Amin amin amin
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Kizcelerim dilinize sağlık rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallahCanim okudum, Allah kabul etsin, gonlune gore versin insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin amin
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Kizcelerim dilinize sağlık rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallahCanim okudum, Allah kabul etsin, gonlune gore versin insallah.
Canım okudum. Rabbim dualarını en güzelinden kabul etsin inşaAllahM Morlale8 Niyetine okuduğumuz Esma ( YA MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan 6000
M Morlale8 duası Ey her şeyi gören gözeten yüceler yücesi her şeyi bilen işiten yüce rabbim Kezban kulunun sıkıntılarını gider yüreğine ferahlık ver aklını kurcalayan düşüncelerden kurtar rahatlık nasip et eşine hayırlı iş kapıları nasip et en kısa zamanda evini bitirip içinde huzurlu şekilde oturmayı nasip et istediği kiloya biran önce düşmesini nasip et irade kuvveti ver işlerini güçlerini rast getir YA MUCİB Esman hayrına dualarını kabul et burda duaya katılanların da dualarını kabul et amin el Fatiha salâvat
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam saat 21.00
Canım okudum. Rabbim dualarını en güzelinden kabul etsin inşaAllah
Dilinize sağlık kızlar Allah razı olsun
M Morlale8 canım okudum Rabbim kabul etsin inşallahM Morlale8 Niyetine okuduğumuz Esma ( YA MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan 6000
M Morlale8 duası Ey her şeyi gören gözeten yüceler yücesi her şeyi bilen işiten yüce rabbim Kezban kulunun sıkıntılarını gider yüreğine ferahlık ver aklını kurcalayan düşüncelerden kurtar rahatlık nasip et eşine hayırlı iş kapıları nasip et en kısa zamanda evini bitirip içinde huzurlu şekilde oturmayı nasip et istediği kiloya biran önce düşmesini nasip et irade kuvveti ver işlerini güçlerini rast getir YA MUCİB Esman hayrına dualarını kabul et burda duaya katılanların da dualarını kabul et amin el Fatiha salâvat
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam saat 21.00
Diline sağlık kuzum
Amin Allah razı olsun nefesine sağlık canım ⚘Okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kızlar dilinize sağlık rabbim sizlerinde dualarınızı kabul etsin inşallah
Pembeyuvam niyetine okuduğumuz Esma ( YA EVVELÜ ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan esma sayısı 6000
Pembeyuvam duası
Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı için hatice kuluna hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et.
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
Okudum canım Allah hayırlı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese... Bize de inşallah
Pembeyuvam niyetine okuduğumuz Esma ( YA EVVELÜ ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan esma sayısı 6000
Pembeyuvam duası
Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı için hatice kuluna hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et.
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
Allah razı olsun çok teşekkür ederimOkudum, Allah kabul etsin; duanizi yasamayi; evladinizi kollariniza alabilmenizi nasip etsin insallah.
Amin inşallah yüreğinize sağlıkOkudum canım Allah hayırlı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese... Bize de inşallah
Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlıkPembeyuvam okudum canım rabbim kabul etsin inşallah