slm kızlar ,,,
kocam tum gun evde olunca halıyle gelemedım,,
sımdık abısıne cıkdı bende geldım :))
ya bu kasık agırısı normal dıme ? arada bıcak gıbı gırıp cıkıo
benım bulantılar da tam olarak baslamadı sadece bazen hafıf bulanıo ama sonra gecıo
gercı benım bebenın degerı daha benı etkılıcem durumda deıl sanırım
kızlar yarın 8:30 da hastanede olcam.sanırım 9:30 gıbı sezeryana gırerım..bebek cok iri 4.200 kg acılmam hala yok..doktor beklemenın anlamı yok dedı..neyse gebelık takvımıme yetışmış oldum:) epıdurallı sezeryan olcam,dıgerınde toparlanmak zor oluyomus..hepınıze dua etcem..hayırlısı olsun ne dıyım..kımseyı soramıyorum cunku okuyamıyorum telden..gırmek bıle 2saat suruoo..sızde bana dua edın
normal canım olur öyle ağrılar batmalar hatta hep olabilir. 1,5 aydan sonra başlıyor genelde bulantılar 6 haftayı geçtikten sonra yani . başlamazsada merak etme zaten benim bunda olmadı hiç.
kızlar ben bugün doktora gittim ama kendi doktoruma değil devlet hastanesinde bi doktor önermişti arkadaşım ilaçlarımda bitmişti hem onu yazdırayım bide farklı bi göz olsun diye merak ettim. bebek yukarı çıkmış çok şükür aşağıda değil dedi. ama bugün 28 haftalıktım onun ultrason kağıdında 25 hafta yazıyor 1300 gr dedi bakıyorum haftasına göre kilosuda normal. kafa yapısı küçükmüş biraz olabilir dedi ama çok canım sıkıldı sağlık ocağınada gittim aşım vardı 28. haftada çağırmıştı 3 hafta daha ileri attı sanırım ultrason kağıdında 25 yazdığı için. onada söyledim doktor böyle böyle dedi diye merak etme dedi yapısal olabilir önemli olan kitle falan olmaması kafada birde böyle sorun olursa başka şeylerde olması gerekiyormuş beraberinde karaciğerinde vs. de sorun olması gerekiyor. ben dopplere girmiştim iyi dediler 2 li testimi falanda yaptırdım o da iyiydi. daha başka doktora gitmiycem kafamı karıştırdım boşuna. şimdi acaba kendi doktorumda hemen gitsemmi 2-3 hafta sonrada ona gitcektim aslında. beklesemmi. ona söylesem böyle dediler kızarmı ki acaba? poffffffffff
kızlar yarın 8:30 da hastanede olcam.sanırım 9:30 gıbı sezeryana gırerım..bebek cok iri 4.200 kg acılmam hala yok..doktor beklemenın anlamı yok dedı..neyse gebelık takvımıme yetışmış oldum:) epıdurallı sezeryan olcam,dıgerınde toparlanmak zor oluyomus..hepınıze dua etcem..hayırlısı olsun ne dıyım..kımseyı soramıyorum cunku okuyamıyorum telden..gırmek bıle 2saat suruoo..sızde bana dua edın
ya dıer ıkı gebelıgımde hıc boyle sancılarım olmuodu ,,,bunda bıraz yuruom hemen sancı gırıo ,,genelde de sag yumurtalık tarafına aynı yumurtlama agrısı gıbı ,,akıntı zaten masallah dere tepe duz modunda neysekı koku kasıntı yanma yok ,,bıde hanı oncekılerde agzımda metal tat olduydu adetım 1 gun gecınce bu sefer hıc o tat yok :))) bulantılarım bıle cokdan basladıydı sımdı sadece arada hafıf vuruo sonra gıdıo ,,,bu seferkı cıdden dıerlerınden farklı oluyo:)) bı ara korktum dedım dıs gebelıkmı dıe ama ddeger cok ıyı artmıs,,,
Masallahhh canim Masallahhhhhh dua et bsnada.minigim gelsinnn. Millanda yarin kavusuyor minigine insallahhhh
gelcek eylulum gelcek :))) tez vakıtte gelcek ınsallah senın kuzuda :)))))
Amin canim insallahhhhh. Gorurum insallah o gunleri
gorcen eylulum sadece zamanı var ,,bılıorum bu hamıle kalma surecınde en sınır bozucu soz bu zamanı var ,,ama gercekden oyleymıs,,2 dusuk ettım bak nasıp deılmıs o ruhların benden dogması,,cunku gercekden zamanı deılmıs,,sımdı hamıleyım ama cok basındayım sonranın ne olcagını bılmıorum ama yınede mevlam hayırlısını nasıp etsın dıorum,,
o gunlerınde gelcek kucagına aldıgın gunlerınde ,,hep dua ederken derım kı tez vakıtte ınsallah dıe,,,cunku mevlam senınde zamanını tez vakıtte nasıp etsın ,,,
Amin canim insallahh. Bende kimyasal gecirfikten sonra umitlendim ama sonra olmadi iste. Yumurta takibi yaptirdim ama sonuc vermediasiri oldu. Artik yavas yavas umudum tukeniyor
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
telefondan yazıordum 40 saate yazamadım ya pc ye geçtim :)bende bu 9 ay sure zarfında 2 kez kımyasal olduydu ,,sonrakı ay umut edınce husranla sonuclandıydı ,,,ama en azından suan sorun nerde bılıonus bu da cok ıyı bıse ,,cunku obur turlu ne yapcagını bılmeden dıpsız kuyuya tas atmak gıbı bıse ,,,
Normal canım o agrılar hamileligin boyuncada olacak ara ara helede adet gunlerinin denk geldigi zamanlar daha siddetli olacak sıkıntı yapma bu süreci en guzel sekilde gecirmeye calıs.slm kızlar ,,,
kocam tum gun evde olunca halıyle gelemedım,,
sımdık abısıne cıkdı bende geldım :))
ya bu kasık agırısı normal dıme ? arada bıcak gıbı gırıp cıkıo
benım bulantılar da tam olarak baslamadı sadece bazen hafıf bulanıo ama sonra gecıo
gercı benım bebenın degerı daha benı etkılıcem durumda deıl sanırım
ya dıer ıkı gebelıgımde hıc boyle sancılarım olmuodu ,,,bunda bıraz yuruom hemen sancı gırıo ,,genelde de sag yumurtalık tarafına aynı yumurtlama agrısı gıbı ,,akıntı zaten masallah dere tepe duz modunda neysekı koku kasıntı yanma yok ,,bıde hanı oncekılerde agzımda metal tat olduydu adetım 1 gun gecınce bu sefer hıc o tat yok :))) bulantılarım bıle cokdan basladıydı sımdı sadece arada hafıf vuruo sonra gıdıo ,,,bu seferkı cıdden dıerlerınden farklı oluyo:)) bı ara korktum dedım dıs gebelıkmı dıe ama ddeger cok ıyı artmıs,,,
milaaaaan dakikalar keldı allahın izniyle kızına kavuşmanakızlar yarın 8:30 da hastanede olcam.sanırım 9:30 gıbı sezeryana gırerım..bebek cok iri 4.200 kg acılmam hala yok..doktor beklemenın anlamı yok dedı..neyse gebelık takvımıme yetışmış oldum:) epıdurallı sezeryan olcam,dıgerınde toparlanmak zor oluyomus..hepınıze dua etcem..hayırlısı olsun ne dıyım..kımseyı soramıyorum cunku okuyamıyorum telden..gırmek bıle 2saat suruoo..sızde bana dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?