Kıskan be Kıskan!

Her kadın kiskanilmak sahiplenmek ister amaa
Zorlada kiskandirmak ta olmaz. Komik duruma dusersnz...
Kiskanmayan erkekten de hayır gelmez.

Kıskanılcam diye girdiğiniz şekillere bak.. içgüdüsel bi durum kıskanmazsa kıskanmaz o adam artık.. bu kadar zorlayıp ergenc hareket etmeyiniz

erkeklerde kıskanma ayarı ya hep ya hictir. benimki aşırı kıskanc, tamam bazen hoşuma gidiyor ama bunalttigida çok olur.. bence bırakın böyle kalsin.

Benim eşim kıskançlıkta bir dünya markası OLMASINA rağmen oda beni o şekilde söylediğim sözler üzerine kıskanmaz hatta yüzüme dalga geçer gibi bakardı

Kiskanmamasini geçtim de yaptığınız davranışlar hiç evli bir bayana yakışacak cinsten değil, yani buna tepki vermesi gerekirdi en azından, ilginç

Eşinin bi yerlerdeki nicki "odunadam" olabilir mi ?

bence hiç çocukça hareketlere kalkışmayın yok kıskandırma yok sahiplenme saçma şeyler

Bence bu tür davranışlarla eşinizi kendinizde soğutursunuz .Yeri geldiğinde başınıza bile kalkabilir.Her insanın yapısı farklıdır bazıları çok kıskanç olur bazıları kıskanmaz ama sizi sevmediğini göstermez bu rahat olun :)

ikinizin de yaptığı çok acayip
bırak polisi doktoru ünlü erkekler hakkında bile yakışıklı vs demem eşimin duyguları incinir diye
bi de ortLık yerde başkalarının yanında yapıyosun
eşin de neyse eşin hakkında bişey demicem
bu kadar rahat olmasaymış keşke

yahu bırak kıskanmasın, dertsız basına dert mı arıyosun? kıskanıpta agzını yuzunu mu kırsın elın adamına bakıyorsun bırde laf atıyorsun dıye allahım yaaa....
kıskanmak sevgı belırtısı degıl bana gore kısının guven eksıklıgınden kaynaklı bır hastalık!!!
hem ıyıkı benımsın degıl, ıyıkı benımlesın dıyen bır es ısterım ben..!!
kımse kımsenın sahıbı de degıl kolesı de, sahıplenılmek kıskanılmak degıldır, ıhtıyac duydugunda yanında olabılmektır maddı ve manevı, senı kucucuk bır hareketle guldurebılmek, gucsuzken senı ayaga kaldırabılmektır.

o kadar adama bakarsanız çirkin betty bile olsanız döner bakardı herhalde

Kiskanmak kiskanilmak bir yana esinizi nasil kucuk dusurdugunuzun farkinda misiniz?
Aynisinin size yapildigini dusunun, iceri 2 manken gibi hatun girdigini ve esinizin sizin verdiginiz tepkileri verdigini... ne hissederdiniz? Ben kiskanmazdim, asagilanmis ve onemsenmemis hissederdim. Yanimizda baskalari olmasa birlikte konusur guleriz ama herhangi bir 3. Sahsin yaninda boyle bir davranista bulunamaz.

elalemin adamına bakmalar, şakadan da olsa iç geçirmeler, salınmalar... eşini kıskandırmak için yapabileceklerinin sınırı nedir peki? var mıdır dahası?

konuda anlattığınız ortamı gözümün önünde canlandırdım da, herkes birbirinden itici.
ne gerek var kendinizi bu kadar küçültücü davranmaya.
saygınız bitmiş.

Reactions: svc
Benim eşim sızın gibi yapsa ondan iğrenirdim çok basit bi hareketlermiş

Eşin neden tınlasında baskalarının yanında böyle konusabilen karısını.sen evli kadın böyle diyebildiyen oda seni tınlamaz

Reactions: svc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…