• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gunaydinnnn ben cok sukur persembe gunu saat 12.35te normal dogumla bebegime kavustum aynii duygu gibi oldu belirtilerim agri acilma yokken su ve nisanim geldi derken bebegm darisi sizlere;)))) 3535gr 50cm minisim taburcu olduk evdeyiz millanin da rabbim yardmcisi olsun darisi merys e;)))) normal dogum cok avantajliymis kizlar ;))

Gunaydinnnn ben cok sukur persembe gunu saat 12.35te normal dogumla bebegime kavustum aynii duygu gibi oldu belirtilerim agri acilma yokken su ve nisanim geldi derken bebegm darisi sizlere;)))) 3535gr 50cm minisim taburcu olduk evdeyiz millanin da rabbim yardmcisi olsun darisi merys e;)))) normal dogum cok avantajliymis kizlar ;))
:nazar::nazar: allah analı babalı büyütsün canım benim çok sevindim yavaş yavaş geliyor kuzucuklar :16: ne kadar güzel bi duygu kim bişlir rabbim hepimize tez zamanda yaşatsın bu duyguları inşallah :16: rabbim sana ve bebeğine sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin masalcım :emir_bebek: darısı kalan hamişlerin başına :49:

Gunaydinnnn ben cok suisteyene gunu saat 12.35te normal dogumla bebegime kavustum aynii duygu gibi oldu belirtilerim agri acilma yokken su ve nisanim geldi derken bebegm darisi sizlere;)))) 3535gr 50cm minisim taburcu olduk evdeyiz millanin da rabbim yardmcisi olsun darisi merys e;)))) normal dogum cok avantajliymis kizlar ;))

Canım benim cooookkk sevindimmmm. Rabbim yavrusuna uzun saglıkli bir ömür nasip etsin ins.
Bak sana takma kafana okadar dedik dimi bir anda oluvermis hepsi.
Keske bende normal yapabilseydimm cok uzuluyorum boyle sezeryan olmasına. P.tesi alırsa sezeryana birde normalinden once almıs olacaz 20 gun erkenolacak...

Topigimiz bebislenio gun gectikce. Mevlam diger kızlara da en yakın zamanda hamile kalmayı nasıl etsin ins.... ( amin)

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrne ok garip rüyalar gördüm bugün yangem hamileydi sonrası çok karışıktı :17: sabah uyandığımda sanki içime bişe oturmuştu :17: sizler nasılsınız ne var yok :27:

milaaaaan dakikalar keldı allahın izniyle kızına kavuşmana :16: allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş nehire :nazar::16: güzel haberlerini bekliyoruz kusum :emir_bebek:

Canim ruyanı hayra yoralım hayır olsunn... belkide senin bebis gelio onceden goz kırpıo sana.. icini ferah tut.

Kızlar en yakın arkadasımı kız kardesim dedigim insanı dun kaybettim. Benimle gorusmek istemiomus artık. Kocama oyle demis.
Bu kredi cektigim arkadasim warya iste o.
Ben buna kredi cektigim zaman 1 milyar icinden almıstim onu 1.5 milyar olarak geri odedim. Dun bana diyor ki taksitlerin ikisini ben oderim birini sen odersin. Bende dedim ki ben zaten uzerime dusen borcu odedim gerisine karısmam sen odeyeceksin falan derken ben biraz agır konustum senin yuzunden kredi avukatlık oldu simdi faiz uzerine faiz oduyorsun benden odedigim borcu bir daha odememi istiyorsun dedim. Sonra benimki aradi onu konustu ben borcu oderim ama artık aramasın beni demis,

Ben ona iyilik yaptım onun bana yaptıgına bakın en kotu gunlerinde ben vardım yanında onun. Sevgilisinden dauak yedi yüzü gözü mosmor benim omuzumda agladı her seferinde. Ama simdi ona kotu kadın diyenler benden kıymetli oldular. Evlendi yine yanında ben wardım.
O zoruma gidio iste. Kac yıllık arkadaslıgı bir anda sildi gecti.

gözümüz aydın berracım sen kurtuldun maşallah. sıra bizlerde. ahhh sakalım yokki söz dinleteyim bak nasıl geliyorsunuz benim sözüme. yüce Rabbim ol diyor herşey anında oluyor yoksa öyle günlerce belirti aramanıza gerek yok. millanda yiye yiye tosuncuk yaptı çocuğu 4 ü bile geçmiş. sağlıkla gelsinlerde dünyaya gerisi önemli değil

Kızlar en yakın arkadasımı kız kardesim dedigim insanı dun kaybettim. Benimle gorusmek istemiomus artık. Kocama oyle demis.
Bu kredi cektigim arkadasim warya iste o.
Ben buna kredi cektigim zaman 1 milyar icinden almıstim onu 1.5 milyar olarak geri odedim. Dun bana diyor ki taksitlerin ikisini ben oderim birini sen odersin. Bende dedim ki ben zaten uzerime dusen borcu odedim gerisine karısmam sen odeyeceksin falan derken ben biraz agır konustum senin yuzunden kredi avukatlık oldu simdi faiz uzerine faiz oduyorsun benden odedigim borcu bir daha odememi istiyorsun dedim. Sonra benimki aradi onu konustu ben borcu oderim ama artık aramasın beni demis,

Ben ona iyilik yaptım onun bana yaptıgına bakın en kotu gunlerinde ben vardım yanında onun. Sevgilisinden dauak yedi yüzü gözü mosmor benim omuzumda agladı her seferinde. Ama simdi ona kotu kadın diyenler benden kıymetli oldular. Evlendi yine yanında ben wardım.
O zoruma gidio iste. Kac yıllık arkadaslıgı bir anda sildi gecti.

hiç üzülme sagocum sen alacağını al. vicdanın rahatmı gerisini takma. işte böyle 40 yıl sırtında taşırsın bi kere yoruldum dersin senden kötüsü olmaz. ben ne canımı verdiğim arkadaşlar gördüm eşimde bana kızıyordu onlar senin arkadaşın değil diye sonra bi baktım ben aramazsam gerçekten hiç biri aramıyor sormuyor merak etmiyor. öyle arkadaş lazım değil. sen eşine çocuğuna bak. değer bilene canımı veririm ama bundan sonra çok zor benim içinde. iyi olmuş gördün yüzünü. bi daha pişman olsada sakın görüşme öyle insanla. büyük ihtimal pişman olacaktır zaten.

maşallah canım mşallah kavustun yavruna.. darısı bize inşallah bebişin fotosunu bekliyoruzzz

kızlar yarın 8:30 da hastanede olcam.sanırım 9:30 gıbı sezeryana gırerım..bebek cok iri 4.200 kg acılmam hala yok..doktor beklemenın anlamı yok dedı..neyse gebelık takvımıme yetışmış oldum:) epıdurallı sezeryan olcam,dıgerınde toparlanmak zor oluyomus..hepınıze dua etcem..hayırlısı olsun ne dıyım..kımseyı soramıyorum cunku okuyamıyorum telden..gırmek bıle 2saat suruoo..sızde bana dua edın:(

anaaaaaam neden herseyi en son ben ogreniyom yaaa:5:
millan sanirim bu saatte bebeginiz kucagina aliyon galiba insallah saglikla gelin sende nehirde:16::16:bak sonunda dogurdun artik neyi dert etcen bakalim:1:
masalberra allah yavrunuzu size bagislasin anali babali buyutsun bak sende firt diye dogurmussun ne gerek vardi o kadar evhama neyseki saglikla geldi bebisleriniz:16::16:
artik darisi bizlere insallah...

foto bekliyos fotoo:52:

günaydın kızlarrr :)
yaşasın topğimizin meyveleride geliyor :32::32:
bende bugun yumurta takibi için doktora gittim..ama kadın doğum iznine çıkmış kadın doktor olmayınca bizimkide beni eve bıraktı ...
pazartesi kısmetse...

günaydın kızlarrr :)
yaşasın topğimizin meyveleride geliyor :32::32:
bende bugun yumurta takibi için doktora gittim..ama kadın doğum iznine çıkmış kadın doktor olmayınca bizimkide beni eve bıraktı ...
pazartesi kısmetse...
evet maşallah geliyor meyveler :)
darısı bize inşallahhh...
kız başka doktor yokmuydu ona baktırsaydın. adetin kaçıncı günü çağırmıştı seni. beni 2ci günü çağırdı. şuan doğum kontrol hapı kullanıyom :( erken gelsin adettim bu ay ne güzel 8 gün önce gelmişti :)

Millan naptı acaba cok merak ediyorum yaaaa.... inşallah iyidirler ikiside.. kuzusunu koklamıştır şimdi. :emir_bebek::nazar::21::21::21::21::21:

kızlar yarın 8:30 da hastanede olcam.sanırım 9:30 gıbı sezeryana gırerım..bebek cok iri 4.200 kg acılmam hala yok..doktor beklemenın anlamı yok dedı..neyse gebelık takvımıme yetışmış oldum:) epıdurallı sezeryan olcam,dıgerınde toparlanmak zor oluyomus..hepınıze dua etcem..hayırlısı olsun ne dıyım..kımseyı soramıyorum cunku okuyamıyorum telden..gırmek bıle 2saat suruoo..sızde bana dua edın:(

Ay inanmıyorummm ben okuyana kadar şu anda kucağına almışsındır nehiri :52: biraz daha dursaymış 5 kilo olcakmış tosune hanım oy maşallah :nazar:

Hadi gözün aydın cnm..gözümüz aydın daha doğrusuu :1: ne heyecanlısındır şimdi :16: ya tam doğum yaptıın net yok olcak iş mi :37:

Vay be sende pırtladın demek : ) ben kaynanan var diye girmiyon sanıyodumm.. ama aklımada geldin bu kız kaynanası olsada arada yazardı diye..

Ne güzel bak okadar üzülüyordun normal doğum yaptın ..duygunun dilinde tüy bitmişti garibim anlata anlata : )
Neyse müsait olduğunuzda girinde şöyle ayrıntısıyla anlatın bakalım doğumlarınızı ..kötü yanlarını es geçin yalnız :1:

Allah seninkinide hayırlı evlat eylesin cnm hadi gözünüz aydın..

Back
X