sayfanın başına bak doğuranlar oldu hamiş kalanlar oldu yazıo en başında :):) valla aklım buradada ...ben gelemiodum..inşallah bundan sonra rahat rahat gelirim kuşum...
artık biri doğursun ya...
ben geldümmöpüorum kuzularımı yaw...özledim kardeşim...
bzde gittik tüpçüye de...önce yumurta takibi...sonra aşılama ennn son tüp dio...bizimki götürdü beni dedim ben korkuom ...tırsıom...neyseki daktır yolladı bizi...
kızzz bende bekliooommmmmmmmmmmmmmm beni niye unuttun okadar mı umutsumuzm :)olsun cnm hayırlısı ıolsun hakkımızda ne yapalımbiz hala aynıyız yagmur özge ben muzmut bekliyoruz hala hamileligi sumisaliyle eslem hamile
kız bende yumurta takibi yaptırıyom 2 aydır :) herade aşılama dicek bizede az kaldı :) sonra tüp heheh :)bzde gittik tüpçüye de...önce yumurta takibi...sonra aşılama ennn son tüp dio...bizimki götürdü beni dedim ben korkuom ...tırsıom...neyseki daktır yolladı bizi...
Ozamanlar bende sürekli bişiler takıyordum kafama. Hergün bugün adet olmadım demekki idrar testinde hata yok diye diye doktor gününü getirdim.
Canım sıkıldıkça senin söylediklerinle rahatlıyordum.
Yaşayan anlıyor halimizden işte. Tabikide herkes iyi şeyler söylüyor ama karşındakinin de aynı sıkıntıları yaşadığını bilince, daha iyi anladığını düşünüyorsun. Söylediklerin o yüzden daha çok rahatlatıyordu beni.
Geldim ben canlar; Sumisali bi sıkıntım yok sadece ileride doktor sezaryen derse gidip güvenebileceğim bi doktor daha olsun diye gittim. Zaten aynı şeyleri söledi, sadece bu biraz daha konuşkan çıktı. Ama bilemiyorum 2 ayda birde buna gidelim diyor eşim.
Artık nasıl olursa. Buranın doğumhanesi nasıldır görmek lazım, normalde gittiğim hastane buraya göre çok daha iyi.
Doktorların aldığı ücrette aynı.
Doktorum bayan, bu gittiğim erkekti.
Yani aslında bi sıkıntı olmazsa ben kendi doktorumda doğum yapmak isterim gibi geliyo.
Buarada hamile bayanlar siz magnezyuma nezaman başlamıştınız?
Geçen hafta kendi doktorum daha erken dedi, kasılman ağrın yoksa daha sonra başlayalım dedi. Ama bu doktor magnezyumda verdi. İçsemmi içmesemmi kararsız kaldım, ne dersiniz?
selam kızlarnapıyonuuuuuus ben hala adet olmadım bugün 37. gün 35 günde bi olduğum için 2 gün gecikmiş oluyorum bakalım ne zaman teşrif edecek kırmızılar bu ay yumurtlamadım ateş ölçtüğüm için biliyorum yumurtlamadığımı. büyük ihtimal bende bu ay klomene yumurta takibine falan başlarım. eylül ve muzmut ya da sumisali siz yumurta takibi yaptırmıştınız sankim. nasıl yapılıyor ultrasonla mı bakıyor yumurta gelişmesine yoksa alttan mı
bu arada ANGEEEEEEEL hoşgeldin bacım nerelerdesin özledik seni
aslında ben de bi anda herseyin oolacagını biliyorum ama dr umutlarımı kırıyor, en kötusune mi hazırlıyor nedren hayırlısı olsun inş artık nete cok girmiyrum belrti de aramıyorum umutlanıp oturuyorum hr seyi akısına bıraktım, kv gelecek ya gelsin napim baksın ogluna
ben geldümmöpüorum kuzularımı yaw...özledim kardeşim...
beraber bekleriz kız boşver
ben doğurmaktan vazgeçtim zaten
oğlum karnımda oynadıkça bu günlerin bi daha gelmeyeceğini düşünüyorum
biraz daha dursun içerde diyorum
deli miyim neyim
kurumun yoğunluğuna bağlıdır randevu canım
birde çocukların uyku saatine gelmemesi açısından randevu ile gitmek gerekiyor
telefonla görüş bence
bizim yurt ve yuvada randevu için gün falan vermiyorlar
ama çatkapı gelenleri de pek geri çevirmiyorlar
burası küçük bi şehir onu da söyleyeyim de
zor olmaz yani randevu işi
slm kızlarrrdoktordan geldim şimdi nstye bağladı bugün kalp atışları falan iyiydi de...hemşire elime bi tuş verdi tekmelediğinde bas die yawruşum hiçte tekmelemedi 15-20 dk bağlı kaldım hiç banamısın demedi...bu sonucu doktora göster ama tekrar ister senden tekmelemediği için dedi tatlı bişiler ye tekrar bakalım dedi doktora gittim ameliyata gitmiş gösteremedim yaa kafam karıştı bu tekme ne için şimdi :44:
hareket sayısını ölçüyorlar işte canım saatte şu kadarı normal falan diye ama bazı saatler onların uyku dönemine denk gelebiliyor endişelenme. dediği gibi tatlı şeyler ye falan farklı bi saatte değişir hareketleride
ayvayı yedim desene :18:alttan bakıo canım benim..alttan....hatta ben bi ara korktum o aletten hamile kalıcam die...bugun olmamış yeterince büyümemiş yarın gel...öteki gün gel...o derece haşır neşir olmuştuk kendisiyle...taaki ben eşime kızıp bırakana kadar...dedim rahim filmi çektiren ben...çomaklanan ben...sana soksunlar birazda dedim...tüp bebektede tüm acıyı kadın çekio...kızacam heeee
canım 2 güne bir çağırıyor yada klomen bitsin öle gel dio alttan bakıo :=) adetin ikinci günü git mutlaka cünkü tedavi ozaman başlıoselam kızlarnapıyonuuuuuus ben hala adet olmadım bugün 37. gün 35 günde bi olduğum için 2 gün gecikmiş oluyorum bakalım ne zaman teşrif edecek kırmızılar bu ay yumurtlamadım ateş ölçtüğüm için biliyorum yumurtlamadığımı. büyük ihtimal bende bu ay klomene yumurta takibine falan başlarım. eylül ve muzmut ya da sumisali siz yumurta takibi yaptırmıştınız sankim. nasıl yapılıyor ultrasonla mı bakıyor yumurta gelişmesine yoksa alttan mı
bu arada ANGEEEEEEEL hoşgeldin bacım nerelerdesin özledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?