• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

duygucugum ve eslemcigim haklısınız tabiki ne diyebilirm ki...
bu arada duygu senin de nst de sancın cıkmıyo muydu? dr oyle bi konustu ki 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegiz vs sanki hiç dogmayacakmıs gibi...

pek çıkmıyordu sanırım berracım benim nişan gelene kadar hiç sancım olmadı hatta yalancı malancıda duymadım. nerdeyse sancısız doğuracaktım benim sıpa kordonu dolayıp yukarda asılı kalmasaydı. nişan geldi gece yarısından sonra başladı azcık sonra hastaneye yatınca arttı sancılar açılmada oluvermiş o anda 3 ü bi arada gibi yani. yoksa bende hiç doğurmayacak gibiydim tazı gibiydim valla gezip duruyodum. ne olduysa birkaç saat içinde oldu. hiç belli olmaz siz her an hazırlıklı olun bak bi sürü kadın hastaneye yetişemeden arabada hatta alışveriş merkezlerinde yolda falan doğuruyor. öyle sebep arayıp durmayın bu belirtim varmı falan diye.

gıtcem 2 hafta sonra doktora konusdum pazartesı ,,lekenme falan olursan mutlaka gel hemen dedı ,,walla accuk da olsa sana destek olduysam walla mutlu olurum :)))ne demek hakkını helal et helal olsun canım :)))yok artık dusunmuom dıger ıkı hamılelıgımı unuttum kendımı ılk kez gebe kalmıs gıbı hıssedıom,,mevlam tum arkadaslarımıza nasıp etsın tez vakıtte ınsallah:)))
evet dıkkat etmelıyım sanırım cok yormamalıyım artık kendımı hee bıde bu yuzdende kocamdan accuk fırca yedım :1:
su aralar ben fırcayla karnımu doyuruyorum:1::1:

Ozamanlar bende sürekli bişiler takıyordum kafama. Hergün bugün adet olmadım demekki idrar testinde hata yok diye diye doktor gününü getirdim.
Canım sıkıldıkça senin söylediklerinle rahatlıyordum.
Yaşayan anlıyor halimizden işte. Tabikide herkes iyi şeyler söylüyor ama karşındakinin de aynı sıkıntıları yaşadığını bilince, daha iyi anladığını düşünüyorsun. Söylediklerin o yüzden daha çok rahatlatıyordu beni.

nıe gıdıon baska doktora? sorun mu var ??

Geldim ben canlar; Sumisali bi sıkıntım yok sadece ileride doktor sezaryen derse gidip güvenebileceğim bi doktor daha olsun diye gittim. Zaten aynı şeyleri söledi, sadece bu biraz daha konuşkan çıktı. Ama bilemiyorum 2 ayda birde buna gidelim diyor eşim.
Artık nasıl olursa. Buranın doğumhanesi nasıldır görmek lazım, normalde gittiğim hastane buraya göre çok daha iyi.
Doktorların aldığı ücrette aynı.
Doktorum bayan, bu gittiğim erkekti.
Yani aslında bi sıkıntı olmazsa ben kendi doktorumda doğum yapmak isterim gibi geliyo.

Buarada hamile bayanlar siz magnezyuma nezaman başlamıştınız?
Geçen hafta kendi doktorum daha erken dedi, kasılman ağrın yoksa daha sonra başlayalım dedi. Ama bu doktor magnezyumda verdi. İçsemmi içmesemmi kararsız kaldım, ne dersiniz?

bu arada bebişim 22 haftalık, adete göre 1 hafta geriden.
Eşi biraz aşağıda ama sıkıntı yaratacak bi durumda değil dedi, zaten çıkar yukarıya daha erken dedi.
500 gr imiş 26 cm de boyu varmış :49::49:
Doğum tarihi 26 Haziran olarak gözüküyor bu durumda dedi. 8 hazirandan sonra belli olur nasıl doğum yapacağın dedi.
Doğum kursuna gidiyorum bi yararı varmıdır dedim, git git dedi.
Normal doğum istiyorum ben dedim, sıkıntı olmazsa bizde öle yapıyoruz zaten dedi.
Herzamanki şeyler işte.
Birde bu sıra otur otur, popom ağrıdı afedersiniz. Kalkıp dolanıyorum ama akşama doğru çok rahatsız ediyor işyerinde.
Sürekli kalkıp bi yerlere de gidemiyorum ama elimden geldiğince dolanmaya çalışıyorum.
Böyle işte bendeki gelişmeler.
Bebişim poz vermedi bize yine. Sakladı yüzünü, ama kollarını, bacaklarını, ellerini gördüm. Maşallah bebişime :nazar::nazar:
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin :16::16:

miypi maşallah bebeişinee:))
ben bu ara okuldayım kızlar çok giremiyorum..
bi bakayım dedim doğum varmı diye ama yokmuş..
hayırlısı ile gelsin bebeleriniz:))

bu arada kardeşimede pıhtılaşma testi yaptrdık demştmya..sonuçları çıktı.onda da pıhtılaşma varmış..hatta benimkinden fazla..keşke onda çıkmasaydı.kendimikinde hiç üzülmemiştim ama onda çok üzüldüm.
bende bikaç güne adet olurum..sonra korunmycam ama artık hamile kalsamda size söylemeye utanırım valla...
hadi sağlıcakla kaın panpalar:)))

pek çıkmıyordu sanırım berracım benim nişan gelene kadar hiç sancım olmadı hatta yalancı malancıda duymadım. nerdeyse sancısız doğuracaktım benim sıpa kordonu dolayıp yukarda asılı kalmasaydı. nişan geldi gece yarısından sonra başladı azcık sonra hastaneye yatınca arttı sancılar açılmada oluvermiş o anda 3 ü bi arada gibi yani. yoksa bende hiç doğurmayacak gibiydim tazı gibiydim valla gezip duruyodum. ne olduysa birkaç saat içinde oldu. hiç belli olmaz siz her an hazırlıklı olun bak bi sürü kadın hastaneye yetişemeden arabada hatta alışveriş merkezlerinde yolda falan doğuruyor. öyle sebep arayıp durmayın bu belirtim varmı falan diye.

aslında ben de bi anda herseyin oolacagını biliyorum ama dr umutlarımı kırıyor, en kötusune mi hazırlıyor nedr:( en hayırlısı olsun inş artık nete cok girmiyrum belrti de aramıyorum umutlanıp oturuyorum hr seyi akısına bıraktım, kv gelecek ya gelsin napim baksın ogluna:27:

slm kızlar miyopi masallah bebişine cnm ne güzel bak saglıklı bi şekilde büyüyo maşallahh
benimde 20lik dişim pörtledi agrıyo röntgen cektirdim cekilmesi gerek dedi cerrahın cekmesi gerekmiş.(cok tırsıyorum yaa :18:)
hamile falan kalırsam cok cekermişim mecbur yaptıracagım yani:27:
gerci herseyde bi hayır vardır dişlerime bakım yaptırdıktan sonra belkide hamişş kalırım Rabbim acı cekmiyim diye belkide şimdi cıkardı..çünkü mart sonu nisan bası gibi tüp yaptıracagım ya öyle düşünceler geliyo işte bana :16:

miypi maşallah bebeişinee:))
ben bu ara okuldayım kızlar çok giremiyorum..
bi bakayım dedim doğum varmı diye ama yokmuş..
hayırlısı ile gelsin bebeleriniz:))

bu arada kardeşimede pıhtılaşma testi yaptrdık demştmya..sonuçları çıktı.onda da pıhtılaşma varmış..hatta benimkinden fazla..keşke onda çıkmasaydı.kendimikinde hiç üzülmemiştim ama onda çok üzüldüm.
bende bikaç güne adet olurum..sonra korunmycam ama artık hamile kalsamda size söylemeye utanırım valla...
hadi sağlıcakla kaın panpalar:)))

Canım kızkardeşin düşük yaşadımı peki? Yoksa sende çıkınca onada mı yaptırdınız?
Eğer düşük yaşamadıysa üzülecek bir durum yok, Rabbim seni vesile yapmış, üzüntülü bir durum yaşamadan senin gibi, anlamışlar rahatsızlığını. Tedbirlerini de ona göre alırlar. Rabbim dermansız dert vermesin.

Hadi bakalım seninde tekrar başlıyor döngün. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın. Niye utanıcaksın ki, birbirimizin sıkıntılarını, sevinçlerini paylaşmak için burdayız.
Ben hep diyorum iyiki varsınız, iyiki tanımışım sizleri :16::16:

slm kızlar miyopi masallah bebişine cnm ne güzel bak saglıklı bi şekilde büyüyo maşallahh
benimde 20lik dişim pörtledi agrıyo röntgen cektirdim cekilmesi gerek dedi cerrahın cekmesi gerekmiş.(cok tırsıyorum yaa :18:)
gerci herseyde bi hayır vardır dişlerime bakım yaptırdıktan sonra belkide hamişş kalırım Rabbim acı cekmiyim diye belkide şimdi cıkardı..çünkü mart sonu nisan bası gibi tüp yaptıracagım ya öyle düşünceler geliyo işte bana :16:

Canım sanada geçmiş olsun. Bencede bunları hallet, bende kaç yıldır dişçiye gitmiyorum, hamileyim bişi yapamazlar diye şimdide gitmiyorum. Doğumdan sonra birsürü çürük çıkarmazlar karşıma inşallah.

Sende tedavini ol, sağlıkla başla tedavine, bakarsın tedavi derken kendiliğinden hamile kalıverirsin. Rabbim büyük, ol demesine bakar :16::16:

bzde gittik tüpçüye de...önce yumurta takibi...sonra aşılama ennn son tüp dio...bizimki götürdü beni dedim ben korkuom ...tırsıom...neyseki daktır yolladı bizi...:27::27:

duygucugum ve eslemcigim haklısınız tabiki ne diyebilirm ki...
bu arada duygu senin de nst de sancın cıkmıyo muydu? dr oyle bi konustu ki 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegiz vs sanki hiç dogmayacakmıs gibi...
beraber bekleriz kız boşver :27::27::27::27::27::27:
ben doğurmaktan vazgeçtim zaten
oğlum karnımda oynadıkça bu günlerin bi daha gelmeyeceğini düşünüyorum
biraz daha dursun içerde diyorum
deli miyim neyim :27::27::27::27::27::27::27::27:

ya bu çocuk esirgeme kurumları ile ilgili bilgin varmı ? aslında ben ziyaret etmek istiyorum şimdilik biraz araştırdım randevu falan almak gerekiyormuş galiba bizim buralarda yok kartal taraflarında var önemli değil gerçi giderim. zor oluyor mu randevu falan alması?

kurumun yoğunluğuna bağlıdır randevu canım
birde çocukların uyku saatine gelmemesi açısından randevu ile gitmek gerekiyor
telefonla görüş bence
bizim yurt ve yuvada randevu için gün falan vermiyorlar
ama çatkapı gelenleri de pek geri çevirmiyorlar
burası küçük bi şehir onu da söyleyeyim de
zor olmaz yani randevu işi

Hoşgeldin yavrukuş, nerelerdesin yaw. Özledik çok merak ettik. Geçen haftada ce dedin kaçtın. Artık buralardasın dimi?

inşallah canım..buralardayım...valla arada depresyona girip çıkıom....hala hamile deilim :D oysaki topicte 1000 ci sayfaya ilk yazan bendim...bende ters tepti heralde...şimdide adetime 3 gün var...3 gündür idrarım leş gbi kokuo ... bi tarafımdan belirti türetme dönemim geldi ya :D 4-5 güne geçer :52::52::52:

kızlar napionuz kocam bugün spermiogram verdi işte normal çıktı çok şükür ama iltihap varmış sanırım hızı etkiliyormuş :( onun için ilaç yazdı kocama:) hayırlısı artık :)

Back
X