Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim çok
Allah razı olsun canım benim canımPembeyuvam arkadaşım niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte evini çocuk sesleri ile şenlendirsin M Morlale8
Çok teşekkür ederim canım
M Morlale8 senin için okudum. Allah kabul etsin canım dualarımızıM Morlale8 Niyetine okuduğumuz Esma ( YA MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan 6000
M Morlale8 duası Ey her şeyi gören gözeten yüceler yücesi her şeyi bilen işiten yüce rabbim Kezban kulunun sıkıntılarını gider yüreğine ferahlık ver aklını kurcalayan düşüncelerden kurtar rahatlık nasip et eşine hayırlı iş kapıları nasip et en kısa zamanda evini bitirip içinde huzurlu şekilde oturmayı nasip et istediği kiloya biran önce düşmesini nasip et irade kuvveti ver işlerini güçlerini rast getir YA MUCİB Esman hayrına dualarını kabul et burda duaya katılanların da dualarını kabul et amin el Fatiha salâvat
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam saat 21.00
M Morlale8 canım arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Pembeyuvam niyetine okuduğumuz Esma ( YA EVVELÜ ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan esma sayısı 6000
Pembeyuvam duası
Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı için hatice kuluna hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et.
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
okudum Allah kabul etsin tez vakitte inşaAllah
Pembeyuvam niyetine okuduğumuz Esma ( YA EVVELÜ ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan esma sayısı 6000
Pembeyuvam duası
Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı için hatice kuluna hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et.
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Pembeyuvam duası
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
burcusami niyetine okudum canım. Allah kabul eylesin.
burcusami Niyetine okuduğumuz Esma ( EL MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan 6000
burcusami duası Rabbim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, rizana uygun yasamayi nasip eyle, canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, oğlumla sağlıkla kavuşmayı nasip eyle.. Sen bizim gönlümüzden geçenleri bilirsin, Rabbim sen bizim dualarımızı kabul eyle..
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Okudum canım Allah kabul etsin dualarını
burcusami Niyetine okuduğumuz Esma ( EL MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan 6000
burcusami duası Rabbim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, rizana uygun yasamayi nasip eyle, canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, oğlumla sağlıkla kavuşmayı nasip eyle.. Sen bizim gönlümüzden geçenleri bilirsin, Rabbim sen bizim dualarımızı kabul eyle..
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Pembeyuvam için okudum Rabbim tez vakitte hayırlısıyla duasını yaşatsın
Pembeyuvam duası
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
burcusami içün okudum, gönlünden geçen ne duan varsa hayırlısıyla bir an önce kabul olsun
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
burcusami okudum Allah duanı kabul etsin
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah