- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
Bu olayda evet basitti.. Ama genel anlamında eşimle dışarıya çıkıyoruz, adamın teki bana bakıyor eşimde tık yok.. Umursamıyor ya! Bildiğin görmezden geliyor. Çirkin de değilim hatta yüzüğü parmağıma takana kadar ne taklalar atmıştı.. Ya çok şey değil, eşim kolumdan tutsun "hatunum'a kimse bakamaz! Git sende üstüne başına doğru dürüst şey giy" gibi ne biliyim ya.. Yapanlar nasıl yapıyor? Benim eşim cilvedende anlamaz, bikiniyle dolaşsam gık demez! Çoook nadiren kıskandığı olmuştur oda saçma sapan kıskançlıklardır.. Kaybetme korkusu olsun istiyorum eşimin.. Sizce bu çok mu zor
Ne kadar geniş hatunlar var şu Kk da. :)
Köpek mi olmak gerekiyor sahiplenilmek için onu çözemedim
Bu nasıl bir düşünce tarzıysa :)
Selam yine yeniden kızlaaaar
Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi
Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen
Konuyu ben değil ayşe başlattı geyiğine devam etti.. Benim kızdığım kızın erkek arkadaşı celallenirken benimkinin iplememesi.. Hırsıma hırs ekledi resmen! Çıplak sokaklarda gezesim geldi!!! Nasıl kıskandıra bilirim .. Anlaşılır olmasın istemli olduğu ama çıldırsın
Kıskanmak güven eksikliğinden kaynaklanır lafını çok saçma buluyorum. Ne yani böyle düşünen kişiler diyelim eşiniz "çok güzel bir hatuna böyle uzun uzun" baktı ya da kaçamak bakışlar attı cidden kıskanıp tepki vermeyecek misiniz.? "Ben kendine çok güvenli bir insanım. Bakarsa baksın" mı diyeceksiniz. Ya da hatunun biri geldi direk eşinizle sırnaşık sırnaşık konuşuyor. Aman konuşsun benim kendime güvenim var nasılsa deyip öyle seyredecek misiniz? Seven ve kaybetmekten korkan insan kıskanmalı. Psikopatlık anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın Benim eşim beni çok fazla kısıtlamaz ama birinin öyle beni süzdüğünü farketsin en azından "hoop n'oluyoruz be kardeşim der yani. Bu niye böyle bakıyor ki sana filan der. Ya da o anda gözlerinden belli olur zaten mevzu. Bu da beni mutlu eder açıkçası. Bazen ben de onu kıskanırım ve onun da hoşuna gider. Onu kıskandım diye yüzünde oluşan o gülümsemeyi görmek de heyecan katar ilişkimize.
Estağfurullah.. Tabi ki sahiplenilmek ister her bayan. Arkadaşın biri sahiplenmek diyince boynuna tasma takıp gezdirmek maksadında bakmış olmalı olaya :)Bende eşim beni her konu da sahiplensin desteklesin isterim. Sahiplenmek mesela ailesine karşı susmasın konuşssun hakkımı arasın dağ gibi arkamda dursun??
Bunu istedim diye ben köpek mi oluyorum???
Estağfurullah.. Tabi ki sahiplenilmek ister her bayan. Arkadaşın biri sahiplenmek diyince boynuna tasma takıp gezdirmek maksadında bakmış olmalı olaya :)
Onu çözemedim ben de zaten.
İnsan yolda yürürken eşi elinden tutsa kendine güveni gelir.. Sahiplenmek budur.. Erkek dağdır bayan da kar'ı..
Karı koca kelimesi burdan geliyor ya zaten.
Ama bazı hatunlar yok efendim ben kendime güvenirim sahiplenilmek istemem bilmem ne.. Nerden geliyor bu özgüven anlamıyorum. Kocaları kalkıp kıskansa bal gibi de hoşlarına gider