Kıskan be Kıskan!

Şimdi daha anlaşılır olmuş isteğin tatlım, zira evlide olsa insan istiyorki karşısındaki onu öyle bir benimsesinki bir parçası gibi olsun, kaybetmeyi Göze alamasın. Seni haksız bulmadım, bende kıskanmayan erkegi sorgulardım sanıyorum, coguna göre belki yanlış ama bana görede doğrusu bu. Kıskançlık eşittir sevgi demek değil elbette. Calısıyormusun bilmiyorum ama bazen eşin yokmuş gibi davran cool hatun moduna geç cok yogun ol, bakımlıysan duble bakımlı ol, hatta gecen arkadas dedi şarap gibi hatunsun yıllandıkca güzelleşiyorsun dedi de ve tepkilerini ölç. Belkide içten kıskanıyor ama belli edince senin sinir olacağını düsünüyor. Varya öyle HatUnlar, ay ben kıskanç erkeklerden nefret ederim der ama kıskanmasını ister. E adam ne yapsın bu durumda kıskansa bi dert kıskanmasa ayrı dert, icinde hallediyordur belki :)

Yok öğrenciyim henüz. Aynen nasıl eşim tokmuş gibi davransam misal? Yani evdeyken o, ben banyoda oyalancak şeylermi arasam.. Özletsem mi kendimi? O dediğini desem yine iplemez ha öyle mi demiş der geçer.. Odun bildiğin odun :)
Önerilerin için çoook teşekkür ederim tatlım, biraz daha örnekler verirsen çok mutlu olurum. Başarmalıyız, el birliği ile ben ve benim gibilere yöntem bulmalıyız :))

Ne derdi alacak ya :KK45: Başı çok sıkışırsa açar gösterir. O bendim kiskandirmak için yaptım diye. İzahı olmayan bi durum yokki. Ortada gerçek bir adam bile yok :KK45:
Ama tatlım o zaman eşinin gözünde ne durumuna düşer farkındamısın? Cok küçük düşer konu sahibi, basit bi kıskançlık icin alengirli islere gerek yok. OdunHatun OdunHatun tatlım bi mesajında bende aşırı kıskancım demişin, eşine belli ediyormusun bu durumu? Bence hiiiic belli etme icin içini yese bile sende onu kıskanmıyor gibi davran bi süre sonra noluyoruz uleeyyn diyecek emin ol. Hatta vay be hatunu keesst falan de güzel birini görürsen, senin kıskanmasa alıştıysa eşekten düşmüşe döner :)

Aaa bende kıskancım, çaktırmam ama sureklı mailini watsapını mesajlarını kontrol ederım, ortamlarda biri bakacak olsun sacını basını yollarım y.llzun gozlerımle :) ama iş bana geldimi adam düz duvar. En güzeli takmamak. Kıskanç olmamasının nimeti daha fazla inan bana. Fake hesap işine de girme bir kıskancağız tutar al başına belayı sora :/

Aslında biz de kıskanmamalıyız. Biz onları kıskandıkca onlar kendilerini hint kumaşı fln sanıyorlar "nede olsa o beni kıskanır" moduna fln giriyorlar. Yapmayalım artıkııınn aaa :) aynen canım sonradan düşündüm de vazgeçtim

Kiskanmayan erkek olurmu yA.
Ben olsam denemeye bi face ayarlardim.
Yada bi telefon karti alip whatsapptan yazardim kendime.
Whatsappi gorme olasiligi daha cok.

Eger yakalanirsam izahimda hazir, oda sahiplenseydi beni azcik.

Yok öğrenciyim henüz. Aynen nasıl eşim tokmuş gibi davransam misal? Yani evdeyken o, ben banyoda oyalancak şeylermi arasam.. Özletsem mi kendimi? O dediğini desem yine iplemez ha öyle mi demiş der geçer.. Odun bildiğin odun :)
Önerilerin için çoook teşekkür ederim tatlım, biraz daha örnekler verirsen çok mutlu olurum. Başarmalıyız, el birliği ile ben ve benim gibilere yöntem bulmalıyız :))
Örnegin sürekli bakım yap evde kendinle daha cok ilgilen. Derslerinle ilgilenirken bile cok Fit ve bakımlı ol. Ileride çalışmak icin heyacanlandıgını, yeni yeni arkadaslar edinecek olmanın tadını ve heyecanını şimdiden yasa. Spor yapmıyorsan spor yap, evdede yapabilirsin pilates veya başka tür sporlar. Bildigin cool ol yani ama bu demek değilki eşini ihmal et, cok yerinde ve cok nadir sırnas, Hep elinin altında olmadığını bilsin. Baktınki bi değişiklik yok onu mecburen öyle kabulleneceksin tatlım, başarılar dilerim gazan mübarek ola :KK50:

Ama tatlım o zaman eşinin gözünde ne durumuna düşer farkındamısın? Cok küçük düşer konu sahibi, basit bi kıskançlık icin alengirli islere gerek yok. OdunHatun OdunHatun tatlım bi mesajında bende aşırı kıskancım demişin, eşine belli ediyormusun bu durumu? Bence hiiiic belli etme icin içini yese bile sende onu kıskanmıyor gibi davran bi süre sonra noluyoruz uleeyyn diyecek emin ol. Hatta vay be hatunu keesst falan de güzel birini görürsen, senin kıskanmasa alıştıysa eşekten düşmüşe döner :)

Dimiii dimiii o_O
Öyle yapacağım. Umrumda olmazsa belki öz güveni düşer, biraz afallar.. Kıskanmayacağım artık. Evlenmeden önce o beni kıskanırdı, şimdi adeta roller değişti.. Ama o rolden men ediyorum kendimi, adeta bir duvar olacağım kendisi gibi hıh!

Of boya bak suçmu işlesek falan ben böyle şeyleri 17 18 yaşında yapıyordum evli barklı kadın :KK12: ben böyle bişey yapsam eşim kıskanmaz bu nasıl üslup diye elinin tersiyle çakar heralde hiç hoş değil :110:

Örnegin sürekli bakım yap evde kendinle daha cok ilgilen. Derslerinle ilgilenirken bile cok Fit ve bakımlı ol. Ileride çalışmak icin heyacanlandıgını, yeni yeni arkadaslar edinecek olmanın tadını ve heyecanını şimdiden yasa. Spor yapmıyorsan spor yap, evdede yapabilirsin pilates veya başka tür sporlar. Bildigin cool ol yani ama bu demek değilki eşini ihmal et, cok yerinde ve cok nadir sırnas, Hep elinin altında olmadığını bilsin. Baktınki bi değişiklik yok onu mecburen öyle kabulleneceksin tatlım, başarılar dilerim gazan mübarek ola :KK50:

Harfiyen uygulayacağım dediklerini.. Tuttum bu fikri :) hemen bir spor salonuna yazılmalıyım. Daha az zaman ayırmalıyım ona..
Misal şimdi şuan.. Bende değilde onun elinse telefon olsaydı çıldırırdım, o napıyor? Fosur fosır uyuyor :) aaamiiiin çok sağol canımm

Dimiii dimiii o_O
Öyle yapacağım. Umrumda olmazsa belki öz güveni düşer, biraz afallar.. Kıskanmayacağım artık. Evlenmeden önce o beni kıskanırdı, şimdi adeta roller değişti.. Ama o rolden men ediyorum kendimi, adeta bir duvar olacağım kendisi gibi hıh!
İşte bu bravo tatlım :KK76: cool ol eger neden kıskanmıyorsun falan diye bile sorarsa aa Şekerim sen yoksa beni kıskanıyormusun dersin? Soruya soruyla cevap ver :KK16: cok kıskansan yan bile bakma hep cool ve sevimli görün. Sakın ha sakın öyle sahte hesap vs işlerine girme cok çocukça

Benim nişanlım da beni pek kıskanmaz ve inanın kıskançlık krizine giren erkekleri gördükçe oh be böylesi daha iyi diyorum.

bilmiyorum senin esin hangi cinsten ama bazi insanlarda kiskanma sifir oluyor, ne yaparsan yap bu degismiyor
emeklerin bosa cikmasin diye söylüyorum, bunun sevmekle sahiplenmekle bi alakasi yok

Bence eşin, senin onu kıskandırma çabası icinde oldugunu biliyor ve bu nedenle kiskanmiyor aksine gülüp geciyor Hoppa

Biraz umursama ve bu kiskandirma isine son ver. Reklamda ki, maçta ki, orda burda gördüğünüz erkeklere off, wuuhuu gibi refleksler vermeyin. Sizi kiskanmasina zaman verin.

Kiskaniyor belki ama içten içe belli etmek istemiyor da olabilir.:KK59:

Dipnot; kıskançlık cokta iyi bir sey degil hatun.

Bu olayda evet basitti.. Ama genel anlamında eşimle dışarıya çıkıyoruz, adamın teki bana bakıyor eşimde tık yok.. Umursamıyor ya! Bildiğin görmezden geliyor. Çirkin de değilim hatta yüzüğü parmağıma takana kadar ne taklalar atmıştı.. Ya çok şey değil, eşim kolumdan tutsun "hatunum'a kimse bakamaz! Git sende üstüne başına doğru dürüst şey giy" gibi ne biliyim ya.. Yapanlar nasıl yapıyor? Benim eşim cilvedende anlamaz, bikiniyle dolaşsam gık demez! Çoook nadiren kıskandığı olmuştur oda saçma sapan kıskançlıklardır.. Kaybetme korkusu olsun istiyorum eşimin.. Sizce bu çok mu zor :KK43:
Size hak veriyorum bi tuhaflık var kaç yıllık evlisiniz çok terbiyeli bi bayansiniz köpek yorumunda bulunan elestirenlere kibarca cvp vermeniz yada hiç vermemenizden belli orda amaç kocayi dikkat çekmek kıskandırmak icin yapilmis biseyy ne var ki onda

anne babaniz da sizi sahiplenmez ki. Bence bu sahip- efendi iliskisi fazlasiyla sig. Sevdiğiniz kisiyi sakinabilirsiniz, canı acimasin uzulmesin diye.. ebeveynlerinde yapmasi gereken budur. Dünyada sosyologlar ve pedagoglar 'çocuk sahibi olmak' terimini kullanan ulkeleri tartisiyor. Turkiyede de bu terimin ilmiyle mesgul olan nadir kisilerden biri olarak siglik buysa onur duyarim!

Ben simdiye kadar sahiplenmeyen bir anne baba gormedim. Maalesef kanun bile velayet vermişken, anne baba 18e kadar öyle oluyor dogru bir terim olmayabilir ama nacizane ulkemizde bazi meslek elemanlari disinda gayet de kullaniliyor.. Sevgiler efenim

Ben erkek olsam,ve karım şaka başlığı altında yanımda böyle terbiyesizlikler yapsa,ne kıskanırım ne sallarım.Değmezçünkü.Hatta bi düşündümde,erkek arkadaşımda yapsa tek kelime etmem,zavallılığına gülerim.Komik...

ben erkek olsam eşim böyle bişey yapsa hesabı ödediğim gibi nöbetçi mahkeme aradım. Kıskanma nedir ya olay çok başka yere gitmiş

Canım benim kıskanılayım diye kişiliğinden ödün verme kendini küçük düşürme,adamın içinde böyle bir duygu yok demekki yada senin kıskanılayım diye yaptığını biliyor boş ver gitsin ama erkek dediğin azcıkta olsa kıskanacak ozaman kendimizi daha değerli hissediyoruz.senin eşin fazlaca rahat geldi bana

Selam yine yeniden kızlaaaar:KK31:

Artık bir kıskandırma formulü bulmanın zamanı geldi En Büyük KK

Gelelim konuya;
1 senelik evliyim ve o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Geçenlerde mesela bir restoranttaydık arkadaşlarla beraber yanımızdakilerde çift.. Otururken kapıdan sevli boyulu esmer yakışıklı polisler geldi, bizde arkadaşla (sevgiliside yanında) off boya bak.. Fln dedik güldük. Suç mu işlesek napsak fln diye espiriler yaparken eşim hiç kıskanmadı kıskanmadan ziyade güldü oda bizimle birlikte şakalar yaptı.. (Sinirlendim kıskansın "noluyoruz !" Fln desin isterdim..) herneyse arkadaşın ismi ayşe olsun. Ayşe bırak bunlar önden gitsin arkadan biz gidelim dedim (şakaydı ama sinirlenmiştim eşime de o ayrı) onlar önde eşim desen en önde biz arkada salına salına gidiyoruz derken polis cidden ayşeyle beni ciddi anlamda süzdü.. ayşenin erkek arkadaşı o arada "noluyoruz be düşün önümüze?!" fln dedi sonra eşime döndü arkadaşı dedi ki "polisinde boynu kopacaktı" eşim yine güldü!!!! Bu bir değil iki değil.. Ya ne kadar güzel olursan ol bakımlı olursan ol kıskanılmak isterim ya.. Eşim kıskansın kıskanmayan eşmi olur ya? Sevgisinden şüphem yok ama sahiplenmek benimde hakkım.. Ne yapmalıyımmm bana bi fikir verin lütfen :KK51:
Sizde nasıl oluyor biilmemde böyle bir durumda bizde katliam olur yani beni kıskansın diye başka birine iltifat etsem beni vurur

Anaa cidden yapsam mı :))) daha detaylı anlat şu olayı bi.. Nasıl yapiyim görmesini nasıl sağlayabilirim kii haha :)) ay fikir1 bu cepte! Canım çoook sağol yaaa :21:
Benim eşim böyle bir şey yapsa kıskanmak bir kenara bütün saygımı yitiririm. Bence böyle işlere hiç kalkışmayın

X