• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

selam arkadaşlar ben dün akşam bu karşımı yaptım. Birbucuk litresini bir kavanoz yardımı ile iş yerime getirdim . :))))
Şimdi yardımlarınıza ihtiyacım var şimdi bir iki soru sorsam birileri cevaplarmı lütfen

1.Bu karışım 3 litre su ile yapıldığı için elimde şuan kocaman en az 13-14 bardak bu karışımdan var bunu buzdolabında saklasam ve 2 günde tüketsem olurmu: ???? ( taba daha önemlisi günde kaç bardak tüetmek gerek)

2.Bu karışımı dolaptan çıkarıp oda sıcaklığında mı tüketmem gerek yoksa ısıtarak mı tüketecem...

3. Başka bir yerde aynı karışımı biraz daha az ölcülerle fakat zencefil katılarak tarif vermişler ( http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/477568-deneyin-pisman-olmazsiniz.html ) zencefil katmalımıyım acaba

4.Bu karışıma 4 haftada 1 hafta ara vererekmi kullanmamız gerek yani 3 hafta kullanıp 1 hafta ara vermekmi lazım...
5. Bu karışımı pişirdikten sonra süzme aşamasında içindeki malzemeleri ezerekmi süzece yoksa delikli süzgeç ile alıp sadece suyumı içecez....

Bana yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim..... :38::38::38:

Son düzenleme:
kızlar bu topiğin hemen hemen 3 saatten beridir 40 sayfasını filan okudum sonuç mükemmel alanlar var almayanlarda var belkide kişiden kişiye değişiyodur bu sizden özendim az önce düdüklünün altını kapadım bütün malzemelrim vardı yeşil elmamada dahil buna ama tane karabiberim olmadığı için ve kullanmadığım için onun yerine yarım tatlı kaşıiği k.biber koydum hem çok severim ben he bu arada 5 aylık bebeğim var ve çoğunluk emziriyorum bende ve vermem gereken 12 kilom var hedefim 55 olmak şuan 67 yim biraz soğusun bende içicem inşallah herkes istediği hedefe ulaşır bu arada ben akşamları ekmek yemiyorum sadece yemeklerden atıştırıyorum o kadar spor yapmaya vaktim yok ama 4 yaşında bi tanedaha oğlum var onunla şarkı açıp kolbastı veya mezdeke açıp oynuyorum:))sizce nasıl e bide onların peşinde koşmakatan işallah çabuk verebilrim bu akşam başlıycam tam 1 hafta sonra size gelişmeleri mutlaka yazıcam:)):1:

bu karisimi ben 2 seneden beri biliyorum...4 kilo verdim zamaninda bununla...ne zaman basim SIKISSA YAPTIM ictim...ciddi anlamda ise yariyor...ck wc ye götürüyor..ayrica illa düdüklü gibi bir seyde söz konusu degil yaparken....büyük bir tencerede isini halleder..burdaki püf nokta kaynadiktan sonra altini kisip 7-8 dakika kisik ateste kaynatmaniz..biraz fazla kaynatsaniz icindeki vitaminleri yok ettiginiz icin cayin etkisi kalmiyor...

ben mesela cok basit sekilde yapmistim zamaninda..sabak 2 dilim ekmekle tos yapiyordum sabaklari peynirli sucuklu filan..yiyordum ve bu cayi iciyordum..öglende ayni sekilde 2 dilim ekmek aksamda ayni sekilde 2 dilim ekmek..tost yapiyordum genelde arada yumurta filan yiyordum..ve bu cayida iciyordum cok cabuk etki gösteriyordu..

simdilerde yeniden basladim bu caya iciyorum yine..yani yapmak isteyenler rahatlikla deneyebilirler..kolay gelsin herkese..

yaklaşık 1,5 haftadır araştırıyorum bu kürü anladığım kadarıyla fazla abartmadan ara verilerek yapılması gereken bir kür,yazan arkadaşlar yazılarını devamlı yazmamış aklım karıştı çoğu yerinde desem doğru olur,20 aralık 2011 bugün 1.günüm bugün başladım 1 hafta yapıp 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum şu an 60 kiloyum hedefim 55-56 civarı ,gün gün yazmaya çalışıcam fikir edinelim hepberaber,herkese kolay gelsin

selam arkadaşlar ben dün akşam bu karşımı yaptım. Birbucuk litresini bir kavanoz yardımı ile iş yerime getirdim . :))))
Şimdi yardımlarınıza ihtiyacım var şimdi bir iki soru sorsam birileri cevaplarmı lütfen

1.Bu karışım 3 litre su ile yapıldığı için elimde şuan kocaman en az 13-14 bardak bu karışımdan var bunu buzdolabında saklasam ve 2 günde tüketsem olurmu: ???? ( daha önemlisi günde kaç bardak tüketmek mi gerek)

2.Bu karışımı dolaptan çıkarıp oda sıcaklığında mı tüketmem gerek yoksa ısıtarak mı tüketecem...

3. Başka bir yerde aynı karışımı biraz daha az ölcülerle fakat zencefil katılarak tarif vermişler ( http://www.kadinlarkulubu.com/zayifl...lmazsiniz.html (deneyin pişman olmazsınız!!!) ) zencefil katmalımıyım acaba

4.Bu karışıma 4 haftada 1 hafta ara vererekmi kullanmamız gerek yani 3 hafta kullanıp 1 hafta ara vermekmi lazım...
5. Bu karışımı pişirdikten sonra süzme aşamasında içindeki malzemeleri ezerekmi süzece yoksa delikli süzgeç ile alıp sadece suyumı içecez....

Bana yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.....

kızlar benimde 13 kilo kadar vermem gerek deniyecegim malzemelerini alayımda oglum 1.5 yaşında ve hiç bir kıyafetim olmuyor artık çok sıkıldım bakalım umarım gider bu kilolar:26::26::26:

kızlar elmaların kabuklarını soyuptamı kaynatıyoruz yoksa kabuklarıylamı ben kabuklarıyla kaynatım elmalar püre gbi oldu elimde sadec kabukları kaldı limonda aynı şekilde:)

dün hakvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden sonra 1rer büyük bardak karışımdan içtim bende baş dönmesi yaptı akşam içmedim bundan dolayı ,bugün de içmedim akşam yatarken 2 bardak içmeyi düşünüyorum

bu karışım beni daha çok acıktırdı ve miğdemi bulandırdı sıksık 3.gün son verdim yapmıyorum bana yaramadı

ben daha önce içmiştim ama düzenli değil onun için faydası oldumu bilmiyorum.tadı gayet iyi ve özellikle kış günlerinde çok sağlıklı bir içecek olduğunu düşünüyorum.ben içine 1 kaşıkta bal koyuyordum sıcak sıcak keyifle içiyordum valla:7:

1.Bu karışım 3 litre su ile yapıldığı için elimde şuan kocaman en az 13-14 bardak bu karışımdan var bunu buzdolabında saklasam ve 2 günde tüketsem olurmu: ???? ( daha önemlisi günde kaç bardak tüketmek mi gerek)

3. Başka bir yerde aynı karışımı biraz daha az ölcülerle fakat zencefil katılarak tarif vermişler ( http://www.kadinlarkulubu.com/zayifl...lmazsiniz.html (deneyin pişman olmazsınız!!!) ) zencefil katmalımıyım acaba

Bana yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.....

ben bu karışımla 6 kilo kadar vermiştim şimdi kendi kullandığım şekliyle sorularınızı cevaplayayım

1.ben bu karışımı kaynatınca ikiye bölüp yarısını bir gün diğer yarısını ertesi gün tükettim

2.oda sıcaklığında olması yeterli ısıtmanıza gerek yok bence

3.zencefil katmadım ben ama zencefilin metabolizmayı hızlandırdığı biliniyor zencefil katarsanız bi zararı olmaz diye düşünüyorum zannımca

4.uzmanlar herhangi bir kürü 3 haftadan daha uzun süre kullanmamızı tavsiye etmiyorlar ben de öyle yaptım 3 hafta yapıp bir hafta ara verdim 3 defa uyguladım

5. limon pişince acı bir tat verebiliyor limonu ezince daha acı olur diye ezerek süzmedim.

pes etmeden devam ederseniz sonuç alırsınız diye düşünüyorum ben ki dünyanın en inatçı metabolizmasına sahibim ben bile bununla kilo verdim herkes verebilir diye düşünüyorum
inşallah siz de verebilirsiniz

ben bu karışımla 6 kilo kadar vermiştim şimdi kendi kullandığım şekliyle sorularınızı cevaplayayım

1.ben bu karışımı kaynatınca ikiye bölüp yarısını bir gün diğer yarısını ertesi gün tükettim

2.oda sıcaklığında olması yeterli ısıtmanıza gerek yok bence

3.zencefil katmadım ben ama zencefilin metabolizmayı hızlandırdığı biliniyor zencefil katarsanız bi zararı olmaz diye düşünüyorum zannımca

4.uzmanlar herhangi bir kürü 3 haftadan daha uzun süre kullanmamızı tavsiye etmiyorlar ben de öyle yaptım 3 hafta yapıp bir hafta ara verdim 3 defa uyguladım

5. limon pişince acı bir tat verebiliyor limonu ezince daha acı olur diye ezerek süzmedim.

pes etmeden devam ederseniz sonuç alırsınız diye düşünüyorum ben ki dünyanın en inatçı metabolizmasına sahibim ben bile bununla kilo verdim herkes verebilir diye düşünüyorum
inşallah siz de verebilirsiniz

evet arkadaşlar bu karışımla zayıflayanlar nerdesiniz ve kaç kilo verdiniz, memnunmusunuz görüşlerimizi yazalım.
bakıyorumda herkes yavaşlamış pamuk eller klavyeye lütfen

evet arkadaşlar bu karışımla zayıflayanlar nerdesiniz ve kaç kilo verdiniz, memnunmusunuz görüşlerimizi yazalım.
bakıyorumda herkes yavaşlamış pamuk eller klavyeye lütfen

bugün bende yaptım tadı çok güzelmiş ekşide olmadı fazla sadece mayhoş bir tat var içimi çok güzel
nefes yollarını açıyo insanın
inşallah zayıflamaya yardımcı olur
tabi bunun yanında sporda yapıyorum artı yediklerimede dikkat ediyorum
kilo gelişimini sizlerle paylaşırım hafta hafta arkadaşlar
sağlıklı zayıflamalar diliyorum herkese

Limon midenizi delmesin..Gastrit ve ülseri olanlar sakın denemeyin!Sirke limon karışımı deneyen bayanlardan ölen olmuş haberlerde duymuştum..:14:

Back