- 12 Nisan 2012
- 626
- 289
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskansın diye yaptıklarınızı çocuklar yapmaz.
aman dikkat edin, bir gün yine bunun için uğraşırken
elinde kalabilirsiniz.
(senin yerinde kocamla biz olsaydık,
şuan da ben yoktum mesela)
ama ama bunu yaşayanlar da yok değil haniihayır yani millet ne bekliyor anlamıyorum.hep dizilerdeki senaryo hayatların etkisi bunlar.bilinçaltı.sevgilisi kıskansın.kız ona niye kıskanıyosun diye kızsın bassın gitsin.oğlan peşinden koşsun.kolundan çekip onu kendine doğru savursun.kavga devam etsin.kız bağırıp çağırırken oğlan biranda dudaklara yapışsın ve öpüşme sahnesi.bunu mu istiyosunuz.kıskanmak kıskanılmak bu ne ya.
Kiskanmayan erkek asiti kacmis kola gibidir valla
Siz laf atarken eşinizi sınamışsınız aslında. Yani laf atacağınızdan değil (yanlış anlamadım değil mi?) Ve eşiniz bu durumu normal karşılamış. Hatta fazlaca rahat davranmış. Yani sahiplenilmek vs değil de çok kimse sevdiği kadının/erkeğin bu şekilde başkasını övmesini kabul edemez. Ha bir de burada ki sahiplenilmek kelimesini yanlış anlayanlar olmuş, ona da ayrı güldüm :) Şöyle birşey yapsanız mesela başka kişiler üzerinden olayı götürseniz. Misal, eşinizin de olduğu bir ortamda böyle "ya bizim x varya, geçenlerde oturuyoruz eşi de var yanımız da, kız bir rahat bir rahat iş yerlerinde ki yakışıklı bir adamdan bahsediyor, kocasıda dinliyor, neyse bir süre sonra bunlara telefon geldi çıktılar, bizim kızlar arkadalarından adamla bir dalga geçtiler, bu ne biçim erkek diye vs" şeklinde birşey yazıp eşinin kulağına kaçırabilirsin. Yani direk eşine gidip, ben laf attım sen kıskanmadın desen, sana güveniyorum diyecek belki de. Ama mesele güven meselesi değil ki, ben sizi çok iyi anladım :)
Adam zeka seviyesini bilemeyeceğim ancak yerin dibine girmiş olsa sadece gülümseyip geçmezdi, yani OdunHatun eşinin tavırlarından anlardı, mesela bakışı değişirdi yüzü asılırdı ya da kızarırdı. Ama konu sahibinin eşi rahat bir şekilde gülümsemiş. Konu sahibi de zaten eşinin tepkisizliğinden, rahatsız olmamasından şikayetçi ve eşinin gözünden düştüğüne dair eşi bir ima da bulunmamış.