içimde bı sıkıntı var..
![]()
bebiştir o bebiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimde bı sıkıntı var..
![]()
duygucugum ve eslemcigim haklısınız tabiki ne diyebilirm ki...
bu arada duygu senin de nst de sancın cıkmıyo muydu? dr oyle bi konustu ki 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegiz vs sanki hiç dogmayacakmıs gibi...
gıtcem 2 hafta sonra doktora konusdum pazartesı ,,lekenme falan olursan mutlaka gel hemen dedı ,,walla accuk da olsa sana destek olduysam walla mutlu olurum :)))ne demek hakkını helal et helal olsun canım :)))yok artık dusunmuom dıger ıkı hamılelıgımı unuttum kendımı ılk kez gebe kalmıs gıbı hıssedıom,,mevlam tum arkadaslarımıza nasıp etsın tez vakıtte ınsallah:)))
evet dıkkat etmelıyım sanırım cok yormamalıyım artık kendımı hee bıde bu yuzdende kocamdan accuk fırca yedım
su aralar ben fırcayla karnımu doyuruyorum![]()
nıe gıdıon baska doktora? sorun mu var ??
pek çıkmıyordu sanırım berracım benim nişan gelene kadar hiç sancım olmadı hatta yalancı malancıda duymadım. nerdeyse sancısız doğuracaktım benim sıpa kordonu dolayıp yukarda asılı kalmasaydı. nişan geldi gece yarısından sonra başladı azcık sonra hastaneye yatınca arttı sancılar açılmada oluvermiş o anda 3 ü bi arada gibi yani. yoksa bende hiç doğurmayacak gibiydim tazı gibiydim valla gezip duruyodum. ne olduysa birkaç saat içinde oldu. hiç belli olmaz siz her an hazırlıklı olun bak bi sürü kadın hastaneye yetişemeden arabada hatta alışveriş merkezlerinde yolda falan doğuruyor. öyle sebep arayıp durmayın bu belirtim varmı falan diye.
miypi maşallah bebeişinee:))
ben bu ara okuldayım kızlar çok giremiyorum..
bi bakayım dedim doğum varmı diye ama yokmuş..
hayırlısı ile gelsin bebeleriniz:))
bu arada kardeşimede pıhtılaşma testi yaptrdık demştmya..sonuçları çıktı.onda da pıhtılaşma varmış..hatta benimkinden fazla..keşke onda çıkmasaydı.kendimikinde hiç üzülmemiştim ama onda çok üzüldüm.
bende bikaç güne adet olurum..sonra korunmycam ama artık hamile kalsamda size söylemeye utanırım valla...
hadi sağlıcakla kaın panpalar:)))
slm kızlar miyopi masallah bebişine cnm ne güzel bak saglıklı bi şekilde büyüyo maşallahh
benimde 20lik dişim pörtledi agrıyo röntgen cektirdim cekilmesi gerek dedi cerrahın cekmesi gerekmiş.(cok tırsıyorum yaa :18:)
hamile falan kalırsam cok cekermişim mecbur yaptıracagım yani
gerci herseyde bi hayır vardır dişlerime bakım yaptırdıktan sonra belkide hamişş kalırım Rabbim acı cekmiyim diye belkide şimdi cıkardı..çünkü mart sonu nisan bası gibi tüp yaptıracagım ya öyle düşünceler geliyo işte bana![]()
slm kızlar miyopi masallah bebişine cnm ne güzel bak saglıklı bi şekilde büyüyo maşallahh
benimde 20lik dişim pörtledi agrıyo röntgen cektirdim cekilmesi gerek dedi cerrahın cekmesi gerekmiş.(cok tırsıyorum yaa :18:)
hamile falan kalırsam cok cekermişim mecbur yaptıracagım yani
gerci herseyde bi hayır vardır dişlerime bakım yaptırdıktan sonra belkide hamişş kalırım Rabbim acı cekmiyim diye belkide şimdi cıkardı..çünkü mart sonu nisan bası gibi tüp yaptıracagım ya öyle düşünceler geliyo işte bana![]()
beraber bekleriz kız boşverduygucugum ve eslemcigim haklısınız tabiki ne diyebilirm ki...
bu arada duygu senin de nst de sancın cıkmıyo muydu? dr oyle bi konustu ki 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegiz vs sanki hiç dogmayacakmıs gibi...
ya bu çocuk esirgeme kurumları ile ilgili bilgin varmı ? aslında ben ziyaret etmek istiyorum şimdilik biraz araştırdım randevu falan almak gerekiyormuş galiba bizim buralarda yok kartal taraflarında var önemli değil gerçi giderim. zor oluyor mu randevu falan alması?
ben geldümmöpüorum kuzularımı yaw...özledim kardeşim...
aman aman kimler gelmişşşşben geldümmöpüorum kuzularımı yaw...özledim kardeşim...
Hoşgeldin yavrukuş, nerelerdesin yaw. Özledik çok merak ettik. Geçen haftada ce dedin kaçtın. Artık buralardasın dimi?
aman aman kimler gelmişşşş
nerelerdesin kız
bi ceee deyip gidiyorsun![]()