Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

normal canım olur öyle ağrılar batmalar hatta hep olabilir. 1,5 aydan sonra başlıyor genelde bulantılar 6 haftayı geçtikten sonra yani . başlamazsada merak etme zaten benim bunda olmadı hiç.

Allah yardımcın olsun mıllanım ,,hayırlısıyla kızını kucagına alırsın ınsallah :)))) cıdden ne guzel kılo almıs ama :))) oyyy oyyy oyyyy:)))))
Mevlam bı sorun cıkmadan bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım ayyy cok sevındım yaaa:)))))))))
gecen gun senı ruyamda gorduydum hatta yazdım buraya :)) cok guzel bı kızın olmusdu oynuoduk onla :)))))

normal canım olur öyle ağrılar batmalar hatta hep olabilir. 1,5 aydan sonra başlıyor genelde bulantılar 6 haftayı geçtikten sonra yani . başlamazsada merak etme zaten benim bunda olmadı hiç.

ya dıer ıkı gebelıgımde hıc boyle sancılarım olmuodu ,,,bunda bıraz yuruom hemen sancı gırıo ,,genelde de sag yumurtalık tarafına aynı yumurtlama agrısı gıbı ,,akıntı zaten masallah dere tepe duz modunda neysekı koku kasıntı yanma yok ,,bıde hanı oncekılerde agzımda metal tat olduydu adetım 1 gun gecınce bu sefer hıc o tat yok :))) bulantılarım bıle cokdan basladıydı sımdı sadece arada hafıf vuruo sonra gıdıo ,,,bu seferkı cıdden dıerlerınden farklı oluyo:)) bı ara korktum dedım dıs gebelıkmı dıe ama ddeger cok ıyı artmıs,,,

canım guvendıgın doktor hangısıyse ona devam et benımde yegenıme doktor kafası cok buyuk dedıydı ıste sorunlu olabılır falan dedı bızım kı dogdu masallahı var bı yakısıklı bır akıllı :))) hem benım abımınde kafası buyuk,ogluda ona cekmıs ,,,:)) o yuzden cok takılma canım ,,,sonucda dopplerde 2lı testlerde sorun cıkmamıs cok sukur :))

Canim hayirlisi olsun insallahhh minik nehir geliyor insallahhhhh sag saglim kucagina alirsin insallah millanim dualarim seninleeeee optummmm

Masallahhh canim Masallahhhhhh dua et bsnada.minigim gelsinnn. Millanda yarin kavusuyor minigine insallahhhh

Amin canim insallahhhhh. Gorurum insallah o gunleri

gorcen eylulum sadece zamanı var ,,bılıorum bu hamıle kalma surecınde en sınır bozucu soz bu zamanı var ,,ama gercekden oyleymıs,,2 dusuk ettım bak nasıp deılmıs o ruhların benden dogması,,cunku gercekden zamanı deılmıs,,sımdı hamıleyım ama cok basındayım sonranın ne olcagını bılmıorum ama yınede mevlam hayırlısını nasıp etsın dıorum,,
o gunlerınde gelcek kucagına aldıgın gunlerınde ,,hep dua ederken derım kı tez vakıtte ınsallah dıe,,,cunku mevlam senınde zamanını tez vakıtte nasıp etsın ,,,

Amin canim insallahh. Bende kimyasal gecirfikten sonra umitlendim ama sonra olmadi iste. Yumurta takibi yaptirdim ama sonuc vermedi asiri oldu. Artik yavas yavas umudum tukeniyor

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin canim insallahh. Bende kimyasal gecirfikten sonra umitlendim ama sonra olmadi iste. Yumurta takibi yaptirdim ama sonuc vermedi asiri oldu. Artik yavas yavas umudum tukeniyor

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

bende bu 9 ay sure zarfında 2 kez kımyasal olduydu ,,sonrakı ay umut edınce husranla sonuclandıydı ,,,ama en azından suan sorun nerde bılıonus bu da cok ıyı bıse ,,cunku obur turlu ne yapcagını bılmeden dıpsız kuyuya tas atmak gıbı bıse ,,,

telefondan yazıordum 40 saate yazamadım ya pc ye geçtim :)
kız öle ama inşallah sadece sorunum yumurtalardır, başka sorunlarda cıkarsa biterim ben kafayı yerim. neyse hayırlısı inşallahhh dua edin bana

Son düzenleme:

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin millan
sen hiç korkma,sorunsuz bi hamilelik geçirdin inşallah sorunsuz da gelecek minik nehir
heyecanlı olduğunu tahmin ediorum ama sonunda aylardır beklediğin yavrun var
arada yaz bize olur mu

şaka falan millan hepimizden önce doğuma gidiyor :26:
masalberra da yok kaç gündür
bi ben mi kaldım burda :26:

Normal canım o agrılar hamileligin boyuncada olacak ara ara helede adet gunlerinin denk geldigi zamanlar daha siddetli olacak sıkıntı yapma bu süreci en guzel sekilde gecirmeye calıs.

Canım bende de olmustu o hamile oldugumu bilmeden once arkadası evlenecekti ona esya bakmaya gitmistik bir magazanın icinde gezerken agrımaya baslıodu hemen kasıgım. Hatta baya zorlanmıstım o gun cok gezmistik cunku.

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok garip rüyalar gördüm bugün yangem hamileydi sonrası çok karışıktı sabah uyandığımda sanki içime bişe oturmuştu sizler nasılsınız ne var yok

milaaaaan dakikalar keldı allahın izniyle kızına kavuşmana allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş nehire güzel haberlerini bekliyoruz kusum

Gunaydın milletttt....

MİLANnnnnnnnnnnn aklım sende hep dun geceden beriii... ayyy nasıl gecti acaba kız ben p.tesi gitmeden gelde bir anlattt...
Coooookkkk heyecanlı yaaaaa Nehir bebek geldi bugünnnnn....
Rabbim uzun saglıklı omurler versin ins....

Milan yolu actı oteki bebislerde gelir yakında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…