Kıskan be Kıskan!

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
Selam yine yeniden kızlaaaar

Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi

Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen

Takma bence. Yani ben öyle yapıyorum artık çünkü benim eşimde öyle. Zero kıskançlık.
Faceten üniden erkek arkadaşlarım mesaj atar, görür, kim bu nedir necidir demez.
Biskolota erkekleri çıkar ben " wuhuu yihuu" diye bağırırım :):):) Güler geçer kocan gibi.
Başlarda bende kıskansın istiyordum sonra farkettim ki aslında kıskanmaması nimet çünkü bu sayede ben rahatça gezip tozabiliyorum kızkıza dışarı çıkabiliyorum kıskanç olsa bunları yapamaz bir çok şeyi burnumdan getirirdi.
Sevgisinden eminsen o zaman danss!! renkk :):):)

Eğer bu hareketleri kıskanılmak için yaptıysanız cidden çok itici olmuş.
Geyiğine yaptıysanız da eşiniz sallamamıştır.

O zaman kıskanç adam bulacaktın. Kıskançları düzeltmeye uğraşmazsınız, hatta bırakmazsınız da sorunsuz adamın da kimyasını değiştirmeye çalışırsınız. Rahat batmış bence. Amiyane olacak ama, belanızı aramayın derim. Dertsiz başa dert yani.

Eğer bu hareketleri kıskanılmak için yaptıysanız cidden çok itici olmuş.
Geyiğine yaptıysanız da eşiniz sallamamıştır.

Hareketleriniz çok basit olmuş. Kıskandırmak için bile olsa çok itici.

Konuyu ben değil ayşe başlattı geyiğine devam etti.. Benim kızdığım kızın erkek arkadaşı celallenirken benimkinin iplememesi.. Hırsıma hırs ekledi resmen! Çıplak sokaklarda gezesim geldi!!! Nasıl kıskandıra bilirim .. Anlaşılır olmasın istemli olduğu ama çıldırsın

Ya olur mu eskiden kıskanırdı şimdi ne olduysa oldu kıskandıramıyorum. Psikopat bir şekilde kıskançlık değilde hani "noluyoruz fln" biraz tavır koysun ya birazz

Ayşe de Arkadaşı da bir garipmiş.
Insan sevdiğinin yanında elâlemin adamlarına bakar mı?
Arkadaşı da kıskanacak bir şey bulamamış da bu garip muhabbete mi takılmış. Adam bence kıskanmamış, muhabbet sıkıcı gelmiş,
Kıskançlık bir huydur arkadaşım, eşinizin içinde yoksa her hareketiniz yapmacık olur.

benim eşimde benim yanımda bu hareketleri yapsa güler geçerdim yani, aslında belki utanırdım bile. Kaldı ki kıskanmak nasıl ki özgüven eksikliğine işaretse kıskanılmayı da sevmekle eş sanmak da aynı özgüven eksikliğine işarettir bence ayrıca neden bir eşe değil de sahibe ihtiyaç duyuyorsunuz onuda anlamış değilim ya neyse

Nasıl kıskandırabilirim diye bir şey yok. Kıskanmıyor işte tvdekilere bile wuu demişsin ama tık, adamlar sizi süzmüş tık.. Bunlara bişey demediyse daha da demez yani. Böyle kabul et..

hayır yani millet ne bekliyor anlamıyorum.hep dizilerdeki senaryo hayatların etkisi bunlar.bilinçaltı.sevgilisi kıskansın.kız ona niye kıskanıyosun diye kızsın bassın gitsin.oğlan peşinden koşsun.kolundan çekip onu kendine doğru savursun.kavga devam etsin.kız bağırıp çağırırken oğlan biranda dudaklara yapışsın ve öpüşme sahnesi.bunu mu istiyosunuz.kıskanmak kıskanılmak bu ne ya.

Öyle olaydı iyiydi.. Şehvetle kıskansııın

Kıskanılmak abartılmadıgı sürece belki güzeldir kimine göre. Ama sahiplenilmek işini cok abartmamısmısın tatlım, sahiplenilmek nedir yahu, evcil hayvanmısın sen cok afedersin. Şimdiye kadar sahipsizmiydin onu anlamadım? Kıskanılmayı birazda olsa bende görmek isterim o ayrı ama bu anlattığın olayda eşin belki geyik Yaptığını düşündüğü icin cokta fifi moduna geçmiştir. Ayrıca bu tür şeylerle kıskandırmaya calışma zira cok basit kacmıs

Faceden fake hesap açın. Kendi kendinize sapık mesajlar atın Şaka şaka. Sapık olmasın da mesela merhaba Odunhatun hanim sizi şurada gördüm çok beğendim tanışmak isterim vs. vs. Bunu da esinizin görmesini sağlayın. Hala kiskanmazsa adamdaki mide xxxl olmuş demektir. Ağzının ortasına tuvalet terligiyle carparsiniz bi tane

doğruyu söyliyim bazı durumlarda ben de kıskanılmak isterim

ama kıskansın diye yaptığınız davranışları ben de doğru bulmadım.

bir de bu karakter meselesi. bazı insanlar cidden kıskanç olmuyor. bazılarının her şeyi kıskanması gibi, bazıları da hiçbir şeyi kıskanmıyor. sevgiyle alakası yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…