• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

arkadaşlar belirttiğim gibi dün başladım bende içmeye.ama maalesef ekşi elma yoktu , çok tatlıda değildi elmalar.onları koydum içine.ekşide olsaydı elmalar bence mükemmel bir tat.iğrenç lahana suyu hapı ve maydanoz suyuna 1000 basar.zevkle içiyorum.yalnız ağız kuruluğu yapıyo gibi.bide ben tuvalate çıkmıyorum öyle bi terslik var kafamçokkarıştı birde ben bu tür baharatlı tarçınlı gibi olan şeyleri ısıtıp içiyorum çay gibi..olur dimi çikolataprenses arkadaşım..soğuk içmeyede çalışcam ama ısıtıp içmesi çok güzel oluyor..

Annaaaaa eksi elmami olacakti ben onu bilmiyordum..Aliyordum kirmizi kirmizi elmalari kaynatiyordum...Fakat vistahimda azalma oldu az yiyorum ama kilomda bir degisiklik olmadi neden acep....

Annaaaaa eksi elmami olacakti ben onu bilmiyordum..Aliyordum kirmizi kirmizi elmalari kaynatiyordum...Fakat vistahimda azalma oldu az yiyorum ama kilomda bir degisiklik olmadi neden acep....

canım kırmızı elmada olur ama yeşil elma daha etkili. ne zamandır içiyorsun hemen ki:teytey:lo vermezsin ben başladım 1 hafta oldu iştah kapatıyo çoğu kişi dedi zayıflamaya başlamışsın dedi. 2 haftadır içiyorum bakalım

canım kırmızı elmada olur ama yeşil elma daha etkili. ne zamandır içiyorsun hemen ki:teytey:lo vermezsin ben başladım 1 hafta oldu iştah kapatıyo çoğu kişi dedi zayıflamaya başlamışsın dedi. 2 haftadır içiyorum bakalım

Bende bir haftadir iciyorum.FAkat söyle bir söyleyeyim.Normalde günde iki bardak suyu zor icen ben bu karisimin nerdeyse yarisini iciyorum ve göbek kücüldü ki bu kadar siviyi ictigimde davul gibi olurdum normalde.
Ama bundan sonra yesil elmayla devam edecegim.

67 kiloyum 7 kilo fazlam var bu içecek 2-3 haftada 7 kilo verdiriyorsa dediğinzi gibi hemen başlayacam hatta eşime mesaj atayımda alsın malzemeleri

türkisin dediği gibi hiç göbek falan yapmıyo normalde bende su içsem yemek yesem göbeğim şişerdi bu içecek meyve suyu gibi. şişeye dolduruyorum meyve suyu gibi içiyorum gün içerisinde. şişkinlik yapmıyor. çabuk wc ye çıkıyorsun. çok faydasını gördüm ben ama daha zayıflamadım zaten 1 günde kilolar gitmez dimi.

ben geçen sene bunu denedim ama benim iştahımı kapamak yerine çok açmıştı ne gibi bi terslik varki acep bende .yazılanları okuyunca gaza geldim çok fena bidaha deneyeyim bari zaten malzemeleri duruyor

arkadaşlar belirttiğim gibi dün başladım bende içmeye.ama maalesef ekşi elma yoktu , çok tatlıda değildi elmalar.onları koydum içine.ekşide olsaydı elmalar bence mükemmel bir tat.iğrenç lahana suyu hapı ve maydanoz suyuna 1000 basar.zevkle içiyorum.yalnız ağız kuruluğu yapıyo gibi.bide ben tuvalate çıkmıyorum öyle bi terslik var kafamçokkarıştı birde ben bu tür baharatlı tarçınlı gibi olan şeyleri ısıtıp içiyorum çay gibi..olur dimi çikolataprenses arkadaşım..soğuk içmeyede çalışcam ama ısıtıp içmesi çok güzel oluyor..

olur olur nasıl hoşuna gidiyosa onun gibi yap tatlım. benim soğuk hoşum gitti onun için soğuk içtim

10 gun oldu faydasını gormedım ben ya..

tuvalete sık cıkarmadı ayrıca ıstahımı daha da açtı sankı ya off

2 kılo versem yetecek veremedım bır türlüü

bende iştah kesikliğği yaptıııııı anaaammm çok mutluyum :D iki gün oldu şurda su niyetine çay niyetine gidiyo valla..inş kilo verdirir bide.. asrın mucizesi dicem hihoyyyt .

yaa bende şişkinlik yaptı :1no2: neden kii?
ben soğuk içiyorum 1 lt içiyorum günde ve 1 lt de su, çok fazla wc gidemiyorum iş yerindeyim ofiste yalnızım her an bırakamıyorum..
regl olacağım desem daha 2 hafta var nie böyle olduu benneyaptımki ne önerirsiniz?
birde bnde kırmızı elma kullanıom çünki evde birsürü çok farkeder mi acaba?

Bende dünden beri içiyorum, gece uyuyamama ragmen kendimi çok dinç hissediyorum, sanırım bu içecekten kaynaklanıyor...

Back