• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

ya benim düdüklü tencerem yok normal tencerede ne kadar kaynatayim...

düdüklü tencere önemli değil 3 litre suya koyuyorsun su seviyesi yarıya indiği an altını kapatman yeterli normalde yeterli kaynama ölçüsü o şekilde ben daha önce araştırıp başlamıştım iş yerimde yapıyordum okuduğum yerde suyu 1,5 litre kalana kdr kaynatın yazıyordu.umarım bi faydam olmuştur

yok canım ama ekleyim :)

cnm bnde bı haftadr sıkı bı dıyet yapıyorum yarın 7. gunum olacak 3.5 kılo verdım
kafama koydum bı ayda baya varmeyı dsunuyorum bende 79 kıloydum sımdı 75.5 cıkıyorum
tuz seker yağ (cok az zaytınyagıkulanıyorum) ekmek hepsını kestım hergun de en az yarım saat kosu bandındayım yuruyorum kosuyorum
hıc bı ıstedgımı gıyemıyorum gobegımdede dogurmus gıbı yırtıklar olustu kırmızı kırmzı buna bı care bılen varmı merak etdım cok kotu gorunyoo.
bende yarın baslıcam bu caya onceden buna benzer denemıstım ama dıyet faln yapmadıgımdan cok etkısını gormemstm zten cok da ıcememıstm ıns bunu ıcecem herkese ıyı zayıflamalar bıde yaptıgım dıyet hollywood dıyetı baya yararlı oluyor

Son düzenleme:
kızlar bu diyetisyen tarifi

1 elma (4 e böl, çekirdekler sapı bile)
çeyrek limon
yeşilçay ve avokado yaprağı
1 kuru dal tarçın
1 tane top karabiber
1 adet karanfil
1 litre su

yapılışı: yeşil çay ve avokado yaprağı bir fincan için 2-3 y-avokado yaprağı
4 tatlı kaşığı yeşil çay
kalan tüm malzeme kaba konur kaynayan suda 5 dk kaynatın sonra süzün. malzeme içinde bekletirseniz acılaşıyor.
süzün bi kaba koyun( ben termosa koyuyorum ) her öğünden sonra sıcak için
günde 3 fincan (150 cc)

bu metabolizma hızlandırır. yağ yakar. ben çok faydasını gördüm. bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.

Ara öğünler için ise

1 adet dal tarcın, yeşil çay, papatya çiçeği, avokado yaprağı,
bulabilirseniz eğer mango yaprağı

kaynamış 1 bardak suya malzemelerden 1 er tutam.
ara öğünlerde meyve ile( 1 elma) yada grissini ve peynirle, fındık fıstıkla günde 3 fincan da bundan içiyorum.

son olarak ısırgan otu çayının da yağ yakıcı özelliği olduğunu dün söyledi diyetisyenim. bunu da deneyeceğim :9:

konu ile ilgili sayfalarca yazılmış ama deneyip şu kadar kg vermeme yardımcı oldu diyene rastlamadım...yokmudur hiç kg verebilen ??? boşuna içmeyelim işe yaramıyorsa

ilk deneyen siz olsanızda yazsanız?ben öyle yapıcam bende bir kere denedim denediğim gün 1 kilo verdim.sonra devam etmedim o sıralar bir süre içecek formülü denediğim için unuttum çürüdü gitti bir daha da yapmadım.şimdi yeniden 2 ay boyunca devam edecem eğer işe yarar da (eminim haftada ek olarak 1 kilo verdirir bu içecek) 55 kiloya ulaşırsam yazarım. bu arada 67 kiloyum.

konu ile ilgili sayfalarca yazılmış ama deneyip şu kadar kg vermeme yardımcı oldu diyene rastlamadım...yokmudur hiç kg verebilen ??? boşuna içmeyelim işe yaramıyorsa

arkadaşım ben bunu içtim kilo verdim ama şu kadar diyemem çünkü verdikten sonra bizim yaptığımız yanlışlardan biri 'heh 50 kilo oldum tamam bırakayım' deyip birden tüm diyetten spordan yardımcı işlemlerden elimizi eteğimizi çekmek.
hatta ben foruma bile uğramıyorum =))
ben bunu içtiğim zaman ödemimde gidiyordu.

bu arada teyzem 58 kilodan 52 kiloya düştü. hatta bu hafta 51 olmuş. henüz gözümle görmediğim için inanmıyorum:1::1::1::1:
yaptığı diyet 3gün protein 4 gün sebze (dukan gibi ama sadece cümleler benziyor).ekmek 3 dilim çavdar. günde 1 meyve. vs....
amaaaaa kesinlikle bu karışımdan içti. hala içiyor. bende içiyorum çünkü hiçbir işe yaramasa bile ödem attırıyor :34:

teyzemler karışıma maydanoz da ekliyorlarmış. bu aralar bende maydanozlu yapıyorum.

Epeydir yazan olmamış ama 2 gündür baştan sona tüm cevapları okudum ben de bu karışımı denemeye karar verdim hatta dün akşam eşime malzemeleri yazıp verdim :1: bakalım bugün getirsin de bebişkomdan fırsat bulur bulmaz kaynatıp başlayacağım gerçi benim kilo verme yolum çok uzun ve zor geçecek ama bu çay bağrsaklarımı çalıştıracak ya da az da olsa iştahımı kesecek bi yardımcı olsa bile bana yeter.

Merak edip birşey yazan olmamış ama benim gibi nice sonra gelip de okuyacakların merakı giderilsin diye kendi akıbetimi yazayım dedim. Çayı çok güzel yapıyordum fakat benim ameliyat olup kurtulduğum bi hemoroid problemim ve yediklerime dikkat etmezsem azan bi kabızlık sorunum var. Maalesef çayın ikinci kürünü bitirmeye yakın totişim tekrar alarm vermeye başladı. Muhtemelen biber, tarçın gibi baharatlar benim gibi hemoroid sıkıntısı çekmiş ve kabızlığa yatkın kişilere iyi gelmiyor haberiniz ola. :19:

3 litre(15 su bardağı) su
3 yeşil ekşi elma(4e bölünüp çekirdekleri çıkartılacak)
1 limon (4 e bölünecek)
5-6 adet karanfil
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 adet kabuk tarçın

düdüklü tencerede kaynadıktan sonra altı kısılır ve 7 dakika kaynatılır

olay budur. 64 kiloyum 4 kilom kaldı vereceğim.:içelim:
Süper bende başlamalıyımmmmm

Merak edip birşey yazan olmamış ama benim gibi nice sonra gelip de okuyacakların merakı giderilsin diye kendi akıbetimi yazayım dedim. Çayı çok güzel yapıyordum fakat benim ameliyat olup kurtulduğum bi hemoroid problemim ve yediklerime dikkat etmezsem azan bi kabızlık sorunum var. Maalesef çayın ikinci kürünü bitirmeye yakın totişim tekrar alarm vermeye başladı. Muhtemelen biber, tarçın gibi baharatlar benim gibi hemoroid sıkıntısı çekmiş ve kabızlığa yatkın kişilere iyi gelmiyor haberiniz ola. :19:

merhaba bende tam not ettim butun malzemeleri aksam evde hazirlamayi dusunuyodum senin yazdiklarini okudum bendede genelde kabizlik problemi var yani iyi gelmiyomu diyosun :20::20::20::20:

Uzun zmndir yazan olmamis bizde basladik esimle persembe gununden bu yana iciyoruz ama cmtsi ve bgn daha icemedik evde olmadigimizdan gelismeleri yazarim:))

bende içiyorum.bu konuyu daha önceden okumuştum üye olmadan. bi daha denk gelememiştim. şimdi gördüğüm iyi oldu. 2 haftadır yapıyorum. 2 kilo verdim :) hala devam ediyorum. aslında daha 2 hafta bile olmadı. ben memnunum. yemeğimi falanda azalttım biraz şekeride azalttım. yani çayı kahveyi şekersiz içiyorum. tatlılardan çok az yiyorum yine. ama 3 yeşil elma yerine 2 tane kullanıyorum. sormak istediğiniz varsa yardımcı olabiirim..bide mide sorununu varsa kullanmayın.:16:

Back