Selam yine yeniden kızlaaaar
Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi
Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen
Siz laf atarken eşinizi sınamışsınız aslında. Yani laf atacağınızdan değil (yanlış anlamadım değil mi?) Ve eşiniz bu durumu normal karşılamış. Hatta fazlaca rahat davranmış. Yani sahiplenilmek vs değil de çok kimse sevdiği kadının/erkeğin bu şekilde başkasını övmesini kabul edemez. Ha bir de burada ki sahiplenilmek kelimesini yanlış anlayanlar olmuş, ona da ayrı güldüm :) Şöyle birşey yapsanız mesela başka kişiler üzerinden olayı götürseniz. Misal, eşinizin de olduğu bir ortamda böyle "ya bizim x varya, geçenlerde oturuyoruz eşi de var yanımız da, kız bir rahat bir rahat iş yerlerinde ki yakışıklı bir adamdan bahsediyor, kocasıda dinliyor, neyse bir süre sonra bunlara telefon geldi çıktılar, bizim kızlar arkadalarından adamla bir dalga geçtiler, bu ne biçim erkek diye vs" şeklinde birşey yazıp eşinin kulağına kaçırabilirsin. Yani direk eşine gidip, ben laf attım sen kıskanmadın desen, sana güveniyorum diyecek belki de. Ama mesele güven meselesi değil ki, ben sizi çok iyi anladım :)
Ne kadar uygar, ne kadar aklı başında, ne kadar özgüven sahibi, karısına ne kadar güvenen bir kocanız varmış. Lütfen ayarlarıyla oynamayın. Kendinizi küçük düşürecek hareketlerde bulunup kocanızın saygısını kaybetmeyin. Kıskançlık sağlıklı bir ruh hali değildir. Sahiplenmek severek olur, koruyarak olur, saygı duyarak olur. Uzun boylu polis gördü diye atarlanmakla olmaz.Selam yine yeniden kızlaaaar
Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi
Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen
Bir kadın kendini nasıl bu kadar aşağılayabilir aklım almıyor. Sizin gibi, kadının sahip çıkılması sahiplenilmesi gerektiğini düşünen insanlar yüzünden bu ülkede karısını sevgilisini öldüren erkekler tahrik indirimi alıyorlar ve bunu bildiklerinden öldürmeye devam ediyorlar. Sahiplenilmek ne demek? Eşya mısınız siz, insansınız insan!Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen
odunhatun un eşi , yaptıkları davranış çok çirkin olsa da susma ve sert tepki vermeme hakkını kullanmış. Adamın zeka seviyesinin düşük olmadığını düşünerek bu misali de verirse konu sahibesi , kendisini kıskanmasını istediği bir eşi olmayacak bu gidişle.
Akıllı adam bu misale , olayı diğer yönden anlatıp cevabını vermesini de bilir. Nasıl mı ; " Kadınlı erkekli iş yemeğindeyiz , çift olanlarda var , eşleri başka erkekleri süzdü , laf attı , adamın yerine biz yerin dibine girdik , kadın da gözümüzden düştü ". Olaya böyle bakınca nasıl buldunuz durumu ?