Kıskan be Kıskan!

Yaşın kaç merak ettim, adam seni kıskanmıyor diye arkadaşlarının yanında ve hatta elalemin adamlarının yanında bu kadar mahcup etmeye çalışmak neyin kafasıdır ? Hem niye seni kıskansın kıskanınca ne olacak kıskanç özgüvensi bi tip olsaydı orada sana herkesin içinde en olmadık hakaretleri etseydi, üstüne yürüseydi hoşuna mı gidecekti? İşte benim erkeğim bana sahip çıkıyor mu diyecektin. Eşin usturuplu insanmış başkası olsa kıskandığın değil bu hareketlerin yüzünden fena bozardı seni ama eşin demek ki senin bu huylarını bildiğinden geçiştirmiş ve susmuş bir nevi seni idare etmiş, bu huyundan vazgeç evlilik insanların en olmayacak başlarını belaya sokacak şekilde davranan eşlerini idare etmesi demek değildir.

Cocukca geldi bana bakis aciniz. Esim kiskanmaz ben de onu kiskanmam. Herkes haddini bilir tehlikeli sularda yuzmez. Sen biraz heyecan ariyorsun sanirim.

Kiskanann erkek sahiplenen erkektir diye birsey yok.

Canini cok sikiyorsa esinle dertles derim. Beni kiskanmani istiyorum kotu hissediyorum de. Bakalim o ne dusunuyor.

Belki de senin baska erkeklere bakman onda baska duygular uyandiriyordur kiskanclik yerine.

Selam yine yeniden kızlaaaar:KK31:

Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi En Büyük KK

Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen :KK51:
Belki de kocan bu yaptığın şaklabanlıkları içinde biriktirip bigün fena patlayacaktır.. Polis ciddi anlamda süzmüş ya sizi hoşuna gitti mi senin bilemedim??

kıskanılmak ne kadar güzel olsa da, öyle bir duygu ki sınırı yok. kıskançlıktan boşanan duydum ama kıskanılmamaktan boşanan duymadım. boşver kıskanmasın. sahiplenildiğini bilmenin tek yolu bu değil ki.

insan tabii ki kıskanılmak ister anlıyorum seni bende açıkçası huzursuz olurum sevgisinden şüphen yoksa rahat ol doğal ol belkide farkında herşeyin gıcıklığına öyle hareket ediyor bilemezsin ki...

eşinin yerinde başkası olsa sana tekme tokat girişebilirdi bile

nasıl eşin varsa herşeyi böyle alttan alıp sindirebiliyor

iyi yönden bakarsak sana güveni sonsuz ve yaptığın bu aşırıya kaçan şakaları sana olan sevgisinden tolere edebiliyor

valla eşin gibi olana genelde domuz eti mi yemiş derler?

yuhh yani..

hanımlar bu kadın böyle şakalar yapabiliyorsa eşinden kaynaklı kesinlikle.. hanginiz eşiniz yanında birine laf atsa gülüp geçersiniz??
burda defalarca konular açıldı eşim bayanlara bakıyor rahatsız oluyorum diye.. hemen hemen herkes de haklısın dedi bu konulara.. demek ki konu sahibinin eşi çok tuhaf..

afedersin seni biriyle bassa sesi çıkmaz.. mezhebi geniş..

bence eşler birbirlerini sahiplenmeli.. illa sahiplenilmek için Köpek! olmaya gerek yok. insna sevince kıskanır, benim der, ben onunum der.. bunlar güzel duygulardır aslında..

Size de Allah yardım etsin.. bence eşinizde böyle bir duygu yoksa siz de ona buna laf atarak kıskandırmaya çalışmayın.. zira adam tuhaf . kendinizi küçük düşürmeyin lütfen..

valla eşin gibi olana genelde domuz eti mi yemiş derler?

yuhh yani..

hanımlar bu kadın böyle şakalar yapabiliyorsa eşinden kaynaklı kesinlikle.. hanginiz eşiniz yanında birine laf atsa gülüp geçersiniz??
burda defalarca konular açıldı eşim bayanlara bakıyor rahatsız oluyorum diye.. hemen hemen herkes de haklısın dedi bu konulara.. demek ki konu sahibinin eşi çok tuhaf..

afedersin seni biriyle bassa sesi çıkmaz.. mezhebi geniş..

bence eşler birbirlerini sahiplenmeli.. illa sahiplenilmek için Köpek! olmaya gerek yok. insna sevince kıskanır, benim der, ben onunum der.. bunlar güzel duygulardır aslında..

Size de Allah yardım etsin.. bence eşinizde böyle bir duygu yoksa siz de ona buna laf atarak kıskandırmaya çalışmayın.. zira adam tuhaf . kendinizi küçük düşürmeyin lütfen..

Yazdıklarınız haddini aşmış. Adam efendiliğini korumuş , toplum içinde olay çıkarmamış diye bu sözleri hak etmiyor.

Yazdıklarınız haddini aşmış. Adam efendiliğini korumuş , toplum içinde olay çıkarmamış diye bu sözleri hak etmiyor.

toplum dışında da bişey dememiş ki.. gülmüş geçmiş.. yani haddimde seni ilgilendirmez. bu benim konuya yorumum hala da aynı düşüncedeyim.. benim yerime konu sahibine yorum yap zira ben senden akıl istemedim..

toplum dışında da bişey dememiş ki.. gülmüş geçmiş.. yani haddimde seni ilgilendirmez. bu benim konuya yorumum hala da aynı düşüncedeyim.. benim yerime konu sahibine yorum yap zira ben senden akıl istemedim..

Size akıl vermedim. Burada cevap hakkı olmayan her hangi bir 3.şahıs için hakaret içerikli yazı yazmak forum kurallarına aykırı.

Ben kocamin şoför bana baktı diye kamyon durdurup adamla kavga ettiğini ve korkudan eve ağlaya ağlaya gittiğimi biliyorum. Heran diken üstündeyim adam etrafta beni kesen varmı diye bana bakamıyor etrafı gozetlemekten. Birgün büyük kavga çıkacak ve başına birsey gelecek diye korkuyorum. Bunu mu istiyorsun? Ayrıca arkadasin ve senin tavrın hiç hoş değil. Kendinizi basite indirgemissiniz.

Ben kocamin şoför bana baktı diye kamyon durdurup adamla kavga ettiğini ve korkudan eve ağlaya ağlaya gittiğimi biliyorum. Heran diken üstündeyim adam etrafta beni kesen varmı diye bana bakamıyor etrafı gozetlemekten. Birgün büyük kavga çıkacak ve başına birsey gelecek diye korkuyorum. Bunu mu istiyorsun? Ayrıca arkadasin ve senin tavrın hiç hoş değil. Kendinizi basite indirgemissiniz.

Size akıl vermedim. Burada cevap hakkı olmayan her hangi bir 3.şahıs için hakaret içerikli yazı yazmak forum kurallarına aykırı.

bu komik oldu.. o kuralı yazıp burdan paylaşır mısınız??

zira burda hep 3. şahıslar adına şeyler yazılıyor.. fesat kaynana, fesat gelin.. bilmem ne koca?? ama ben hiç bu dediğinizi görmedim.. o yüzden işin içinden çıkamadıkça site de yasak denilince komik duruyor..

ben hakarette etmedim ayrıca.. domuz eti yemiş derler dedim.. burda hakaret yok..
mezhebi geniş dedim bunda da yok hakaret..

karısını bassa sesi çıkmaz dedim bu da hakaret değil..

yani yorum yapmak için yapmayın..

Bazı bayanlar kıskanılmayı seviyorlar , buna kimsenin kötü yorum yapma hakkının olduğunu düşünmüyorum.
Kıskançlığın fazlası çok kötü bir şey ama bu denli kıskanmamak da bana garip geliyor.

Kıskanmadığı sevmediğini göstermez tabii ama maalesef kocanızı değiştirebilecek bir durum yok..
Çook kıskanç bir insanı nasıl değiştiremezsek, sanırım kocanızı da değiştiremezseniz..

bu komik oldu.. o kuralı yazıp burdan paylaşır mısınız??

zira burda hep 3. şahıslar adına şeyler yazılıyor.. fesat kaynana, fesat gelin.. bilmem ne koca?? ama ben hiç bu dediğinizi görmedim.. o yüzden işin içinden çıkamadıkça site de yasak denilince komik duruyor..

ben hakarette etmedim ayrıca.. domuz eti yemiş derler dedim.. burda hakaret yok..
mezhebi geniş dedim bunda da yok hakaret..

karısını bassa sesi çıkmaz dedim bu da hakaret değil..

yani yorum yapmak için yapmayın..

"Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz."

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?help/terms

Kiskanilmak tabii ki cogu kadinin ruhunu oksar ama gereksiz yere yapilan kiskcliktan nefret ederim. Ne o oyle bakti ye adama dalmalar. Disari ciktiginda dakka basi aramalar. İnsan surekli diken ustunde olur.

Kocasinin yaninda baskalarini gozu gorebilen birini kocasi kiskanmasin zaten. Basitlik baska bir sey degil. Ben esimle evlendikten sonra daha hic bir erkege alici gozle bakamadim. Sizin sinyaller hala acik bakiyorum.

X