- Konu Sahibi çikolataprenses
1 haftadır konyadayım. malzemelerimide almadım yanıma. karışımımı yapamıyorum. son 1 kaç haftadır çok ihmal ettim. kilo veremedim oyüzden böyle giderse yerimde sayıcam:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kabızlık gibi bişey yapmadı. Benim bağırsaklarımda yavaş çalışıyo çünkü.
birde arkadaşlar bende dün öğrendim elmalar yeşil elma olcakmış ben kırmızıdan koydum kayınvalidem olmaz yeşilden olacak dedi. çünkü diyet elmaymış yeşil elma fisfisfis
cnm bu elmalar yeşil ekşi elma mı yoksa hani sarı elmalar var tatlı olan ondanmı yeşilden kastın golden ve ekşi olanmıCADIARZU
sarı değil cnm yeşil elma olcak ekşi elmalardan diyet elmaymış o.daha önce diyetisyene giden arkadaşlarım var sırf yeşil elma suyu veriyormuş dr..kaynatıp içiyomuş faydasınıda görmüşler.ben p.tesi akşam başladım daha.gelişmeleri yazarım..:))hihoyyyt
canım doktor 3 elma demiş kayınwalideme. ilk sayfadaki trifin aynısı oyani.3 elma deil 1 elma 1 limon 1 kabuk tarcın ve bir tatlı kasıgı tane karabiber.. gunde 3 fincan ogunlerden once veya sonra sıcak icilecek.sadece su 3-4 lt olcak goz kararı ayarlarsınız. elma ve limon 4 esit parcaya ayrılcak
3 litre(15 su bardağı) su
3 yeşil ekşi elma(4e bölünüp çekirdekleri çıkartılacak)
1 limon (4 e bölünecek)
5-6 adet karanfil
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 adet kabuk tarçın
düdüklü tencerede kaynadıktan sonra altı kısılır ve 7 dakika kaynatılır
olay budur. 64 kiloyum 4 kilom kaldı vereceğim.:içelim: