• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

haklısn sanırım hapla zayıflama olmaz,bugün içmeye başladım bu karışımı ama yorumları okudumda kilo verenden vermeyen daha çok moralim bozuldu:26:

bu karışımın işe yaraması sanırım diyet yapmak isteyipte iştahı kesmek,toksin atmak isteyenlerde oluyor.yoksa herşeyi yerim bununlada zayıflarım diyenlerde işe yaramıyor.karatay diyeti yapmaya çalışıyorum kendimce birkaç farklılık yaparak.bu karışım beni tok tutuyor.

bu karışımın işe yaraması sanırım diyet yapmak isteyipte iştahı kesmek,toksin atmak isteyenlerde oluyor.yoksa herşeyi yerim bununlada zayıflarım diyenlerde işe yaramıyor.karatay diyeti yapmaya çalışıyorum kendimce birkaç farklılık yaparak.bu karışım beni tok tutuyor.

sitede karatay diyeti yapanların topiği var..:40:bende yapıyorum karatay sende oraya gelsene..:26:.iyi motivasyon oluyor...:34:

sitede karatay diyeti yapanların topiği var..:40:bende yapıyorum karatay sende oraya gelsene..:26:.iyi motivasyon oluyor...:34:

karatay diyetini tam yapmıyorum.kahvaltıda tam buğday ekmeği yiyorum.diğer kurallara uyuyorum.zararlı olan beyaz ekmek diye düşünüyorum.tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi düşük diye biliyorum.

Kızlar bunu günlük mü yapıyorsunuz yoksa kaynatıp atıyorum 2-3 günde mi tüketiyorsunuz?
Birde tane karabiber yerine normal karabiber kullansak bir farkı olur mu ki?

merhaba kızlar
bende dun konuyu okudum ve hemen aktardan malzemeleri alıp direk içmeye basladım
akşam yapabıldıgım ıcın 2 bardak ıcebıldım, sabahtan berıde yıne ısıtıp ıçmeye devam edıyorum. yanlız dun geceden beri idrarım koyulaştı bayagı bi. kahve rengıne yakın bısey oldu tırstım yaniiii :18: sebebi nedirki acaba

bende dün kaynattım çalıştığım için bir şişeye koyup işe getirdim ekşimsin çok değişik bir tadı var beğendim sürekli içmeye çalışıcam :68::68:

gerçekten yarıyor bende içeli daha 1 hafta anca oldu görenler zayıflamışsın diyor eşim bile göbeği küçültmüssün dedi çok sevindim inş. devamı gelicek:21::62::68:

ben bu karışımı içince tuvaletten çıkamıyorum kamp kurdum resmen bu arad benden başka deneyen yok galiba kimse yazmıyor:68::68:

arkadaşlar bu tür karışımları kullanırken lütfen dikkat edin boşaltımı daha doğrusu bağırsak hareketlerini hızlandırıyorlar özellikle büyük tuvaletinizi yapmanız daha çabuk oluyor ama bıraktığınızda kabız porblemi ile karşılaşm ariskiniz çok daha yüksek oluyor daha da ilerler ise hemoroid ile karşılaşmanız kaçınılmaz olacakır. moralinizi bozmak ismemem ama gerçekleri sözylemezsem içim rahat etmeyecekti.

Back