Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ooh iyi yapionus kızlar gezin gezinn

bende bi iyileşeyim havalarda tam güzelleşsin girmicem içeri görürsünüz

ya en yakın arkdşm doğum yaptı ona bile gidemiyorum .. gidimde bebiş seveyim elim alışsın

ya şu anda miyopinin haftalarında olmak isterdim

bu arada millan naptı acaba bugün kontrolü vardı..ama o napar eder yazar cepten..gerçi biraz geç kaldı sanki :44:

doğuuuma girmiş olmasınn

Geçiveriyor günler eslemcim. Bende böle 10-15.haftalar arasında lilyum benim şuanki dönemimdeydi ne kadar uzak diyordum, geçermi diyordum. Oda geçiveriyor bende senin gibiydim demişti

Bende şimdi sana diyorum işte.

Millanda bişi olsa yazardı, muhtemelen sancısı falan çıkmadı, canı sıkıldı o yüzden bişi yazmadı Ya da girdiyse apar topar doğuma bilemicem ama bana öle geliyorki o pırt diye doğuruvercek bişi anlamadan Rabbim hepimize hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin

Aynen canım bilerek beklemek daha kotu.gerci kesin demedi ama bence alacak beni p.teai sezeryana baqalım p.tesi almasada haftaaonuna kesin alırr ilacları daha fazl kullanamayacagım zaten.

gelsin sıpalar kız sen nie normal doğum etmion...sezeryanın sonrası ağrılı..normal doğumdada o an sancılı...alttan makas atmasalar iyiydi de...

He sen benim mevzuları bilmiyorsun.
Canım benim bel fıtıgım war normal dogum yapamıorum doktorum belini zorlayamam dedi gecen hafta gittigimdede kordonu boynuna dolanmıstı o yizden de olmuo normal dogum. Son anda sezeryana almaktansa bilerek girmen en iyisi dedi.
Erken dogum riski yuzunden 30. Haftadan beri yatıorum evde ilaclarımıda kullanamıcam artık swzeryan benim icin mecburi oldu anlayacagın yoksa ben hic istemiordum
Artık kısmet sagsaglim gelsin de.

Aynen canım bilerek beklemek daha kotu.gerci kesin demedi ama bence alacak beni p.teai sezeryana baqalım p.tesi almasada haftaaonuna kesin alırr ilacları daha fazl kullanamayacagım zaten.

hayırlısı artık hakkında cnm inşallah güzel haberlerini alırız.. zaten gelişimini tamamlamıştır zuzu çıksında accık mıncırın onun totosunu artık

Kizlar kac gundur bankalarda kosturuyorum. Su kredi mevzusu vardı ya onun icin. Destek kredisi onaylandı yeni bir kredi cektik iki yıllık ins bundan sonra bir sıkıntı olmaz.
P.tesi rahat rahat dogurabilirim.

[QUOTElilyum_87;28986266]hayırlısı artık hakkında cnm inşallah güzel haberlerini alırız.. zaten gelişimini tamamlamıştır zuzu çıksında accık mıncırın onun totosunu artık [/QUOTE]

Aynen canım walla gwlsinde azıcık sevelim simdiden heyecan bastı.
Kuvetini falan almadık pazar gunu onlarıda alıcaz. eksigimiz kalmayacak ins ondan sonra.

Kızlar benim mesaim bitti, çıkıyorum. Hepinize hayırlı akşamlar, güzel haftasonları.

Haftasonu arada gelirim millanı merak ettim, bu saate kadar seside çıkmadıki.

çok sevindim eslemcim. dikkat et kendine artık. sen 3 canlısın :)

çok haklısın canım ya.. bazen şeriatın bzdede olması gerektiğini düşünüyorum heleki böyle çocuk konularında. Allahım sen ver böyle insanların cezasını. bende az önce haberlerde izledim biri 5 aylık hamile karısını bıçaklamış bebeğin ayağına gelmiş bıçak ölmüş. biride 7 aylık bebeğini dövmüş sonra soğuk odaya atmış katletmek istiyorum böyle insanları Allahım beni affettt

hayırlı bir hamilelik geçirirsin inşallah canım. Allahın izniyle kalp atışını bi duyda rahatlarsın artık..yengen için üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını

kızlar ben bugün doktora gittim ama kendi doktoruma değil devlet hastanesinde bi doktor önermişti arkadaşım ilaçlarımda bitmişti hem onu yazdırayım bide farklı bi göz olsun diye merak ettim. bebek yukarı çıkmış çok şükür aşağıda değil dedi. ama bugün 28 haftalıktım onun ultrason kağıdında 25 hafta yazıyor 1300 gr dedi bakıyorum haftasına göre kilosuda normal. kafa yapısı küçükmüş biraz olabilir dedi ama çok canım sıkıldı sağlık ocağınada gittim aşım vardı 28. haftada çağırmıştı 3 hafta daha ileri attı sanırım ultrason kağıdında 25 yazdığı için. onada söyledim doktor böyle böyle dedi diye merak etme dedi yapısal olabilir önemli olan kitle falan olmaması kafada birde böyle sorun olursa başka şeylerde olması gerekiyormuş beraberinde karaciğerinde vs. de sorun olması gerekiyor. ben dopplere girmiştim iyi dediler 2 li testimi falanda yaptırdım o da iyiydi. daha başka doktora gitmiycem kafamı karıştırdım boşuna. şimdi acaba kendi doktorumda hemen gitsemmi 2-3 hafta sonrada ona gitcektim aslında. beklesemmi. ona söylesem böyle dediler kızarmı ki acaba? poffffffffff

kızlar yarın 8:30 da hastanede olcam.sanırım 9:30 gıbı sezeryana gırerım..bebek cok iri 4.200 kg acılmam hala yok..doktor beklemenın anlamı yok dedı..neyse gebelık takvımıme yetışmış oldum:) epıdurallı sezeryan olcam,dıgerınde toparlanmak zor oluyomus..hepınıze dua etcem..hayırlısı olsun ne dıyım..kımseyı soramıyorum cunku okuyamıyorum telden..gırmek bıle 2saat suruoo..sızde bana dua edın

millancım ben normal sezaryeni tavsiye ediyorum hiçte zor olmuyor toparlanması.ben hemen kalktım ayağa. tabi sen bilirsin yine. bence gerek yok epidurale

Canım hic kafanı karıstırma bence her doktor farklı bisey soyler sen kendi doktorun ne derse onu dinle sonucta en basindan beri senin takibini yapan o her seyini goren bilen o baaka doktorlar senin onceki durumunu bilmez.

Canım hic kafanı karıstırma bence her doktor farklı bisey soyler sen kendi doktorun ne derse onu dinle sonucta en basindan beri senin takibini yapan o her seyini goren bilen o baaka doktorlar senin onceki durumunu bilmez.

haklısın sagocum yaaa . doktorum çoook iyi ve profesyonel o hiç böyle bişey demedi sadece aşağıdaydı o zaman tek sıkıntımız oydu. bu da çıktığını söyledi sevindim ama çok kafamı karıştırdı. ne gelirse Allahtan Rabbim hayırlısını versin.2 hafta sonra falanda kendi doktoruma giderim bişey demem bakım o dicekmi bişey.

slm kızlar ,,,
kocam tum gun evde olunca halıyle gelemedım,,
sımdık abısıne cıkdı bende geldım :))
ya bu kasık agırısı normal dıme ? arada bıcak gıbı gırıp cıkıo
benım bulantılar da tam olarak baslamadı sadece bazen hafıf bulanıo ama sonra gecıo
gercı benım bebenın degerı daha benı etkılıcem durumda deıl sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…