- Konu Sahibi çikolataprenses
bende devam ediyorum , ama kiloda değişiklik var mı emin değilim ama olucakk benceee :))
çikolataprenses nerede çalışacaksın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annaaaaa eksi elmami olacakti ben onu bilmiyordum..Aliyordum kirmizi kirmizi elmalari kaynatiyordum...Fakat vistahimda azalma oldu az yiyorum ama kilomda bir degisiklik olmadi neden acep....
canım kırmızı elmada olur ama yeşil elma daha etkili. ne zamandır içiyorsun hemen ki:teytey:lo vermezsin ben başladım 1 hafta oldu iştah kapatıyo çoğu kişi dedi zayıflamaya başlamışsın dedi. 2 haftadır içiyorum bakalım
bende devam ediyorum , ama kiloda değişiklik var mı emin değilim ama olucakk benceee :))
arkadaşlar belirttiğim gibi dün başladım bende içmeye.ama maalesef ekşi elma yoktu , çok tatlıda değildi elmalar.onları koydum içine.ekşide olsaydı elmalar bence mükemmel bir tat.iğrenç lahana suyu hapı ve maydanoz suyuna 1000 basar.zevkle içiyorum.yalnız ağız kuruluğu yapıyo gibi.bide ben tuvalate çıkmıyorum öyle bi terslik var kafamçokkarıştı birde ben bu tür baharatlı tarçınlı gibi olan şeyleri ısıtıp içiyorum çay gibi..olur dimi çikolataprenses arkadaşım..soğuk içmeyede çalışcam ama ısıtıp içmesi çok güzel oluyor..
canım valilikte memurum