- Konu Sahibi çikolataprenses
-
hmm.. bgn başlicaktın sanırım rabbim kolaylıklar versin inş çok güzel bi başlagıç yaparsın artık hihoyyyt:) dönüş mü demeliydimkaydirigubbakcemile3
yaa bende şişkinlik yaptı :1no2: neden kii?
ben soğuk içiyorum 1 lt içiyorum günde ve 1 lt de su, çok fazla wc gidemiyorum iş yerindeyim ofiste yalnızım her an bırakamıyorum..
regl olacağım desem daha 2 hafta var nie böyle olduu benneyaptımki ne önerirsiniz?
birde bnde kırmızı elma kullanıom çünki evde birsürü çok farkeder mi acaba?
cikolata prenses bu malzemeleri düdklüye koyup su eklıyoruzya soguk sumu yoksa sıcak sumu koyacagız.
kızlar siz nasıl yapoıyosunuz.bırazdan kaynatıcam ama karar veremedım nasıl yapsam dıye
günaydın kızlar ben 4 gündür falan içiyorum ama içmeye başladığımdan beri acayip bi iştahım var ne güzel yemeyi azaltmıştım alışmıştımda bi tabak sebze yemeği yada bi çorbayla ekmeksiz pilavsız doyuyordum. içmeye başladığımdan beri sürekli bi yeme isteğim var. birsürüde malzeme aldım. adet dönemim yaklaştı sürekli bişeyler yeme isteği doymama ondan kaynaklı olabilirmi yoksa bu karışımmı iştahımı açtı ya bi akıl verin ne edecem ben şimdisenağlama
canım ya neden öyle olduki be2 ay a vermeen içtim hissetmeiştahım açılmadı yani. doğumdan beri regl olmadığım için o yüzdenmi onud bilmiyorumm. kilo vericem derken fazlaca alma. iştahını açıyos biraz ara vr istersen tatlım
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
Canım tarifin için çok teşekkür ederim. Yaklaşık iki haftada 4 kilo verdim ve çok mutluyum. Bu galiba sihirli birşey ama ben birde sarı kantaron otu demleyip içiyorum tavsiye ederim sen bir harikasın çikolataprenses teşekkürler seni kocaman öpüyorum
canım benim çok sevindim gerçekten. inşallah istediğin kiloya kavuşursun.
ben 3 gündür işe başlayalı içmiyorum. canım içmek istemiyo nedense zaten küçük cadı geceleri uyutmadığı için hayalet gibi dolaşıyorum ortada. ama yinede azda olsa egzersizi ihmal etmiyorum. geçen çarşıda tatlıcının önünden geçerken 2 tane kız tulumba yiyodu. okadar canım çektiki anlatamam. ama kilo aklıma gldi ve yemedim. kayınvalideme anlattım oda keşke alsaydın emziriyosun umarsan göğüslerin şişer dedisırnaşık şey. ve akşam eşim getirmiş. inanamassınız 3 tane kocaman tulumba yedim cokacimcoookama şimdi çok pişmanım bisürü kalöri aldım üffff:çok üzgünüm: neyse yarın biraz yediklerimi azaltarak dengelemeyi düşünüyorum. inşallah kilo yapmaz. yapmaz deilmi:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?