• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

heheyyy bugün işe başladım ve manzarı görmenizi isterdim bayanlar hayranlık içinde bana bakıyor. nasıl zayıfladın diye soran sorana. Ayyyyyy çk mutlu hissediyorum kendimi yaaaaa.s

yaa bende şişkinlik yaptı :1no2: neden kii?
ben soğuk içiyorum 1 lt içiyorum günde ve 1 lt de su, çok fazla wc gidemiyorum iş yerindeyim ofiste yalnızım her an bırakamıyorum..
regl olacağım desem daha 2 hafta var nie böyle olduu benneyaptımki ne önerirsiniz?
birde bnde kırmızı elma kullanıom çünki evde birsürü çok farkeder mi acaba?

canım içtiğini biraz azalt ve ısıtarak içmeyi dene eğer şişkinlik çoksa. kırmızı elma kullanınca hoşaf gibi tatlı bi tadı oluyo. yeşil elma kullanmalısın yeşil elmanın yağ yakıcı özelliği var canım

evde yeşil elma yokkiiii nese yrnda kırmızıyla hazırliyim sonra yeşil elma alırım
sıcak içme imkanım yokki işyerinde ısıtamam ama brz daha az içeyim eve gelince ısıtırım :)
tşk ederim çikolataprenses :1hug:a.s.

çikolataprenses seni tebrik ediyorum valla canım azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor.Bende 3 gün oldu başlayalı canım yemekten öncemi sonramı içecez??ben hafta sonu tarrılcam benim tartı hassas beni deliiii ediyorrdelikafadulden.Kararlıyım ama yaza kadar en az 10 kilo hadi bakalım kıslarrra.s

tabıkı önce içmelisinki tok tutsun. ama 3 lıtreyı sık sık içmezsende bitiremezsin. ben şimdi 3. kez kaynatıyorum.ama yarımsar lt hep döktum bıtıremedım.işe giderken de götürüyorum ama genede bitmedi.su yerıne ıceceksın yani.kılo verılır ama sporsuz kalıcı olmaz bence.illede yürüyüş...

günaydın kızlar ben 4 gündür falan içiyorum ama içmeye başladığımdan beri acayip bi iştahım var ne güzel yemeyi azaltmıştım alışmıştımda bi tabak sebze yemeği yada bi çorbayla ekmeksiz pilavsız doyuyordum. içmeye başladığımdan beri sürekli bi yeme isteğim var. birsürüde malzeme aldım. adet dönemim yaklaştı sürekli bişeyler yeme isteği doymama ondan kaynaklı olabilirmi yoksa bu karışımmı iştahımı açtı ya bi akıl verin ne edecem ben şimdisenağlama

tubacık beni tok tuttu. ayrıca hiç şişkinlik yapmıyor. ben içmeye başladığım hafta çoğu kişi dedi sen zayıflamayamı başladın diye. iştah açmıyor kız aksine tok tutuyor.Allah razı olsun çikolata prenses ten akşam bi daha kaynatcam. ama dijital tartım beni sinir ediyo çok hassas her gün aynı sayıyı gösteriyo beni çıldırtıyooooo

yaa bende başta tokluk yaptı şimdi bnmde iştahm açıldı gibi bide bugünlerde midem ve göbeğim çok şişti ya ne önerirsiniz sinir oluyorumm benneyaptımki
karışımdan bgn yapmadım akşama yeşil elma alıp yapıcam 1 günlük ara yani ama düzgün bir tartı bulup taltılmam lazım 1 hafta oldu bi değişiklik var mı bakmak lazım...

cikolata prenses bu malzemeleri düdklüye koyup su eklıyoruzya soguk sumu yoksa sıcak sumu koyacagız.
kızlar siz nasıl yapoıyosunuz.bırazdan kaynatıcam ama karar veremedım nasıl yapsam dıye

günaydın kızlar ben 4 gündür falan içiyorum ama içmeye başladığımdan beri acayip bi iştahım var ne güzel yemeyi azaltmıştım alışmıştımda bi tabak sebze yemeği yada bi çorbayla ekmeksiz pilavsız doyuyordum. içmeye başladığımdan beri sürekli bi yeme isteğim var. birsürüde malzeme aldım. adet dönemim yaklaştı sürekli bişeyler yeme isteği doymama ondan kaynaklı olabilirmi yoksa bu karışımmı iştahımı açtı ya bi akıl verin ne edecem ben şimdisenağlama

canım ya neden öyle olduki be2 ay a vermeen içtim hissetmeiştahım açılmadı yani. doğumdan beri regl olmadığım için o yüzdenmi onud bilmiyorumm. kilo vericem derken fazlaca alma. iştahını açıyos biraz ara vr istersen tatlım

canım ya neden öyle olduki be2 ay a vermeen içtim hissetmeiştahım açılmadı yani. doğumdan beri regl olmadığım için o yüzdenmi onud bilmiyorumm. kilo vericem derken fazlaca alma. iştahını açıyos biraz ara vr istersen tatlım

valla sabah 1 akşam 1 bardak içmeye devam etmeyi düşünüyorum iştahımı açan o mu değil mi adet dönemim bitince anlarız artık. bırakmakta istemiyorum belki iştahımı açan o değildir belki yağları yakmaya yardımcı olur diye. iştahım açıldı ama yememeye çalışıyorum yinede son 4 kilom kaldı zaten ha gayret diyip sabrediyorum şimdilik spora da devammmmkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

bugun başladım bende ve sabahtan berı bir lt içtim.tadı cok güzel limonata gibi karanfıl ve tarcında yakısmıs yanı.umarım zayıflamama yardımcı olur.77 ,900 basladım bakalım ne olcak.

merhabalar bende yeni katıldım ancak 15 günden bu yana gelişmeleri takip ediyorum. karışımı hazırladım kullanıyorum içimi çok hoş geldi.iki kiloda verdim:dance:devam etmeyi düşünüyorum ayrıca günde 10-15 dakika egzersiz yapıyorum.gelişmeleri paylaşalım.

arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)

Canım tarifin için çok teşekkür ederim. Yaklaşık iki haftada 4 kilo verdim ve çok mutluyum. Bu galiba sihirli birşey ama ben birde sarı kantaron otu demleyip içiyorum tavsiye ederim sen bir harikasın çikolataprenses teşekkürler seni kocaman öpüyorum

Canım tarifin için çok teşekkür ederim. Yaklaşık iki haftada 4 kilo verdim ve çok mutluyum. Bu galiba sihirli birşey ama ben birde sarı kantaron otu demleyip içiyorum tavsiye ederim sen bir harikasın çikolataprenses teşekkürler seni kocaman öpüyorum

canım benim çok sevindim gerçekten. inşallah istediğin kiloya kavuşursun.
ben 3 gündür işe başlayalı içmiyorum. canım içmek istemiyo nedense zaten küçük cadı geceleri uyutmadığı için hayalet gibi dolaşıyorum ortada. ama yinede azda olsa egzersizi ihmal etmiyorum. geçen çarşıda tatlıcının önünden geçerken 2 tane kız tulumba yiyodu. okadar canım çektiki anlatamam. ama kilo aklıma gldi ve yemedim. kayınvalideme anlattım oda keşke alsaydın emziriyosun umarsan göğüslerin şişer dedisırnaşık şey. ve akşam eşim getirmiş. inanamassınız 3 tane kocaman tulumba yedim cokacimcoookama şimdi çok pişmanım bisürü kalöri aldım üffff:çok üzgünüm: neyse yarın biraz yediklerimi azaltarak dengelemeyi düşünüyorum. inşallah kilo yapmaz. yapmaz deilmi:1no2:

cikolataprenses bisey daha sorayım idrarında yağ yakıldıgını gördugunu söylemiştin,nasıl anlıyosun yani idarını bi kaba koyupmu baktın bide sende de gaz yaptımı.sürekli gaz cıkarıyorum ya

canım benim çok sevindim gerçekten. inşallah istediğin kiloya kavuşursun.
ben 3 gündür işe başlayalı içmiyorum. canım içmek istemiyo nedense zaten küçük cadı geceleri uyutmadığı için hayalet gibi dolaşıyorum ortada. ama yinede azda olsa egzersizi ihmal etmiyorum. geçen çarşıda tatlıcının önünden geçerken 2 tane kız tulumba yiyodu. okadar canım çektiki anlatamam. ama kilo aklıma gldi ve yemedim. kayınvalideme anlattım oda keşke alsaydın emziriyosun umarsan göğüslerin şişer dedisırnaşık şey. ve akşam eşim getirmiş. inanamassınız 3 tane kocaman tulumba yedim cokacimcoookama şimdi çok pişmanım bisürü kalöri aldım üffff:çok üzgünüm: neyse yarın biraz yediklerimi azaltarak dengelemeyi düşünüyorum. inşallah kilo yapmaz. yapmaz deilmi:1no2:

yapmasss yapmaaaasssskaydirigubbakcemile3
ama cidden yapmicanı düşün sen yapmass hem bebişine süt olmuştur onlar korkma.. ve bence bgn çok çok az yiyip dengeni bozma..
tabi dikkat et yinedekaydirigubbakcemile2

Back