Kişisel yağ eritme karışımı

selam canlarımmmmmmm. bugün tartıya çıktım ve tam 60 kiloyummm bi sevindimki anlatamam. 60a gelsem yeter diyodum ama boyum 165 olduğu için 54 olmalıymışım :) biraz daha hırs yapmam lazım sanırım. Yanlız şu bir aydır neredeyse durdu kilo vermem diyebilirim çok yavaşladı. sanırım böyle devam edicek bizde suyumuzu içmeye devam edicez :içelim:

bir şey daha eklemek istiyorum arkadaşlar. Diyet bant diye bişey varmış. fazla kilo olan yerlerine yapıştırıyomuşsun mesela bacakalrına yada göbeğine. bu 24 saat kalıyomuş 28 tane bant varmış kutunun içinde. günde 1 tane yani. 1 ayda 8-10 kilo veriyomuşsun hamile ve emzirenler kullanamıyolar malesef. netten bi araştırın. kayınvalidem tam istediği kiloya varamadıda dün sipariş ettik bakalım ne zaman gelicek:teytey:

cnm bünyeye göre değişiyordur belki ama ben geçen sene denemiştim onu ama hepsini bitirmedim 3 hafta kullanmıştım ama bnde pek bir etki etmedi umarım kayınvalidende işe yarar..

sağlıklı ve incecik günlerr..hihoyyyt

ya kıslar bişi sorcam bu karışım ilk yaparken karabibersiz yapmıştım dün tekrar yaptım bu defa toz karabiber ekledim ama çok acı olmuş tane karabiberle yapılanın tadı nasıl oluyor bunu içmesi çok zor :çok üzgünüm:

Ben bir haftadan fazladır tane karabiberle yapıyorum tadı çok güzel ve hiç acı yok, tane karabiberle yapmalısın canım yoksa içemezsin... Ben tarçın karanfil sevdiğim için çok hoşuma gitti açıkçası.

canım zaten onların tadını bende seviyorum ama işte toz karabiber olunca içemedim akşam bidaha yapıyım bari öyle içerim heralde galiba sanırsam inşallah:Saruboceq:

selam arkadaşım ben yeni katıldı aranıza birkaçgün oldu..bantı ben kullandım hiçbir faydasını göremedim.inşallah kayınvalidene olur.

canım zaten onların tadını bende seviyorum ama işte toz karabiber olunca içemedim akşam bidaha yapıyım bari öyle içerim heralde galiba sanırsam inşallah:Saruboceq:

canımcım ben ilk yaptığımda tane karabiberle yapmıştım cidden acı geldi ama ben 1 yemek kaşığı tepeleme attım fazla olmıştu.içtim ama ağızda hafif bi acılık bırakıyordu.şimdi yaparken 1 yemek kaşığı ama silme olaraka atıyorum acılık falan da yok. şişkinşiğimi aldı kilo veremedim daha. içmeye devammmmmmm

TEMMUZA KADAR 7 KİLO KADAR VERMELİYİM HATTA DAHA FAZLA SAKINCASI YOK YANİİ::1no2:HEMEN YARIN MARKETE GDP ALICAM BENDE BAŞLIYCAM GELİŞMELERİ SİZE YAZARIM ARKADAŞLAR:CüvCüv:

bebeğimi sütten kestım aynı anda buna başladım.hangı sebebeten bilmiyorum ama 1,2kg zayıfladım.hihoyyytkızımın uykusuz bırakması mı bılmıyorum hangısı. ama gunde 3 bardak ıcmek gerekıyor ben daha az içtim süt yapmasın dıye.sabahlarıda nesfıt yıyorum.okulda 1 bardak lıpton form plus çay ıcıyorum.ama yemem kallavi.götürüyorum yanıcokacimcoook
ha bırde şu lotus 100 ü cok duydum deneyen varmı nasıl acabaCADIARZU

merhaba arkadaşlar 2 gündür yorumlarınızı okuyorum.Dün akşam bu karışımı yaptım tarçın sayesinde kokusu güzel ama İçerken ağzımda tuhaf bir tat bırakıyor.öyle acılığı falanda yok.acaba limonun verdiği ekşi tattanmı kaynaklanıyor ?fisfisfiskafamçokkarıştı

Bende de oluyor ama ben tane karabiber yapıyor diye düşünmüştüm ayrıcada çok garip gelmedi rahat içiyorum

ne zamandır okuyorum bu sayfayı ve her okudugumda gaza gelıyorum resmen
malzemlerı alır almaz bende baslıcam
umarım ıse yarar
bı yandanda gozum korktu kımı arkadaslarda ıstahı kapatırken kımındede acıyor
bakalım bende nolucak
gıtmesı gereken 5 kılo
sanırım emzırenler ıcın bır sorun yok

Ben emzirenler ve gebelerde içebiliyor diye biliyorum, içindekilerde zarasız dogal şeyler içimide hoş, size faydası bile olabilir sütünüzü artırır

evet sütü arttırdığı doğru zaten içinde zararlı bişey yok. ben yürüyüşü bıraktım diyebilirim sadece haftasonları yürüyorum. çünkü işten yorgun geliyorum yemek bulaşık çocuk falan derken kendmi yatağa zor atıyorum. ama işyerinde fazla oturmuyorum spor yapmış kadar oluyorum hihoyyyt. şimdi bende kaynattım suyumdan.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…