günaydın kızlarrr... bebişimin hareketleri sanki seyrekleşti kızlar yaa sizinde ölemi bazen sırt üstü yatıp karnımı gerdiriyorum ozamn zorla hareket edip dön die tekmelio işte gün içindede biraz sürtünüo falan o yani..bide sabahları bende hafif mide bulantısı olmaya başladı hamileliğimin başları gibi...:44:
cannım günaydın ben sabah girer girmez hastane müdürünü gördüm ona sordum. oda tüp bebek değil artık o normal gebelik dedi. sonucta gebelik tüp normal farketmez 2 katı ücret alamazlar dedi. bilgin olsun tatlım. bizim hastanede bu şekildeymiş ayrım yapmıyorlarmış. bilgin olsun tatlım. yani adam bzim hastanin tüm fiyatlarını kendi düzenliyor. ilk söyledim böle bişey olamaz dedi:) inşallah yardımcı olmuşumdur.
Tamam cnm tşkr ederim..
Sabahta eşim hastaneyi arayıp sordu isim vermeden ..yok öyle bişey dedi..
Burdaki topiclerde de arattım onlarda da öle bişey okumadım..hatta tüp bebek olduğunu kesinlikle söyleyin diolar daha ilgili oluyorlarmış..
Yapıcak bişey yok..Doğru söyleyeni Allah zayi etmez inş küveze falanda gerek kalmaz..
Eslemmmm cok sevindim cnm ikizlerine bende cok ikizim olsun istemiştim ama olmadı tek veledim bunada şükür rabbim herkese nasip etsin.
Su misali canım gözün aydınnnnn...... ikinizde sağsağlim kucagınıza alırsınız inş.
Eslemmmm cok sevindim cnm ikizlerine bende cok ikizim olsun istemiştim ama olmadı tek veledim bunada şükür rabbim herkese nasip etsin.
Su misali canım gözün aydınnnnn...... ikinizde sağsağlim kucagınıza alırsınız inş.
Valla doğrusu benm eskiden ikizlerim olsun diye bişeyim yoktu..böyle bi arzu hevesim yani..
Ne zamanki baktım çocuğum olmuuyor bu fikre ısınmaya başladım ..çok şükür tedaviyle nasip etti Rabbim..
Yani olmadı olmadı sonra Rabbim birden iki tane gönderdi
Çok mutluyuz tabi..Her ne kadar herkes bu işin zorluklarından bahsetse de : )
Bi de ikiz gebeliği diye araştırınnca farkettm bayaa bi ikiz meraklıları varmış ..hatta normal yolla hamile kalabiliyor ama sırf ikiz olsun diye tüp yaptırmak isteyenler varmış : )
ikizden korkan bi benmiyim arkadaş...diom teker teker gelin...önce bi antreman olsun diorum..ama Allahın dediği olur...
eslem canım hayırlı olsun bebişlerin...tüp bebek zormu ya...geçen eşim beni götürdü tüp bebek merkezine ...ödüm koptu...doktorun arkasında fotolara gözüm bi kaydı...ikiz üçüz..hiç tek yok....bana bi korku geldiki allaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh allaaaaaaaaaah
Hoşgeldin yavru..Nerelerdesin kısmını geçiyorum : ) eminim kıslar üstüne gelmiştir bu konuda..
Bu arada tşk ederim cnm Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etssin inş...
Valla canım tüp bebek tedavisinde korkulacak hiçbişey yok bence boşuna zaman kaybetme..seninde baya oldu çünkü..
15 günlük kısacık bi tedavi ..sonra hoop karnına bebekler koyuluyor..12 gün sonrada test yapiosun bukadar..
Senin korkun çoğul gebelik mi ? zaten normalde tek embriyo koyuyolar biz ısrar ettik çift diye istemesen olmaz yani..ama şans daha fazla çift koyunca..
günaydın kızlarrrrrr......
canım dert etme benimkide öyleydi ozamanlar çok sıkıntı yaparsan bir bardak süt iç tatlı şeyler yaa hareket eder.
benm zilli de istemediği gibi yatarsam hemen tekmeyi atıyo kaburgalarıma doğru :)
soluma yatınca tekmeliyor sırt üstü tekmeliyor sağıma yatınca azıcık rahatlıyo herhalde azalıyor tekme hızı :)
rica edeim canım herzaman soru sor elimden geldikce yardımcı olurum :)Tamam cnm tşkr ederim..
Sabahta eşim hastaneyi arayıp sordu isim vermeden ..yok öyle bişey dedi..
Burdaki topiclerde de arattım onlarda da öle bişey okumadım..hatta tüp bebek olduğunu kesinlikle söyleyin diolar daha ilgili oluyorlarmış..
Yapıcak bişey yok..Doğru söyleyeni Allah zayi etmez inş küveze falanda gerek kalmaz..
yarın sanırım yne gidicm adetimin 2. günü...yumurtamı takip edecek ...olmadı aşılıcak olmadı tüpü patlatıcak
ben her türlü gebelikten korkuomda...kaçışı yok sanırım bide etrafta millet artık aştı doğuran doğurana...dışlandık resmen...millet hamil eooldunu sölemio bana bile bana kıskandığımı düşünüolar...ama ben Allahtan olduğunu bildiğim için...problem yok
beni üzen şey insanların davranışları ...tavırları..eltimin 3 çocuğum var benm bz bir aile olduk demesi...bu sefer içimden geçimio desem yalan olur...ama kimse hiçbişiye güvenmesin verende allah alanda...
Ya bence canım hiç yumurtlama tedavisiyle zaman kaybetme ..Sen daha öncede yaptın bu tedaviyi..Şansı daha yüksek olanlardan başlasana..hem daha az yıpranmış olursun..
Bizde normalde aşılama için gittik doktor eşimin değerlerinin dşük olduğunu aşılamada şansın çok az olduğnu söyledi direk tüp dedi..5 kat daha fazla şans sonuçta..
Yani ben daha önce ne yumurtlama tedavisi ne vs hiç tedavi olmadım..direk en şanslısından işe başladık çok şükür de tuttu..
Sende bence büyük oyna ; )
doktor dedi eşimde ve bende bişi yokmuş artık...bilinmeyen kısırlık dedi önce...dedim bende doktorcum biz ilişkiye girmioz önemli zamanlarda..hep ailevi sorunları oluo dedim...ben oyüzden tüp istemiorum dedim..kadında dediki ozaman madem sorun yok..bu sefer sıkı takip edelim ama szde ekşın yapın dedi..ben o yüzden tüp düşünmüorum şimdilik...çünkü doktor sorun yok dedi...bizimkini leylekler getirecek teyzoşu
ya yoksa eltime inat tüpmü yapsam 3 emriyoda koydurtsamhaudhasudhevet kafayı yedim sonunda
Kızlarrr çok heyecanlıyım yaaaa iki gün sonra kavuşabilirim bebişime. bana öyle gelio ki doktor p.tesi yatıracak beni bıçak altına sonrada kuzum gelecek kollarıma. dün gece rüyamda gördüm zillimi ellerini ayaklarını :):):)
bizim altın kızlardan bir haber yok dimi hala milanın kontrolü nasıl geçti acaba. aklım da bir yandan onlarda.
Kızlarrr çok heyecanlıyım yaaaa iki gün sonra kavuşabilirim bebişime. bana öyle gelio ki doktor p.tesi yatıracak beni bıçak altına sonrada kuzum gelecek kollarıma. dün gece rüyamda gördüm zillimi ellerini ayaklarını :):):)
bizim altın kızlardan bir haber yok dimi hala milanın kontrolü nasıl geçti acaba. aklım da bir yandan onlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?