Kıskan be Kıskan!

Ya kiskanmayi geçin de,Eşin masadayken onun yanında böyle cümleler kurman çok saygisizca.ben eşimin yanında bu tarz cumlerle konussam evliliğimi saygimi sevgimi bi sorgulardim eşimde sorgulardi.sizde eksik yada bitmiş bişey var.ama bu Kıskanmak sahiplenmek falan değil. Sen elin adamına suçmu islesek falan dersen eşini sahiplenmis! Olmuyorsun oda seni sahiplenmiyor!İşte. Kopuk bir ilişkiniz var. Ne eşim nede ben çıkma evlenme derken 18.yilimiza girdik toplum içinde birbirimizi küçük düşürücü cümleler kurmadik. Ayrıca o sahiplenme değil birbirinize aidiyet duygusudur. Birlikte oldugunuz sürece geçerlidir.

Selam yine yeniden kızlaaaar:KK31:

Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi En Büyük KK

Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen :KK51:
sizin bu tarz şakalar yapmaniz?
demek aranizda oyle bi iliski oturmus artik.. cekinmemissiniz, onu gectim, kiskanmasa bile kullanilacak cumleler degil, ne demek yani, evli bi bayansiniz..
hic hos degil..

İlk sayfada 50 kusur begeni gelmis bir yoruma, hayretler icerisindeyim...
Bu kadar itici bir yorum bu kadar mi begenilir...

Konu sahibi, sizin kocanin huyu suyu bu,
ne yapsan olmaz adam gulup geciyor..
Bosuna sacma sapan hallere girme..
Konuda bir tane face onerisi okudum ilginizi cekmis ama kendinizi kucuk dusurmeyin derim..
Belki yazmissinizdir da gozumden kacmistir,
direk oturun konusun sorun sen hic kiskanmiyon mu diye..

Bu arada kiskanmayan erkek, evet iticidir.

Hareketlerinizi hic saglikli bulmadim acikcasi .. akli basinda bir kadinin bu hareketleri yapabilecegini dusunmuyorum .. ne demek ya polis bizi suzdu vs .. gercekten olgun bir kadinin bu tarz davranislar yapabilecegine inanmiyorum.. kiskansa dahami iyi olacak yani sizi dahami cok sevecek anlamiyorum ben bu kafalari ..

İlk sayfada 50 kusur begeni gelmis bir yoruma, hayretler icerisindeyim...
Bu kadar itici bir yorum bu kadar mi begenilir...

Konu sahibi, sizin kocanin huyu suyu bu,
ne yapsan olmaz adam gulup geciyor..
Bosuna sacma sapan hallere girme..
Konuda bir tane face onerisi okudum ilginizi cekmis ama kendinizi kucuk dusurmeyin derim..
Belki yazmissinizdir da gozumden kacmistir,
direk oturun konusun sorun sen hic kiskanmiyon mu diye..

Bu arada kiskanmayan erkek, evet iticidir.
hangi yorum kiz merak ettim?

13 yıllık evliyim sizin yaptığınızı ben yapsam o mekanı başıma yıkardı eşim ama bunu kıskançlığından evvel edep ar haya duygumun yetersizliğinden yapardı bilmem anlatabiliyor muyum ...evli barklı bir bayan olarak böyle davranmayı nasıl kendinize yakıştırdınız anlamadım

"Siz kopek misiniz ki kocaniz sizi sahiplensin" tarzinda bir yorum yazilmis..
Bissuru kisi de begenmis..
Bilemiyorum, benim dusunce tarzima cok aykiri.
haa ona ben de uyuz oldum, sadece ilk cumlesini okudum zaten.. 'kendi ayaklarim uzerindeyim, soyle kadinim boyle kadinim' felsefesini icsellestirmis, daha dogrusu yanlis anlamis, bir de boyle cosa cosa yazip taraftar toplamaya calisan zihniyet benim gozumde.. itici geliyor.. bu kiskanilma, sahiplenilme istegi cok farkli, kopeklikle(bu tabiri kullandiklari icin mecbur kaldim) esyalikla alakasi yok.. aidiyet, baglilik, birbirini sakınma vs, ben boyle goruyorum.. degerli olan seyi paylasamamak gibi.. karsidaki insana zulum seviyesinde degil tabiki savundugum.. ama hicc kiskanmayim, hoopp bi durum oldumu gevrek gevrek bakinayim lakayt kalayim falan; itici..

Ne itici hareketler..Bekar halimle bir erkek cinsi için "off boya posa bak" gibi bir tavır sergilemem, kaldı ki evli olucam ve bunu eşimin yanında yapıcam..

Adam kıskansın diye kendinizi basitleştirmeyin.

X