Kıskan be Kıskan!

elin adamına bu derece yapismak.. hayir bi gozimde canlandirdim da nerdeyse gidip o polislerin masalarinin ustune yatmadiginiz kalmış. .
ne desem neyse sustum igrenc ya tek kelimeyle.
Ayrıca o kadar bakmaya hangi erkek olsa döner bakar kendinizi parcalamissiniz zaten baksın diye

Sahsen bende kiskanilmak sahiplenilmek isterim.sahiplenilmek icin ila kedi kopek olmak gerekmiyor.insani bir duygu bu.kimisi oyle sever kimisi boyle .herkes ayni karekekterlerde birilerini isteyecek hoslanacak degil..benim icin kiskanclik yokksa birseyler eksik gibi,yarim kalmis gibi

siz şaka yapıyorsunuz ama ayşenin sevgilisi evli ama nasıl gevşek konuşmadır bu diye içinden geçirebilir . benimde bi tanıdığım nişanlısının yanında sözde kıskandırmak için erkeklere offf poff yapıyor oy şuna bak falan diyor gözümde çok düşüyor .
kırmak istemem özür dilerim .
ama kıskandırmak için bukadar uğraşmak çok yersiz bence .

bir gün bunu yaparsınız adamlardan biri manyak olur gelir yanınıza karın arayışta sende sanırım bunu biliyorsun. anlaşalım der,işte o zaman kan çıkar. tehlikeli sularda yüzüyorsunuz

kıskansalar başka bir konu açarsınız nefes alamıyorum diye kıskanmasalar sahiplenilmek istiyorum dersiniz.. bu kadınlara göre bir dünya yok sanırsam..

Öncelikle ilk etapta polisleri bilerek veya bilmeyerek taciz ettiğinizin farkında mısınız? (belki rahatsız oldukları için süzdüler sizi?!) Baktığınızdan hoşlandıkları ifadesini değerlendirirsek bu flörtleşmek oluyor; evli veya sevgilisi olan insanların başkalarıyla flörtleşmesi hiç etik değil. Eşiniz size "höt öyle yapma böyle giyinme " diyecek de siz bunu öyle farkedeceksiniz; koskoca kadınsınız, siz nasıl davranılması gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini bilmiyor musunuz ki... Aitlik sahiplik rollerinden kurtulalım artık, siz eşya değilsiniz. Söz konusu eşinizin sizi benimsemesi ise bunun için illa ki hastalıklı kıskançlık krizine gerek yok bence, sizinle sohbet ediyor mu, fikirlerinizi önemsiyor mu, size karşı saygılı mı, herhangi bir şiddet uygulamaktan imtina ediyor mu bu vb. Soruların cevabını kendinizde bulduğunuzda kıskançlığın benimsemek olmadığını farkedebilirsiniz.

eşim evlenmeden once cok kıskanc bırıydı
evlendıkten sonra ben bunu kapakladım dıyor herhalde kı dogru dıyor kapakladı benım ıcın tek erkek odur . neyse fakat tabıkı arada kıskanılmak bende ıstıyorum soylekı yanı cogu zaman ınsanlar bana bakıyor adamlar kadınlar adam hıc oralı degıl . bende onu kıskanmam oda ayrı mesele :)

Ne garip hareketler diyaloglar... Sizin baştan beri polisleri kesmenizden adamlarda dönüp size bakmış, kim bilir ne düşünmüşlerdir. (bakılan bakanı farkediyor çünkü, e siz de o muhabbetleri yaparken bakmışsınız)
Çok irite oldum konudan, hoş bulmadım. eşinizin bu durumda bile kıskanmaması evet şaşrıtıcı, ne yapmasını bekliyrdunuz bir tokat aşketse mutlu olacak mıydınız. Çok yanlış yöntemlerle deniyorsunuz kocanızı, resmen üçüncü kişi kullanarak yapmanız ileride başınızı da derde sokar.

Kıskanmak güven eksikliğinden kaynaklanır lafını çok saçma buluyorum. Ne yani böyle düşünen kişiler diyelim eşiniz "çok güzel bir hatuna böyle uzun uzun" baktı ya da kaçamak bakışlar attı cidden kıskanıp tepki vermeyecek misiniz.? "Ben kendine çok güvenli bir insanım. Bakarsa baksın" mı diyeceksiniz. Ya da hatunun biri geldi direk eşinizle sırnaşık sırnaşık konuşuyor. Aman konuşsun benim kendime güvenim var nasılsa deyip öyle seyredecek misiniz? Seven ve kaybetmekten korkan insan kıskanmalı. Psikopatlık anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın Benim eşim beni çok fazla kısıtlamaz ama birinin öyle beni süzdüğünü farketsin en azından "hoop n'oluyoruz be kardeşim der yani. Bu niye böyle bakıyor ki sana filan der. Ya da o anda gözlerinden belli olur zaten mevzu. Bu da beni mutlu eder açıkçası. Bazen ben de onu kıskanırım ve onun da hoşuna gider. Onu kıskandım diye yüzünde oluşan o gülümsemeyi görmek de heyecan katar ilişkimize.

Konu sahibi giyim tarzınız nasıl? Çok çok açık giyinseniz de kıskanmaz mı mesela.? Tamam buradaki mevzu biraz saçma olmuş eşiniz ciddiye almamış ve" aman şaka deyip" geçmiş olabilir. Ama biraz açık giyimliyken birileri bakıyor ve o zaman da kıskanmıyorsa enteresan gelir bana açıkçası.

Ne kadar geniş hatunlar var şu Kk da. :)
Köpek mi olmak gerekiyor sahiplenilmek için onu çözemedim
xenforo-smilies-kk64.gif

Bu nasıl bir düşünce tarzıysa :)

Bu olayda evet basitti.. Ama genel anlamında eşimle dışarıya çıkıyoruz, adamın teki bana bakıyor eşimde tık yok.. Umursamıyor ya! Bildiğin görmezden geliyor. Çirkin de değilim hatta yüzüğü parmağıma takana kadar ne taklalar atmıştı.. Ya çok şey değil, eşim kolumdan tutsun "hatunum'a kimse bakamaz! Git sende üstüne başına doğru dürüst şey giy" gibi ne biliyim ya.. Yapanlar nasıl yapıyor? Benim eşim cilvedende anlamaz, bikiniyle dolaşsam gık demez! Çoook nadiren kıskandığı olmuştur oda saçma sapan kıskançlıklardır.. Kaybetme korkusu olsun istiyorum eşimin.. Sizce bu çok mu zor :KK43:

Ben seni çok iyi anlıyorum..
Benim eşimde aynı senin eşin gibi. Umursamaz,geniş,rahat....Sen veya ben gibiler kocalar psikopatlık derecesinde kıskansın demiyoruz zaten. Ama yinede bir farkına varsın etraftaki bakışlardan rahatsız olsun. Sahiplenilmek istemek "köpek misin de sahiplenmek istiyosun" dıyenlere de katılmıyorum..

Çok sevdiğinize,değer verdiğinize,sizin için çok önemli olan şeyleri sahiplenirsiniz.

Ne kadar geniş hatunlar var şu Kk da. :)
Köpek mi olmak gerekiyor sahiplenilmek için onu çözemedim
xenforo-smilies-kk64.gif

Bu nasıl bir düşünce tarzıysa :)

Bende eşim beni her konu da sahiplensin desteklesin isterim. Sahiplenmek mesela ailesine karşı susmasın konuşssun hakkımı arasın dağ gibi arkamda dursun??

Bunu istedim diye ben köpek mi oluyorum???

Selam yine yeniden kızlaaaar:KK31:

Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi En Büyük KK

Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen :KK51:

Konuyu ben değil ayşe başlattı geyiğine devam etti.. Benim kızdığım kızın erkek arkadaşı celallenirken benimkinin iplememesi.. Hırsıma hırs ekledi resmen! Çıplak sokaklarda gezesim geldi!!! Nasıl kıskandıra bilirim .. Anlaşılır olmasın istemli olduğu ama çıldırsın :KK43:

İşaretlediğim kısmı tekrar tekrar okuyun. Ve bu hareketleri evli veya sevgilisi olan bir başka kadının yaptığını ve sizin de şahit olduğunuzu düşünün. O kadınlar için ne düşünürdünüz ?

Olaya bir de karşı taraftan bakalım. Masada kadınlı erkekli oturulurken kadın olsun erkek olsun , masadaki bir insanın bir başkasını kesmesi , süzmesi ayıp ve masadaki diğer insanlara saygısızlık kabul edilir. Siz yanınızda eşleriniz var iken bu tavrı sergileyerek üstüne bir de tüy dikmişsiniz.

O süzdüğünüz beyefendilerin gözünde eşlerinizi nasıl bir konuma düşürdüğünüzün farkında mısınız ? Ya süzdüğünüz beyefendiler sizin rahatlığınız sebebi ile sizleri bekar ve masadaki beylerle bağı olmayan kadınlar sanarak sizinle konuşsalar ne olacaktı ?

Kıskandırmaya çalışmak saçmalığın daniskası. Yaptığınız hareketler ve ağzınızdan çıkmış sözler ise yakışıksız olmuş. Kendinize nasıl yakıştırdınız bu tavrı anlayamadım.

Bu tavırları sergileyen bir kadın eşini kıskandırmaya değil de tam tersine boşanma davası için gerekçe sunmaya çalışıyor gibi gözükür.

Eşiniz çok olgun davranmış. Ağzınızdan bu sözler çıktığında fiziksel bir tepki de verebilirdi.

İnsan çok sevmediği benimsemediği şeyi niye sahiplensin? Benim fikrim.. Benim eşim tam 1 yıl kapı kilidini yapmadı, eşiyim kilitleyerek oturdum evde. Eve gelen giden kapıyı açan vs.. Kocanın umurunda olmadım valla. Bu kadarda olmaz.insan eşini korur kollar düşünür kıskanır tatlı tatlı fazlası olmadan. Ardında durur dağ gibi... Erkek sonuçta. Erkek adam dediğin böyle olmalı. E böyle çok erkek var görüyoruz hanımları halinden memnun.
Biz de böyle eşler isterdik ama maalesef....

Kıskanmak güven eksikliğinden kaynaklanır lafını çok saçma buluyorum. Ne yani böyle düşünen kişiler diyelim eşiniz "çok güzel bir hatuna böyle uzun uzun" baktı ya da kaçamak bakışlar attı cidden kıskanıp tepki vermeyecek misiniz.? "Ben kendine çok güvenli bir insanım. Bakarsa baksın" mı diyeceksiniz. Ya da hatunun biri geldi direk eşinizle sırnaşık sırnaşık konuşuyor. Aman konuşsun benim kendime güvenim var nasılsa deyip öyle seyredecek misiniz? Seven ve kaybetmekten korkan insan kıskanmalı. Psikopatlık anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın Benim eşim beni çok fazla kısıtlamaz ama birinin öyle beni süzdüğünü farketsin en azından "hoop n'oluyoruz be kardeşim der yani. Bu niye böyle bakıyor ki sana filan der. Ya da o anda gözlerinden belli olur zaten mevzu. Bu da beni mutlu eder açıkçası. Bazen ben de onu kıskanırım ve onun da hoşuna gider. Onu kıskandım diye yüzünde oluşan o gülümsemeyi görmek de heyecan katar ilişkimize.

Helal olsun eşine. Maşallah size
Katılıyorum sana

Bende eşim beni her konu da sahiplensin desteklesin isterim. Sahiplenmek mesela ailesine karşı susmasın konuşssun hakkımı arasın dağ gibi arkamda dursun??

Bunu istedim diye ben köpek mi oluyorum???
Estağfurullah.. Tabi ki sahiplenilmek ister her bayan. Arkadaşın biri sahiplenmek diyince boynuna tasma takıp gezdirmek maksadında bakmış olmalı olaya :)
Onu çözemedim ben de zaten.
İnsan yolda yürürken eşi elinden tutsa kendine güveni gelir.. Sahiplenmek budur.. Erkek dağdır bayan da kar'ı..
Karı koca kelimesi burdan geliyor ya zaten.
Ama bazı hatunlar yok efendim ben kendime güvenirim sahiplenilmek istemem bilmem ne.. Nerden geliyor bu özgüven anlamıyorum. Kocaları kalkıp kıskansa bal gibi de hoşlarına gider
xenforo-smilies-kk48.gif

Estağfurullah.. Tabi ki sahiplenilmek ister her bayan. Arkadaşın biri sahiplenmek diyince boynuna tasma takıp gezdirmek maksadında bakmış olmalı olaya :)
Onu çözemedim ben de zaten.
İnsan yolda yürürken eşi elinden tutsa kendine güveni gelir.. Sahiplenmek budur.. Erkek dağdır bayan da kar'ı..
Karı koca kelimesi burdan geliyor ya zaten.
Ama bazı hatunlar yok efendim ben kendime güvenirim sahiplenilmek istemem bilmem ne.. Nerden geliyor bu özgüven anlamıyorum. Kocaları kalkıp kıskansa bal gibi de hoşlarına gider
xenforo-smilies-kk48.gif

Zaten lafım onu diyenlere idi canım. Sana değil. Ve dediklerine harfi harfine katılıyorum çok çok haklısın. Ahh ne güzel dedin. Koca dağdır kadında o dağın karı... Ben çok isterdim eşim arkamda dağ gibi dursun ama yok.. Kendi kendimi savunan konuşan ezdirmeyen ben oldum.
İnan bir bayan olarak eksikliğini iliklerime kadar hissediyorum bu kırgınlığın....sahiplenilmek,korumak,değer görmek her bayanın istediği ve hoşuna giden şeylerdir.

Şimdi kimse kalkıpta bana burda aksını ispat etmesin. Hepimiz kadınız kimyamız aynı. Aksini söyleyen olsada asla inanmıyorum..

X