- Konu Sahibi çikolataprenses
-
cikolataprenses bisey daha sorayım idrarında yağ yakıldıgını gördugunu söylemiştin,nasıl anlıyosun yani idarını bi kaba koyupmu baktın bide sende de gaz yaptımı.sürekli gaz cıkarıyorum ya
çikolataprenses ben de aldım mlz yarın başlicam inş yerimsenibenayrıca bizimle paylaştığın için bu yöntemi sana çok teşekkür ediyoruma.s.a.s.a.s.
canım hiç bilmiyorum ama benim sütüm fazla olmadığı için mama veriyorum çoğunlukla yani emzirmenin etkisi olacağını düşünmüyorum. ama dedilerki 6.aydan sonra emzirme zayıflatırmış. faka benim sütüm yok ve doğduğundan beri mamayla besliyoruz beni sadece gece emiyo canım. benim kilolarımın hızlı gitmesinin sebebi metabolizma ile ilgili sanırım.
yarın bİr hafta olacak ..ama ben hala kilo veremedim ..bırakın aldım 1 kilo daha nasıl oluyo buüstelik yemiyorum..günlük 1000 kalori gibi dengelemeye çalışıyorum...çikolataprensesin tarifini sürekli içiyorum günde 5 defa..bir terslik yok mu sizce ???:sm_confused:
Arkadaşlar bu karışımı bende 1 hafta kullandım hiç kilo veremedim fakat beni görenler diyettemisin zayıflamışsın dediler (tabi bende çok mutlu oldum kilo veremememe dair)neyse arkadaşlar bende 170 boy ve 71 kiloyum 8 kilo fazlamvar ve veremiyorum sinirlerim bozuluyo artık delikafadulden.Sizlerle tanışmam çok iyi oldu benim için::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?