• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canlarım çok sağolun Allah sizinde hep gönlünüze göre versin inş :16:

Bu arada eylülcüm sen hastanede çalıştığın için sana bişey sorucam öğrenip bana cvp yazarsın dimi cnm rica etsem : )

Şimdik ben tüp bebek merkezine artık devam etmicem ya..doktora bunu söyledim..normal ssk ile bağlı olan bi hastaneye geçicem dedim..

Neyse doktorda tamam dedi ama tüp bebekle hamile kaldığını söylemezsin dedi..

Niye dedim ? çünkü iki embriyo koymak normalde yasak ya sıkıntı olur bu bir bi de erken doğum yaparsan küvez parasınıda iki katı alırlar dedi..aşılama yaptırdık dersin dedi..

Şimdi ne ben ne eşim yalan söylemek istemiyoruz..Zaten gideceğimiz hastanede de daha önceden gittiğimiz için kayıtlarımız var eşimin varikosel vs olduğu çıkacak ortaya..he aşılama desekte inanırlar da ..ne gerek var yalan söylemeye..

Gerçekten tüp bebekle hamilde kaldım desem normal bi hastanede farklı muamele mi görürüm ? yani küvezde vs iki katı mı alırlar ?

anladın dimi cnm : )

Bu arada eylülcüm sen hastanede çalıştığın için sana bişey sorucam öğrenip bana cvp yazarsın dimi cnm rica etsem : )

Şimdik ben tüp bebek merkezine artık devam etmicem ya..doktora bunu söyledim..normal ssk ile bağlı olan bi hastaneye geçicem dedim..

Niye dedim ? çünkü iki embriyo koymak normalde yasak ya sıkıntı olur bu bir bi de erken doğum yaparsan küvez parasınıda iki katı alırlar dedi..aşılama yaptırdık dersin dedi..

Şimdi ne ben ne eşim yalan söylemek istemiyoruz..Zaten gideceğimiz hastanede de daha önceden gittiğimiz için kayıtlarımız var eşimin varikosel vs olduğu çıkacak ortaya..he aşılama desekte inanırlar da ..ne gerek var yalan söylemeye..

Gerçekten tüp bebekle hamilde kaldım desem normal bi hastanede farklı muamele mi görürüm ? yani küvezde vs iki katı mı alırlar ?

Anladim kuzum ben kadin dogumcumuza bunusorcam yarin musait bir zamaninda. Buradan da yazarim tatlim hic merak etme sen. Ama ole bisey olacagini hic sanmiyorum yani bana gore coook sacma neden cifte standart yapsinlar ki? Ben doktoruma danisip yazcsm tatlim.

cnmm eslemmmmm yaa ne güzel bi haber bu cok sevindim cnm ..ben zaten hissediyordum büyüyecegini:16: yaa cok sevindim cnm benim yani kendim gibi sevindim Rabbim gönlüne göre veriyo cnm ..inş kucagınızada almayı nasip etsin Rabbim:16:maşallahh
su misali cnm bayagı bi rahatlamışsınızdır düşünebiliyorum valla cok sevindim inş kucagınızada allmayı nasip etsin Rabbim..:16: maşallah cnm:16:

suan ıcın rahatladı ıcım ama korkularımı atlattım dıemem canım suan o kaybettıgım haftalara geldıkce aslında daha cok ıcımı korku kaplıo ama duymamaya calısıorum iç sesımı,,ılk kez gebe kalıomusum gıbı dusunmeye calısıorum,,sorun yok sıpam gelcek ınsallah dıe moral verıorum kendı kendıme,,,ınsallah bu sefer olcak Rabbımın ıznıyle,,,
mevlam tez vakıtte senınde yavrunu sana kavustursun ,,,,ınsallah bu sene hepımız evlatlarımıza kavuscaz :))

Eslemcimmmmmm maşallahhhhhhh maşallahh cok güzel haberler geldi bugün maşallahhhh

sumisali sanada maşallah tatlımmmmmmmmmmmmmmmm en kısa zamanda keseyi ve klap atışlarınıda duyarsın inşallahhhh
darısı bizeeee inşallahhhhhhhhhhhh:49:

ınsallah duyarız eylulum ,,ınsallah bu sefer yuzumuz guler,,,mevlamda tez vakıtte kucuk kuzunu sana gondersınnnn:))ben umıtlıyım hepımız bu ay kavuscaz bebelerımıze:))

kızım ıkızcelerının masallahı varmıs destek olmus kardesleer bırbırıne :52::52::52:masallah ya cok sevındım kalp atıslarınıda duydun sımdık sıra kıpırdamaları :)))))))))

Anladim kuzum ben kadin dogumcumuza bunusorcam yarin musait bir zamaninda. Buradan da yazarim tatlim hic merak etme sen. Ama ole bisey olacagini hic sanmiyorum yani bana gore coook sacma neden cifte standart yapsinlar ki? Ben doktoruma danisip yazcsm tatlim.

Tamam tatlım sana zahmet bi sor bakayım ne dicekler..

Şimdi benim merak ettiğim gerçekten böyle bişey var mı yoksa doktor kendisine bi sıkıntı çıkar diye mi böyle söylüyor..

2 embriyo yasak ya oyüzden..Kendini düşündüğü için bi sıkıntı çıkarsa başı ağrımasın diyemi :44:

Çünkü ssk lı bi hastanede küvez olayını devlet karşılıyor benim bildiğim tüp bebek yaptırana çifte muamele mi var dediğin gibi : )

kızım ıkızcelerının masallahı varmıs destek olmus kardesleer bırbırıne :52::52::52:masallah ya cok sevındım kalp atıslarınıda duydun sımdık sıra kıpırdamaları :)))))))))

Kız ne kıpırdaması onlar kovalambaç oynuyor içimde resmen :27:

Öyle bi kusuyorum ki öğürmemden apartman inliyor : )) elhamdülillah ..hiç şikayetçi değilim tabi..mide bulantısı iyi bişeymiş bebelerin geliştiğni gösteriyormuş..

Hadi bakalım darısı senin ve diğer canların başına inş :16:

Seninde değerin artmış ne güzel :nazar: kaç çıktı değerin ? Allah tamamına erdirir inş düşnme kötü şeyler boşver :49:

pıhtılaşma için iğne vs kullanion mu sen ?

Tamam tatlım sana zahmet bi sor bakayım ne dicekler..

Şimdi benim merak ettiğim gerçekten böyle bişey var mı yoksa doktor kendisine bi sıkıntı çıkar diye mi böyle söylüyor..

2 embriyo yasak ya oyüzden..Kendini düşündüğü için bi sıkıntı çıkarsa başı ağrımasın diyemi :44:

Çünkü ssk lı bi hastanede küvez olayını devlet karşılıyor benim bildiğim tüp bebek yaptırana çifte muamele mi var dediğin gibi : )
cannım günaydın ben sabah girer girmez hastane müdürünü gördüm ona sordum. oda tüp bebek değil artık o normal gebelik dedi. sonucta gebelik tüp normal farketmez 2 katı ücret alamazlar dedi. bilgin olsun tatlım. bizim hastanede bu şekildeymiş ayrım yapmıyorlarmış. bilgin olsun tatlım. yani adam bzim hastanin tüm fiyatlarını kendi düzenliyor. ilk söyledim böle bişey olamaz dedi:) inşallah yardımcı olmuşumdur.

suan ıcın rahatladı ıcım ama korkularımı atlattım dıemem canım suan o kaybettıgım haftalara geldıkce aslında daha cok ıcımı korku kaplıo ama duymamaya calısıorum iç sesımı,,ılk kez gebe kalıomusum gıbı dusunmeye calısıorum,,sorun yok sıpam gelcek ınsallah dıe moral verıorum kendı kendıme,,,ınsallah bu sefer olcak Rabbımın ıznıyle,,,
mevlam tez vakıtte senınde yavrunu sana kavustursun ,,,,ınsallah bu sene hepımız evlatlarımıza kavuscaz :))

ınsallah duyarız eylulum ,,ınsallah bu sefer yuzumuz guler,,,mevlamda tez vakıtte kucuk kuzunu sana gondersınnnn:))ben umıtlıyım hepımız bu ay kavuscaz bebelerımıze:))
sumisalim iyi dileklerin için çook saol :) ben bu ay ve diğer ay imkansız kavuşmam :) artıkın mayıstan sonra gelirse :)

günaydın kızlar nasılsınız :3:

eslem canım çok sevindim rabbim ikisinide sağ salim kucağına almak büyütmek nasip etsin kuzum.. allah gönlüne göre verdi çok şükür :nazar::nazar::16: rabbim bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah :31:

sumisaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebene :nazar: allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah çok bekletmeden arkanızdan gelelim hemen inşallah :49:

Günaydın canlar;

cannım günaydın ben sabah girer girmez hastane müdürünü gördüm ona sordum. oda tüp bebek değil artık o normal gebelik dedi. sonucta gebelik tüp normal farketmez 2 katı ücret alamazlar dedi. bilgin olsun tatlım. bizim hastanede bu şekildeymiş ayrım yapmıyorlarmış. bilgin olsun tatlım. yani adam bzim hastanin tüm fiyatlarını kendi düzenliyor. ilk söyledim böle bişey olamaz dedi:) inşallah yardımcı olmuşumdur.

Eslemcim hiçbişi söyleme, sanki bizlere soruyorlarmı hangi yolla kaldınız diye. Benim ilk gebeliğimde önce tek kese gördü, ilk kanama olduğunda bir kese daha gözüktü. ama ben normal yolla kalmıştım.
Varikosel ameliyatını niye oldu eşin, normal yolla hamile kalabilmek için. Bunda abes bir durum yokki.
Tabiki sorarsa nolacak ama onu bilemiyorum.

günaydın kızlarrr... bebişimin hareketleri sanki seyrekleşti kızlar yaa sizinde ölemi bazen sırt üstü yatıp karnımı gerdiriyorum ozamn zorla hareket edip dön die tekmelio işte gün içindede biraz sürtünüo falan o yani..bide sabahları bende hafif mide bulantısı olmaya başladı hamileliğimin başları gibi...:44:

ya az oncekı mesajını okuyunca cok guldum :)))) dön dıe senı tekmelıo mu cıdden danacık :))))))))))))))))))

yuhhhhh :)))) totusunu ısırırım ben onun :)))))) tam keyıf duskunu olmus o :))))))
tekme falan atarken canın yanmıo dıme?

çok mu merak ediyon bu duyguları taze anniiiiş :1: merak etme pek yakında sende yaşayacan bu duyguları :16: seninkide tepiklemeye başladı mı anlatırsın burda allahın izniyle :49::emir_bebek::nazar:
sorma cnm aynen öle bitek soluma yatabiliorum sağda tekmelio,sırt üstü yatınca tekmelio sola yatınca tık yok mayışıo hemen rahatına düşkün velet :1:

yok cnm yaa canım yanmıoda insan irkiliyo güp die vurunca... :1: dönmek çok zor oluo yalnız 3 seferde toparlanıp dönüom koca karılar gibi :1::1:

uuuuuuuuuuuuy yiriiiiiiiiiiiiim onu yiriiiiiiiiiiiiiim... :16: aaaay ne kadar güzel bi duygu demi kusum içinde kıpırdaması:16:rabbiim sağlık sıhhat versin yavruna :emir_bebek::nazar: allahıııııııııııııııııım nooluuuuuur bize de nasip et o günleri :5:

çok mu merak ediyon bu duyguları taze anniiiiş :1: merak etme pek yakında sende yaşayacan bu duyguları :16: seninkide tepiklemeye başladı mı anlatırsın burda allahın izniyle :49::emir_bebek::nazar:

uuuuuuuuuuuuy yiriiiiiiiiiiiiim onu yiriiiiiiiiiiiiiim... :16: aaaay ne kadar güzel bi duygu demi kusum içinde kıpırdaması:16:rabbiim sağlık sıhhat versin yavruna :emir_bebek::nazar: allahıııııııııııııııııım nooluuuuuur bize de nasip et o günleri :5:

hemde nasıl cnm yaa mucizevi bişey insan düşündükçe kafayı yer düşünsene içinde bi canlı var kıpırdayan insan korkar yani :1: Rabbim tez zamanda isteyen herkese versin bebişlerini inşallah aratmasın yüce Rabbim canı gönülden diliyorum :16::16::16:

merhabalar kuzucuklar,,
2 defadır bi sürü alıntı yapıyorum yazışmak için,kocam bi geliyor hepsi püff:5:
bugün okulum yok,pokemon götüren evimi temizliycem..haftasonu 3 gün evde olmama durumuz var..temizlymde öyle gideyim...

bu arada doğuran analarımız yok ama ben gidip dönene kadar herhalde doğuran olur,sağlıcakla:3:
sumisali değerin yükselmiş canım ya çok sevindim,rahat sorunsuz hamileleikler nasib etsin rabbim..
eslem ikizlermiş ya senin minikler..demekki zeberced ve şeftane geliyor:9::9:
hepinize sevgileeeeeeeerrrrrrrr:16::16:

Back
X