Cnım migren bizim ailede ırsi zaten herkeste war ondan da olabilir ama hic mi gecmez yaa uc gundur agrıoacaba migren sinüzit gibi bişeymi var canım migren çok yapar baş ağrısı ama.. gerçi hamileliktede oluyor vücudun dengesi değişiyor
Angelım napion? ne var ne yok?
kızlar gelemıyorum dıye dogurdum sanmayın..evde ınternet yoook:s dogurunca haber vercem bılıonuz.. Doktor randevumda bugun dııl yarınmış meger..
tahmin ettik zaten millan.
hayırlı haberlerle gel inşallah
arayı da fazla uzatma ha
gece tam bi işkenceydi benim için
ne uyuyabildim ne oturabildim((
uykuya dalabildiğimde saat 4 olmuştu((
şimdi de başım ağrıyor
Kızlar dünkü sorduğum sorunun cevabını öğrendim. Sizlerle de paylaşayım dedim.
3haftaya kadar çalışabiliyoruz doktor raporuyla, 3 haftadan sonra kesinlikle çalışamıyoruz, kanuni zorunluluk. Diyelimki beklenen tarihten erken doğum yaparsak, doğum raporumuzda doktor erken doğum olduğunu belirtiyormuş ozaman o 3haftada sonrasına eklenebiliyormuş. SGKdan öğrendim yani.
Biz tereddütte kalmıştık arkadaşla, durumu netliğe kavuşturduk bilginize.
Kızlar dünkü sorduğum sorunun cevabını öğrendim. Sizlerle de paylaşayım dedim.
3haftaya kadar çalışabiliyoruz doktor raporuyla, 3 haftadan sonra kesinlikle çalışamıyoruz, kanuni zorunluluk. Diyelimki beklenen tarihten erken doğum yaparsak, doğum raporumuzda doktor erken doğum olduğunu belirtiyormuş ozaman o 3haftada sonrasına eklenebiliyormuş. SGKdan öğrendim yani.
Biz tereddütte kalmıştık arkadaşla, durumu netliğe kavuşturduk bilginize.
işeme testine güvenme sumisalide almıştı yapmıştı negatifti. sonra yaptı kanda pozitifne olsun canım ya...işeme testi aldım ..yine negatif
kızlar az önce ameliyatta olan bir hastaya kan lazımmış acil. beni buldular koca hastanede bi bende var :) AB+ halbükü cingene kanı herkeste vardır die biliorum neyse kanı verdim geldim ... allah yardımcısısı olsun dua edin kızlar.
Selam kıslar..
Geldim ben doktordan haber verip çıkıcam midem çok kötü arabada tuttu beni zaten..
Benim o iki keseden biri çok minik diyodum ya hani diğerinin yarı boyutunda nerdeyse diye ..he o mucize bi şekilde öyle bi büyümüşki kardeşine yetişmiş hatta aralarında şu anda sadece 1mm var..
Doktor diyoki itiraf ediyorum bnm ondan fazla umudum yoktu dedi : )
Dedim bizde tam tersi hiç umudumuzu kesmedik : )
Çok şükür Rabbime ikisininde kalpleri pıt pıt atıyor..
He bu arada mide bulantılarm var dedim..ne güzel işte dedi..biz buna seviniyorz bebeklerin canlandğnı kıpırdamaya başladğını gösteriyor bu dedi..iyi bişey dedi : )
15 gün sonraya bi daha randevu verdi ..ondan sonra da artık başka bi hastaneye başlayabilirmişim..
Tabi diyo istersen bizlede devam edebilirsin..dedim valla isterdik ama her muayeneye 120 tl veremeyiz : )
İşte bööyle kıslar..haydin şimdik grşz..
Selam kıslar..
Geldim ben doktordan haber verip çıkıcam midem çok kötü arabada tuttu beni zaten..
Benim o iki keseden biri çok minik diyodum ya hani diğerinin yarı boyutunda nerdeyse diye ..he o mucize bi şekilde öyle bi büyümüşki kardeşine yetişmiş hatta aralarında şu anda sadece 1mm var..
He bu arada mide bulantılarm var dedim..ne güzel işte dedi..biz buna seviniyorz bebeklerin canlandğnı kıpırdamaya başladğını gösteriyor bu dedi..iyi bişey dedi : )
15 gün sonraya bi daha randevu verdi ..ondan sonra da artık başka bi hastaneye başlayabilirmişim..
Tabi diyo istersen bizlede devam edebilirsin..dedim valla isterdik ama her muayeneye 120 tl veremeyiz : )
Selam kıslar..
slm kızlar
geldım yengemden ıyı durumda,,en azından sulalede ılk ben olunca herkes bakdım artık normal karsılıo dusuk etmeyı cıgır acmısım bızım sulalede
kayınpeder erken gelcekmıs aradı yemek etmem lazım o yuzden sımdık cıkıcam ama aksama mutlaka gelırım yada yemeklerı halledım,,,
bu arada kan testımı verdım hala sadece esım ben ve sız bılıonus bebegı ,yengemde bebegını kaybedınce soyleme olayını rafa kaldırdık ,,
pazar gunku degerım artmıs cok sukur :)))))))))))))))))))) bızım sıpa galıba bu sefer ben gelıom dıo
cok sevındım esıme dedım masallah dıo hemenbenım sıpam dıo boyle buyur ıste delı dedım yaaa
ınsallah doktora gıttıgımızde de keseyı gorup kalp atıslarını duyaarız
ayrıca eslem cok sevındımmmmmmmmmmmm senın ıkızceler bak nasıl bırbırıne destek cıkmıslarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?