Canlarım çok sağolun Allah sizinde hep gönlünüze göre versin inş
Bu arada eylülcüm sen hastanede çalıştığın için sana bişey sorucam öğrenip bana cvp yazarsın dimi cnm rica etsem : )
Şimdik ben tüp bebek merkezine artık devam etmicem ya..doktora bunu söyledim..normal ssk ile bağlı olan bi hastaneye geçicem dedim..
Neyse doktorda tamam dedi ama tüp bebekle hamile kaldığını söylemezsin dedi..
Niye dedim ? çünkü iki embriyo koymak normalde yasak ya sıkıntı olur bu bir bi de erken doğum yaparsan küvez parasınıda iki katı alırlar dedi..aşılama yaptırdık dersin dedi..
Şimdi ne ben ne eşim yalan söylemek istemiyoruz..Zaten gideceğimiz hastanede de daha önceden gittiğimiz için kayıtlarımız var eşimin varikosel vs olduğu çıkacak ortaya..he aşılama desekte inanırlar da ..ne gerek var yalan söylemeye..
Gerçekten tüp bebekle hamilde kaldım desem normal bi hastanede farklı muamele mi görürüm ? yani küvezde vs iki katı mı alırlar ?
anladın dimi cnm : )
cnmm eslemmmmm yaa ne güzel bi haber bu cok sevindim cnm ..ben zaten hissediyordum büyüyeceginiyaa cok sevindim cnm benim yani kendim gibi sevindim Rabbim gönlüne göre veriyo cnm ..inş kucagınızada almayı nasip etsin Rabbim maşallahh
su misali cnm bayagı bi rahatlamışsınızdır düşünebiliyorum valla cok sevindim inş kucagınızada allmayı nasip etsin Rabbim..maşallah cnm
Eslemcimmmmmm maşallahhhhhhh maşallahh cok güzel haberler geldi bugün maşallahhhh
sumisali sanada maşallah tatlımmmmmmmmmmmmmmmm en kısa zamanda keseyi ve klap atışlarınıda duyarsın inşallahhhh
darısı bizeeee inşallahhhhhhhhhhhh
Canlarım çok sağolun Allah sizinde hep gönlünüze göre versin inş
Bu arada eylülcüm sen hastanede çalıştığın için sana bişey sorucam öğrenip bana cvp yazarsın dimi cnm rica etsem : )
Şimdik ben tüp bebek merkezine artık devam etmicem ya..doktora bunu söyledim..normal ssk ile bağlı olan bi hastaneye geçicem dedim..
Neyse doktorda tamam dedi ama tüp bebekle hamile kaldığını söylemezsin dedi..
Niye dedim ? çünkü iki embriyo koymak normalde yasak ya sıkıntı olur bu bir bi de erken doğum yaparsan küvez parasınıda iki katı alırlar dedi..aşılama yaptırdık dersin dedi..
Şimdi ne ben ne eşim yalan söylemek istemiyoruz..Zaten gideceğimiz hastanede de daha önceden gittiğimiz için kayıtlarımız var eşimin varikosel vs olduğu çıkacak ortaya..he aşılama desekte inanırlar da ..ne gerek var yalan söylemeye..
Gerçekten tüp bebekle hamilde kaldım desem normal bi hastanede farklı muamele mi görürüm ? yani küvezde vs iki katı mı alırlar ?
anladın dimi cnm : )
Anladim kuzum ben kadin dogumcumuza bunusorcam yarin musait bir zamaninda. Buradan da yazarim tatlim hic merak etme sen. Ama ole bisey olacagini hic sanmiyorum yani bana gore coook sacma neden cifte standart yapsinlar ki? Ben doktoruma danisip yazcsm tatlim.
kızım ıkızcelerının masallahı varmıs destek olmus kardesleer bırbırınemasallah ya cok sevındım kalp atıslarınıda duydun sımdık sıra kıpırdamaları :)))))))))
cannım günaydın ben sabah girer girmez hastane müdürünü gördüm ona sordum. oda tüp bebek değil artık o normal gebelik dedi. sonucta gebelik tüp normal farketmez 2 katı ücret alamazlar dedi. bilgin olsun tatlım. bizim hastanede bu şekildeymiş ayrım yapmıyorlarmış. bilgin olsun tatlım. yani adam bzim hastanin tüm fiyatlarını kendi düzenliyor. ilk söyledim böle bişey olamaz dedi:) inşallah yardımcı olmuşumdur.Tamam tatlım sana zahmet bi sor bakayım ne dicekler..
Şimdi benim merak ettiğim gerçekten böyle bişey var mı yoksa doktor kendisine bi sıkıntı çıkar diye mi böyle söylüyor..
2 embriyo yasak ya oyüzden..Kendini düşündüğü için bi sıkıntı çıkarsa başı ağrımasın diyemi :44:
Çünkü ssk lı bi hastanede küvez olayını devlet karşılıyor benim bildiğim tüp bebek yaptırana çifte muamele mi var dediğin gibi : )
sumisalim iyi dileklerin için çook saol :) ben bu ay ve diğer ay imkansız kavuşmam :) artıkın mayıstan sonra gelirse :)suan ıcın rahatladı ıcım ama korkularımı atlattım dıemem canım suan o kaybettıgım haftalara geldıkce aslında daha cok ıcımı korku kaplıo ama duymamaya calısıorum iç sesımı,,ılk kez gebe kalıomusum gıbı dusunmeye calısıorum,,sorun yok sıpam gelcek ınsallah dıe moral verıorum kendı kendıme,,,ınsallah bu sefer olcak Rabbımın ıznıyle,,,
mevlam tez vakıtte senınde yavrunu sana kavustursun ,,,,ınsallah bu sene hepımız evlatlarımıza kavuscaz :))
ınsallah duyarız eylulum ,,ınsallah bu sefer yuzumuz guler,,,mevlamda tez vakıtte kucuk kuzunu sana gondersınnnn:))ben umıtlıyım hepımız bu ay kavuscaz bebelerımıze:))
cannım günaydın ben sabah girer girmez hastane müdürünü gördüm ona sordum. oda tüp bebek değil artık o normal gebelik dedi. sonucta gebelik tüp normal farketmez 2 katı ücret alamazlar dedi. bilgin olsun tatlım. bizim hastanede bu şekildeymiş ayrım yapmıyorlarmış. bilgin olsun tatlım. yani adam bzim hastanin tüm fiyatlarını kendi düzenliyor. ilk söyledim böle bişey olamaz dedi:) inşallah yardımcı olmuşumdur.
slm kızlar ,,,
kocam daha gelmedı gunaydın dıyım dedım:)))
sanada günaydınn cnmm
ya az oncekı mesajını okuyunca cok guldum :)))) dön dıe senı tekmelıo mu cıdden danacık :))))))))))))))))))
sorma cnm aynen öle bitek soluma yatabiliorum sağda tekmelio,sırt üstü yatınca tekmelio sola yatınca tık yok mayışıo hemen rahatına düşkün velet
yuhhhhh :)))) totusunu ısırırım ben onun :)))))) tam keyıf duskunu olmus o :))))))
tekme falan atarken canın yanmıo dıme?
ya az oncekı mesajını okuyunca cok guldum :)))) dön dıe senı tekmelıo mu cıdden danacık :))))))))))))))))))
yuhhhhh :)))) totusunu ısırırım ben onun :)))))) tam keyıf duskunu olmus o :))))))
tekme falan atarken canın yanmıo dıme?
sorma cnm aynen öle bitek soluma yatabiliorum sağda tekmelio,sırt üstü yatınca tekmelio sola yatınca tık yok mayışıo hemen rahatına düşkün velet
yok cnm yaa canım yanmıoda insan irkiliyo güp die vurunca...dönmek çok zor oluo yalnız 3 seferde toparlanıp dönüom koca karılar gibi
çok mu merak ediyon bu duyguları taze anniiiişmerak etme pek yakında sende yaşayacan bu duyguları seninkide tepiklemeye başladı mı anlatırsın burda allahın izniyle
uuuuuuuuuuuuy yiriiiiiiiiiiiiim onu yiriiiiiiiiiiiiiim...aaaay ne kadar güzel bi duygu demi kusum içinde kıpırdaması rabbiim sağlık sıhhat versin yavruna allahıııııııııııııııııım nooluuuuuur bize de nasip et o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?