Kıskan be Kıskan!

evli bir bayanın hic ağzına Yakısmayacak cirkinlikte tavırlar . ne demek canim degil söylemek düşünmem bile . geyigine yaptiysaniz bile etrafinizdan biri olsam fena ayiplardim . esiniz de rahatmis baya . bilmiyorum diyecek soz bulamıyorum .

Şaka olsun diye yaptığınızı bildiği için normal tepki vermiş. Ne yapsaydı kızıp kavga mı etseydi? Niyeti bozmuş olsanız onun yanında bunu yapmazdınız değil mi o da bunun farkında.
Ben de mesela yunus timlerini karizmatik bulurum eşim bunu bilir bazen onlar geçerken "bak seninkiler geçiyor" diye şaka yapar.
Sizin yanınızda iki erkek olduğunu gördükleri halde de size öyle sapıkça bakmamışlardır sanmıyorum. O kadar salak değillerdir herhalde?
Ayrıca kıskandırmak istiyorsanız başka yollar deneyin yani daha gerçeki bir senaryo olsun. :KK56:

Bence ikinizdede gariplik var
Ben kendi adima boyle bir konusma yapsaydim sonu ayriliga bile gidebilirdi sayet o konusmayi ben degil esim baska bir kadin icin yapsaydi yine kiyamet kopardi
Bu cok buyuk saygisizliktir yaninda esin varken baska birisi hakkinda ayilip bayilmaki
Eşiniz baya bir rahatmış kıskanmasa bile insanın gururuna dokunur yahu

Kıskanılmak için yaptığınız şeyleri çok saçma ve çirkin bulduğumu söylemek istedim ..
Bazı erkekler böyle demekki değiştiremezsiniz sanmıyorum

kıskansın diye yaptıklarınızı çocuklar yapmaz.
aman dikkat edin, bir gün yine bunun için uğraşırken
elinde kalabilirsiniz.

(senin yerinde kocamla biz olsaydık,
şuan da ben yoktum mesela:KK17:)

bunların bir de herşeyi kıskanan modelleri var inan tatlım hiç çekilmiyor.
haline şükret.
ayrıca benim kocam off hatuna bak dese biz arkadan gidelim dese sittin sene o adamı ne benimser nede kıskanırım.

Son düzenleme:
hayır yani millet ne bekliyor anlamıyorum.hep dizilerdeki senaryo hayatların etkisi bunlar.bilinçaltı.sevgilisi kıskansın.kız ona niye kıskanıyosun diye kızsın bassın gitsin.oğlan peşinden koşsun.kolundan çekip onu kendine doğru savursun.kavga devam etsin.kız bağırıp çağırırken oğlan biranda dudaklara yapışsın ve öpüşme sahnesi.bunu mu istiyosunuz.kıskanmak kıskanılmak bu ne ya.
ama ama bunu yaşayanlar da yok değil hanii :KK22:

Sonradan dozaj artarak devam ediyor. Piskopatlasiyorlar resmen. Önceki konumdan da bakabilirsiniz. Bence hic ellemeyin boyle mukkemmel :)

Ne güzel bence ki eşiniz sizi nesneleştirmiyor. Ve bu arada polisleri görünce kurduğunuz cümleleri lise birdeyken yakışıklı aktörleri görünce kuruyorduk biz. Eşiniz de kurduğunuz cümlelerin toy cümleler olduğunu düşündüğü için gülüp geçmiş de olabilir

O nasıl bir diyalog öyle ya?? Vallahi ağzım açık kaldı. Hadi eşin kıskanmıyo öbürü de mi adam değil de konuşturuyo sizi böyle seviyesiz e. Hadi onlar adam değil siz utanmıyor musunuz böyle cümleler kurmaya yanınızda eşleriniz varken bakınmaya? Kıskandırmak da biyere kadar! Bu resmen terbiyesizlik

Siz laf atarken eşinizi sınamışsınız aslında. Yani laf atacağınızdan değil (yanlış anlamadım değil mi?) Ve eşiniz bu durumu normal karşılamış. Hatta fazlaca rahat davranmış. Yani sahiplenilmek vs değil de çok kimse sevdiği kadının/erkeğin bu şekilde başkasını övmesini kabul edemez. Ha bir de burada ki sahiplenilmek kelimesini yanlış anlayanlar olmuş, ona da ayrı güldüm :) Şöyle birşey yapsanız mesela başka kişiler üzerinden olayı götürseniz. Misal, eşinizin de olduğu bir ortamda böyle "ya bizim x varya, geçenlerde oturuyoruz eşi de var yanımız da, kız bir rahat bir rahat iş yerlerinde ki yakışıklı bir adamdan bahsediyor, kocasıda dinliyor, neyse bir süre sonra bunlara telefon geldi çıktılar, bizim kızlar arkadalarından adamla bir dalga geçtiler, bu ne biçim erkek diye vs" şeklinde birşey yazıp eşinin kulağına kaçırabilirsin. Yani direk eşine gidip, ben laf attım sen kıskanmadın desen, sana güveniyorum diyecek belki de. Ama mesele güven meselesi değil ki, ben sizi çok iyi anladım :)

Adam zeka seviyesini bilemeyeceğim ancak yerin dibine girmiş olsa sadece gülümseyip geçmezdi, yani OdunHatun OdunHatun eşinin tavırlarından anlardı, mesela bakışı değişirdi yüzü asılırdı ya da kızarırdı. Ama konu sahibinin eşi rahat bir şekilde gülümsemiş. Konu sahibi de zaten eşinin tepkisizliğinden, rahatsız olmamasından şikayetçi ve eşinin gözünden düştüğüne dair eşi bir ima da bulunmamış.

Adeta benim düşüncelerimi okumuşsun.. Polislerin rahatsız olduğunu bile söyleyenler var. Bir kere etrafımız da hiç kimse yoktu ve polislerin arkası dönüktü kendimizi sesli bir şekilde yırtmadık da, yani görmediler duymadılar bizi. Bu konuda içim rahat.
Aynen dediğin gibi canım, eşimi sınadım.. Biliyorum belki ergence hareketlerdi ama o anda eşimi sınamış oldum.. Ve onun rahatlığı beni rahatsız etti. Dediğiniz gibi yüzünden hareketlerinden anlatdım elbet durdururdum kendimi. Sana çok ama çok teşekkür ederim bu forum da bu konu da beni en iyi anlayan sensin :KK28:

Benim esim de beni kiskanmaz, ama sizin yaptiginiz gibi yapsam kiskanma degil de basitlestigim icin kiZar sadece.
Esimin arkadaslari nezaketine flortoz konusurlar, benim odun bizi basbasa mutfakta birakip odaya falan bile gider.
Ben asiri kiskanctim, esimin genislikleri beni de acti. Artik kiskanmiyorum kiskansam da belli etmiyorum.

Evli kadin kocasi yaninda baska adamlara asiliyor. Valla o yaptigin hareketleri sen kendine yakistirdiysan bize bir sey demek dusmez. Kocana da bir sey diyemeyecegim. Kiskanmaktan ziyade ikinizde de karakter sorunu var gibi duruyor. Bunlar karakter gostergesi davranislar

X