya, onun etkisiyle hormonlar seni böyle etkiliyor olabilir.
Çok etkiliyorsa bence doktoruna bi danış, bazılarının etkisi daha az oluyormuş belki değiştirir.
Boşver sen hazırlık falan yapma, olunca zaten mecbur çekecen Allahın izniyle
bir ara sorim ben doktora görürsem :) ama bugün az daha kusacaktım o derece elim ayagım titredigerci dün abanta gittik üşüttüm mü ne başımıda agrıtıyor ama ben onu sünizitim var ondan die düşünüyorum ağrıkesici içince bile geçmio şuan çubuk kraker yiyorum o biraz bastırdı. burdan sizden duymuştum :)
Amin canım saolasın ayy aynen dediğin gibi evde olsam yatarım ama malesefBelkide dediğin gibi üşüttün. Ama dikkat et, doktora yinede sor, katlanmasın mide bulantın yani. Sonuçta evde olsan yatar uyursun ama işte olunca mide bulantısını çekmek zor canım ya. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?