- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
Şimdi daha anlaşılır olmuş isteğin tatlım, zira evlide olsa insan istiyorki karşısındaki onu öyle bir benimsesinki bir parçası gibi olsun, kaybetmeyi Göze alamasın. Seni haksız bulmadım, bende kıskanmayan erkegi sorgulardım sanıyorum, coguna göre belki yanlış ama bana görede doğrusu bu. Kıskançlık eşittir sevgi demek değil elbette. Calısıyormusun bilmiyorum ama bazen eşin yokmuş gibi davran cool hatun moduna geç cok yogun ol, bakımlıysan duble bakımlı ol, hatta gecen arkadas dedi şarap gibi hatunsun yıllandıkca güzelleşiyorsun dedi de ve tepkilerini ölç. Belkide içten kıskanıyor ama belli edince senin sinir olacağını düsünüyor. Varya öyle HatUnlar, ay ben kıskanç erkeklerden nefret ederim der ama kıskanmasını ister. E adam ne yapsın bu durumda kıskansa bi dert kıskanmasa ayrı dert, icinde hallediyordur belki :)
Yok öğrenciyim henüz. Aynen nasıl eşim tokmuş gibi davransam misal? Yani evdeyken o, ben banyoda oyalancak şeylermi arasam.. Özletsem mi kendimi? O dediğini desem yine iplemez ha öyle mi demiş der geçer.. Odun bildiğin odun :)
Önerilerin için çoook teşekkür ederim tatlım, biraz daha örnekler verirsen çok mutlu olurum. Başarmalıyız, el birliği ile ben ve benim gibilere yöntem bulmalıyız :))