Kıskan be Kıskan!

Umarım dilek kapın açık değildir gerçekten kıskançlık bir kez başlarsa durmaz öyle tatlı tatlı kıskanma olmaz yani burnundan getirir :)

Size kızmıyorum ama esinize hak veriyorum. Gerci kıskanmayan erkekler bana da itici geliyor cunku ben simdiye kadar kimi sevdiysem onu hep sahiplenip benimseyip kiskandim.
Köpek misiniz diyen bir yorum gordum de ne alakasi var
Anne baba sizi sahiplenince kısıtlayınca kopek mi oluyoruz en basitinden bu kadar sig dusunmemek lazim

Kıskanan bir erkek denk gelseydi yandım anam kocam çok kıskanç diye konu açardınız.
Benim kocam da kıskanç değildir önceden kıskançlığın başa bela olduğunu gördüğüm için eşimin en ufak kıskançlığı bile huzurumu kaçırırdı açıkcası. İyi ki de kıskanç değil. Fakat eşiniz kıskanç değil diye yaptığınız davranışlar hiç hoşuma gitmedi çok çocukça.
Kıskançlık sandığınız kadar iyi bişey değil. Ayrıca kıskanmakla sahiplenmenin hiçbir alakası yoktur.

Kıskanılmak abartılmadıgı sürece belki güzeldir kimine göre. Ama sahiplenilmek işini cok abartmamısmısın tatlım, sahiplenilmek nedir yahu, evcil hayvanmısın sen cok afedersin. Şimdiye kadar sahipsizmiydin onu anlamadım? Kıskanılmayı birazda olsa bende görmek isterim o ayrı ama bu anlattığın olayda eşin belki geyik Yaptığını düşündüğü icin cokta fifi moduna geçmiştir. Ayrıca bu tür şeylerle kıskandırmaya calışma zira cok basit kacmıs

Bu olayda evet basitti.. Ama genel anlamında eşimle dışarıya çıkıyoruz, adamın teki bana bakıyor eşimde tık yok.. Umursamıyor ya! Bildiğin görmezden geliyor. Çirkin de değilim hatta yüzüğü parmağıma takana kadar ne taklalar atmıştı.. Ya çok şey değil, eşim kolumdan tutsun "hatunum'a kimse bakamaz! Git sende üstüne başına doğru dürüst şey giy" gibi ne biliyim ya.. Yapanlar nasıl yapıyor? Benim eşim cilvedende anlamaz, bikiniyle dolaşsam gık demez! Çoook nadiren kıskandığı olmuştur oda saçma sapan kıskançlıklardır.. Kaybetme korkusu olsun istiyorum eşimin.. Sizce bu çok mu zor :KK43:

Biskolota erkekleri çıkar ben " wuhuu yihuu" diye bağırırım :):):)

Hahaha Allah da seni güldürsün :)

Konu sahibine gelince; şansını zorlama hiç. Kararında kıskanılmak hoş olabilir, ( konu 'şu sana baktı, sen ona baktın' şeklinde patlamamalı) tabi ki ama ben ayarını tutturan erkek göremedim. :)
Eşimle arkadaş olarak görüştüğümüz sürede yine karşılıklı sinyaller veriyorduk ama seninki gibi bayağı serindi. Şimdilerde
biraz zorlandığımı hissediyorum... Kıskançlık güzel birşey değil canım. Belki kıskanıyor ama bunu belli etmek istemiyor...
Özel bir çabaya girmesen belki belli edecek. Mutluluklar dilerim.

Size kızmıyorum ama esinize hak veriyorum. Gerci kıskanmayan erkekler bana da itici geliyor cunku ben simdiye kadar kimi sevdiysem onu hep sahiplenip benimseyip kiskandim.
Köpek misiniz diyen bir yorum gordum de ne alakasi var
Anne baba sizi sahiplenince kısıtlayınca kopek mi oluyoruz en basitinden bu kadar sig dusunmemek lazim
anne babaniz da sizi sahiplenmez ki. Bence bu sahip- efendi iliskisi fazlasiyla sig. Sevdiğiniz kisiyi sakinabilirsiniz, canı acimasin uzulmesin diye.. ebeveynlerinde yapmasi gereken budur. Dünyada sosyologlar ve pedagoglar 'çocuk sahibi olmak' terimini kullanan ulkeleri tartisiyor. Turkiyede de bu terimin ilmiyle mesgul olan nadir kisilerden biri olarak siglik buysa onur duyarim!

Faceden fake hesap açın. Kendi kendinize sapık mesajlar atın :KK45: Şaka şaka. Sapık olmasın da mesela merhaba Odunhatun hanim sizi şurada gördüm çok beğendim tanışmak isterim vs. vs. Bunu da esinizin görmesini sağlayın. Hala kiskanmazsa adamdaki mide xxxl olmuş demektir. Ağzının ortasına tuvalet terligiyle carparsiniz bi tane :KK45:

Anaa cidden yapsam mı :))) daha detaylı anlat şu olayı bi.. Nasıl yapiyim görmesini nasıl sağlayabilirim kii haha :)) ay fikir1 bu cepte! Canım çoook sağol yaaa :21:

Kastettiğiniz şey aslında daha doğru kelimelerle "kaybetme korkusu" olsa gerek.
Bunu oluşturmak için de bu tarz garip yöntemler yerine günlük hayatınızda onsuz da yaşayabildiğinizi belli eden küçük nüans gösterilerinde bulunmanız yeterli olacaktır.

Aynen, aynen bende bunu diyorum. Peki ya nasıl? Ne yapmalıyım.. Daha detaylı yazar mısınız? Heyecanlandım o_O nasıl başarabilirim bunu

Bu olayda evet basitti.. Ama genel anlamında eşimle dışarıya çıkıyoruz, adamın teki bana bakıyor eşimde tık yok.. Umursamıyor ya! Bildiğin görmezden geliyor. Çirkin de değilim hatta yüzüğü parmağıma takana kadar ne taklalar atmıştı.. Ya çok şey değil, eşim kolumdan tutsun "hatunum'a kimse bakamaz! Git sende üstüne başına doğru dürüst şey giy" gibi ne biliyim ya.. Yapanlar nasıl yapıyor? Benim eşim cilvedende anlamaz, bikiniyle dolaşsam gık demez! Çoook nadiren kıskandığı olmuştur oda saçma sapan kıskançlıklardır.. Kaybetme korkusu olsun istiyorum eşimin.. Sizce bu çok mu zor :KK43:
Şimdi daha anlaşılır olmuş isteğin tatlım, zira evlide olsa insan istiyorki karşısındaki onu öyle bir benimsesinki bir parçası gibi olsun, kaybetmeyi Göze alamasın. Seni haksız bulmadım, bende kıskanmayan erkegi sorgulardım sanıyorum, coguna göre belki yanlış ama bana görede doğrusu bu. Kıskançlık eşittir sevgi demek değil elbette. Calısıyormusun bilmiyorum ama bazen eşin yokmuş gibi davran cool hatun moduna geç cok yogun ol, bakımlıysan duble bakımlı ol, hatta gecen arkadas dedi şarap gibi hatunsun yıllandıkca güzelleşiyorsun dedi de ve tepkilerini ölç. Belkide içten kıskanıyor ama belli edince senin sinir olacağını düsünüyor. Varya öyle HatUnlar, ay ben kıskanç erkeklerden nefret ederim der ama kıskanmasını ister. E adam ne yapsın bu durumda kıskansa bi dert kıskanmasa ayrı dert, icinde hallediyordur belki :)

kıskançlığın aşırısı yorar hiç olmamasıda can sıkcı benmkiside fazla kıskanç

Anaa cidden yapsam mı :))) daha detaylı anlat şu olayı bi.. Nasıl yapiyim görmesini nasıl sağlayabilirim kii haha :)) ay fikir1 bu cepte! Canım çoook sağol yaaa :21:
Şöyle yakışıklı eli yuzu düzgün bir adam resmi bulmak lazım önce. Hatta aynı adamın bi kaç resmi ki esiniz gördüğünde inansin. Gerçekmiş gibi bi kaç paylaşım yaparsınız. Gerçi o zaman da beğenisi filan olmaz. Arkadaş ekleyim derseniz uzun sürer. Aman neyse zaten bize anlık tepkisi lazım o kadar ayrıntıya gerek yok. Kendinize güzel yanarli dönerli bi tanışma mesajı atarsınız. İş yeriniz veya sürekli gittiginiz bi mekan da görmüş olsun mesela.. Artık esinizin görmesini nasıl sağlarsınız bilemiyorum tabi orası size kalmış :KK45:

Takma bence. Yani ben öyle yapıyorum artık çünkü benim eşimde öyle. Zero kıskançlık.
Faceten üniden erkek arkadaşlarım mesaj atar, görür, kim bu nedir necidir demez.
Biskolota erkekleri çıkar ben " wuhuu yihuu" diye bağırırım :):):) Güler geçer kocan gibi.
Başlarda bende kıskansın istiyordum sonra farkettim ki aslında kıskanmaması nimet çünkü bu sayede ben rahatça gezip tozabiliyorum kızkıza dışarı çıkabiliyorum kıskanç olsa bunları yapamaz bir çok şeyi burnumdan getirirdi.
Sevgisinden eminsen o zaman danss!! renkk :):):)

Ya güldürdün Âllahta seni güldürsün.. Bildiğin sesli güldüüm :))) ama ben bilemenkooo. Aynen yeminle yaa futbolcular çıkar bildiğin maymun olurum oww shiiittt fln diye bağrırım ama odada tek başımaymışım gibi iplemez iplemenmediğimle kalmaz gider kendine çikolata fln alır oturur yer.. Bende mi öyle bıraksam artık ya. Tam aksine ben çok kıskancım.. Yan bakan olduğunda krize girmeye 5dk kala gibi oluyorum.. Sende bendensin tatlımm ne çektik bee :)

Son düzenleme:
Ciddi ciddi bu öneriyi sevdin mi? Sakın böyle bir şey yapma. Evlilik ya bu şaka mı? Başına dert alırsın.
Ne derdi alacak ya :KK45: Başı çok sıkışırsa açar gösterir. O bendim kiskandirmak için yaptım diye. İzahı olmayan bi durum yokki. Ortada gerçek bir adam bile yok :KK45:

Ya güldürdün Âllahta seni güldürsün.. Bildiğin sesli güldüüm :))) ama ben bilemenkooo. Aynen yeminle yaa futbolcular çıkar bildiğin maymun olurum oww shiiittt fln siye bağrırım ama odada tek başımaymışım gibi iplemez iplemenmediğimle kalmaz gider kendine çikolata fln alır oturur yer.. Bende mi öyle bıraksam artık ya. Tam aksine ben çok kıskancım.. Yan bakan olduğunda krize girmeye 5dk kala gibi oluyorum.. Sende bendensin tatlımm ne çektik bee :)

Aaa bende kıskancım, çaktırmam ama sureklı mailini watsapını mesajlarını kontrol ederım, ortamlarda biri bakacak olsun sacını basını yollarım y.llzun gozlerımle :) ama iş bana geldimi adam düz duvar. En güzeli takmamak. Kıskanç olmamasının nimeti daha fazla inan bana. Fake hesap işine de girme bir kıskancağız tutar al başına belayı sora :/

X