- Konu Sahibi çikolataprenses
-
bir şey daha eklemek istiyorum arkadaşlar. Diyet bant diye bişey varmış. fazla kilo olan yerlerine yapıştırıyomuşsun mesela bacakalrına yada göbeğine. bu 24 saat kalıyomuş 28 tane bant varmış kutunun içinde. günde 1 tane yani. 1 ayda 8-10 kilo veriyomuşsun hamile ve emzirenler kullanamıyolar malesef. netten bi araştırın. kayınvalidem tam istediği kiloya varamadıda dün sipariş ettik bakalım ne zaman gelicek:teytey:
bir şey daha eklemek istiyorum arkadaşlar. Diyet bant diye bişey varmış. fazla kilo olan yerlerine yapıştırıyomuşsun mesela bacakalrına yada göbeğine. bu 24 saat kalıyomuş 28 tane bant varmış kutunun içinde. günde 1 tane yani. 1 ayda 8-10 kilo veriyomuşsun hamile ve emzirenler kullanamıyolar malesef. netten bi araştırın. kayınvalidem tam istediği kiloya varamadıda dün sipariş ettik bakalım ne zaman gelicek:teytey:
canım zaten onların tadını bende seviyorum ama işte toz karabiber olunca içemedim akşam bidaha yapıyım bari öyle içerim heralde galiba sanırsam inşallah:Saruboceq:
acıdan dolayı içemediysen bugün kesin içeceksin çünkü acıdan eser yok, yap göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?