- Konu Sahibi çikolataprenses
teşekkürler canım tarifin için ben bu hafta denedim 1 kilo verdim içmeyede devem ediyorum umarım giden yagdır.... su kaybı degıldır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım tarifin için ben bu hafta denedim 1 kilo verdim içmeyede devem ediyorum umarım giden yagdır.... su kaybı degıldır...
ayy bendemı yapsam acaba :))
daha once lahana suyu ıctım hıc bı etkısı olmadı bana..bide barsaklarım cok yavas calısıyo benım ona bı etkı yaparmı? lahana suyu kabızlık yapmıstı da (
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
ya arkadaslar bende yapmak ıstıyorum acak tarıfte kaydadıktan snra 7dk pişirin demiş arkadas.bende yapmak ıstıyorum bu 7 dk pısırmek demek dudukluden fısss sesi cıktıktan snra 7dk beklemek demek mıdır?? duduklu tencere kullanma konusunda cok cahılım de:)))
selam ben bunu kullanmaya basladım bır bulantı var mıdemde sankı yanmada yaptı bunlar normalmı acaba tesekkurler
evet canım düdüklüdenv pısss sesi çıkınca 7 dakika kaynatıyosun. canım ben iyice süzüp atıyorum posasını. blendırdan geçirmedik. geçirsek nasıl olur bilemiyorum doğrusu.
sonuda iyileştim ve dün başladım tekrar içmeye :):lepi:
selam kızlar bır haftadır kullanıyorum karısımı sankı sıslıgım azaldı gıbı tartıda bır kılo vermısım gosterıyor bakalım neler olacak