Kişisel yağ eritme karışımı

bu arada bn başta 1 kilo vermiştim hala değişiklik yok zaten yeşil elma alamadığım için 3 gündür içemiyorumsenağlama
büyük ihtimalle pzartesi başlarım tekrar ama sirkeli suyuma ve sabhları 10-15 dklık sporumla yürüyüsüme devam ediyorumm.
birde ablam sinameki almaya gittiğinde aktar ona tek içilmesi iyi değil diyip bi karışım vermiş onada başlamayı düşünüyorum bir değişiklik olursa yani faydası sizide bilgilendirirm kıslaarr bu arada şişliğim gitti brsskaydirigubbakcemile2hihoyyyt

cikolataprenses bisey daha sorayım idrarında yağ yakıldıgını gördugunu söylemiştin,nasıl anlıyosun yani idarını bi kaba koyupmu baktın bide sende de gaz yaptımı.sürekli gaz cıkarıyorum ya

yok cnm gaz yapmadı. idrarını klozete yaptığında sanki yağ dökmüş gibi olduğunu farkettim yani kasıtlı yapmadım sırnaşık şey

arkadaşlar merhaba. okudum ve çok hoşuma gitti. faydalı olması çok güzel. bende 1aydır ekmek yemeyi kestim. daha dikkatliydim. sabahları aç karna ılık su içiyodum. ama bu karışımı duydum ve çok sevindim . bende inşallah yarın başlayacağım. ben bebek düşünüorum o yüzden dr un verdiği ilaçlar kilo almama sebeb oldu. şükür bu bir ayda 3 kilo verdim. ama bu karışımla inşallah 4 kilo daha vereceğim

çikolataprenses ben de aldım mlz yarın başlicam inş yerimsenibenayrıca bizimle paylaştığın için bu yöntemi sana çok teşekkür ediyoruma.s.a.s.a.s.

1000 kalorilik bir diyet listem var tam manasıyla uymasamda birinden eksiltip diğerinden biraz fazlalaştırarak kendimce dengeliyorum listeyi neyse 2 haftadır uyguluyorum 1. hafta hiç kilo veremedim yada verdiğimi anlamadım çünkü adet olmuştum biraz onun verdiği şişlik vardı 2. hafta yani bu geçtiğim hafta hem bu karışımı içtim hem spor yaptım listeye devam ettim. 67.8 den 65.0 düşmüşüm bu sabah gördüm. artık spormu yoksa içecekmi işe yaradı anlamadım ama ikisininde etkisi vardır herhalde herkese kolay gelsin...

yarın bİr hafta olacak ..ama ben hala kilo veremedim ..bırakın aldım 1 kilo daha nasıl oluyo bu üstelik yemiyorum..günlük 1000 kalori gibi dengelemeye çalışıyorum...çikolataprensesin tarifini sürekli içiyorum günde 5 defa..bir terslik yok mu sizce ???:sm_confused:

Arkadaşlar hepimizin metabolizması farklı bu yüzden hepiniz aynı sonucu beklemeyiniz.. çikolataprenses arkadaşımız azda olsa bebek emziriyor ve emzirmek hiç bir şey yapmadan günde ortalama 500 kalorinin vücuttan kendiliğinden atılması yakılması demek.. ben takımlarda kilo vermeye uğraşıyorum grubumuzda bir arkadaşımız var her gün pasta ve tatlı yiyerek haftada 1 kilodan fazla kilo veriyor çünkü bebek emziriyordu oda...

Daha önce aynı konuda paylaşımlar olmuştu belki yararlanırsınız diye bakmanız için linki bırakmak istedim ben okumadım ama belki okumak isteyen olur ve daha önceden kilo verip vermemiş olanların yazılarından faydalanabiliriz... Bu tarif Selahattin Dönmez tarifidir başka yerlerde gözünüze çarpabilir diye belirteyim... a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-ve-deneyimlerimiz/46657-mucize-zayiflama-iksiri.html

bu tarif şeklide Selahattin Dönmezin tarif ettiği şekildir...

Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanan sağlıklı zayıflamak için metabolik denge sıvısı gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra 1 su bardağı içildiğinde ödem sökücü, tansiyon düşürücü ve yağ yakıcı içecek özelliği ile sağlıklı bir şekilde zayıflamaya yardımcıdır.

Metabolik denge sıvısı tarifi:

Malzemeler:

2 orta boy elma (kırmızı veya yeşil olması fark etmez)

1 adet limon

1 tatlı kaşığı karanfil

1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz karabiber kullanmayın)

1 dal rulo tarçın (çubuk tarçın)

3 litre su

Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4'e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.

Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin.

Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir

Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor.

yaklaşık 6 gündür bende içiyorum kilom hakkında bilgim yok ama bana hiçbir zararı olmadı kendimi çok dinç hissediyorum, kilo veremesemde almam inş.

Arkadaşlar selaaaaaaaaaammmmmm....... uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.çok hoşuma gitti ve neden bende üyedeğilim dedim ve hemen üye oldum kilo sorunu olanlardan biride benim yalnız olmadığımı görmek çok güzeeeeeeeelllll..:1hug::1hug:

Arkadaşlar bu karışımı bende 1 hafta kullandım hiç kilo veremedim fakat beni görenler diyettemisin zayıflamışsın dediler (tabi bende çok mutlu oldum kilo veremememe dair)neyse arkadaşlar bende 170 boy ve 71 kiloyum 8 kilo fazlamvar ve veremiyorum sinirlerim bozuluyo artık delikafadulden.Sizlerle tanışmam çok iyi oldu benim için::teytey:

hoşgeldiiiniiiizzzz zehratuna.s.

bnde bgn tekrar karışıma başladım bakalım hayırlısı bu kez yeşil elmayla hazırladım ama birde bitki karışımı var onada başladım bgn inş. güzel sonuçlar elde edebiliirm...:Saruboceq:

herkese sevgi dolu günlerr..hihoyyyt

kızlar selaam... bu karışımı dün gördüm eve gidip hemen yapayım dedim mutfakta bunu yapmak için cebelleşirken annem ne yaptığımı sordu anlattım ona da (bizde genetik annemde kilolu) annem ben hasta olunca bu karışımı yapıyormuşdelikafadulden hastalıktan zayıflıyorum zannediyorum meğer bu karışımdan dolayı oluyormuş :sm_cool:
ben dün yaparken birde yeşil çay attım içine yararlı olduğunu düşünerekten kokusu ve tadı belli olmuyor yeşil çay içmek isteyipte içemeyenlere tavsiyekaydirigubbakcemile5

kızlar çikolata prensesin verdiği bu formulu benm yengeme dogm sonrası metabolizma hızlandırıcı kilo verdirici hemde sut artıırıcı diye doktor yazmıştı hatta stude beslediği bebek maşallah tombiş olmustu yengem dogumdan hemen sonra başladı valla buna ve eski kilosna dönmüştü...bende san hamileyim allahın izniyle bbeişime saglıkla bi kavusayım yapacagım ilk şey bu.. emzirirken zaten gunde 3 litre sıvı tuketimi çok etkili süt için o yusden herkee gözum kapalı tavsiye ederim...gercekten hem evde çook hoş kokuyor..:) sıksık tualete gitmek cok normal çünkü metabolizm hızlı çalişiyor bununla..

canımcım aynı şeyler bende de oldu kullanmaya başladım (tabi bu karışımı iştiğimi bilmiyorlar) herkes dedi zayıflamış diye tartıya bi çıktım offff ne göreyim aynı kilomdayım deli oldum yaaa

benim sinirlerim acayip gergin yemediğim zaman başım dönüyo ellrim titriyo sinirleniyorum çok kilolu değilim ama bölsel bende de 6 kilo aldım yavaş yavaş sinsi sinsi yerleşti hain kilolar haber bile vermeden. şimdi gayet memnunlar gitmeye niyetleri yok gibi 3 aydır aynı kilodayım gram düşmüyor ya hastamıyım nedir offf off ben nasıl zayıflıcam arkadaşlar yardım edin. spor yapma gibi bir lüksüm yok. çalıştığım için dengeli de beslenemiyorum.ara öğünleri meyveyi falan da tüketemiyorumm üffff üffff

benim vücudum içtiğimi resmen kullanıyo ödem yapıyo..sık sık tuvalete çıkamıyorumsenağlama valla hayal kırıklığı ilk haftadan 1 kilo vermiş görünüyorum sözde ama zaten ben bir hafta önce böyleydim bir kilo aldım o kilo gitti...etrafımda plates yapan yer arıyorum..bulursam ona gidicem..bu suyuda içmeye devam azmin sonu inş iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…