- Konu Sahibi çikolataprenses
Bende yaklaşık 5 yıl önce bu çayı yaparak 2 ay da 14 kilo vermiştim:)Son aylar 5 kilo aldım ve tekrar başladım.İnşallah faydasını görürüm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yaklaşık 5 yıl önce bu çayı yaparak 2 ay da 14 kilo vermiştim:)Son aylar 5 kilo aldım ve tekrar başladım.İnşallah faydasını görürüm..
emzirenler içermi bunu KARABİBER VE TARCIN BANA DKUNABİLİR ONUN YERİNE MAYDONOZ YAPSAM BEBEYE ZARAR EDERMİKİ ELMADA YAPICAM
Valla bilmiorum ama bugun bi doktor vardi. Emzirenler hamile olanlar hic bi kuru kullanmasin dedi. Cunku cocugada gecermis. Allah korusun oda zayiflamaya baslar bide. Bence sen azcik hareket etsen yediklerini azaltsan emzirdigin icin cabuk kilo verirsin. Cevremdeki emzirenler hep oyle zayifladi cunku.
bizde evde 3 kişi başladık gelişmeleri yazacağımm :) yapıp sonuç alan var mı ya?
Canim bende yapiorum 2 hafta oldu 2 kilo verdim ama bi yerde yanlis bisey yapiorum sanki. Sen gunde ne kadar iciosun. Bide benim sanki arada bi kalbim sizlar gibi oldu.
Süper vermişsin. Her öğünden yarım saat önce 1 bardak kullanılacağını biliyorum bende öyle denemiştim.Sadece bunu içerekmi kilo verdin:)Kalbinle ilgilide benimde arada olur üşütmeye bağlıdır diye düşünüyorum.Geçmezse doktora görünürsün.
Karabiber yaprak mı olmalı ??
tane karabiberler satılıyor ufak yuvarlak aktarda var çok ucuz yani onunla birlikte çubuk tarçn almıştım 2 lira ödeyip çıkmıştım mlzemeler arttı bile :) 4-5kez falan yaptık
3 litre(15 su bardağı) su
3 yeşil ekşi elma(4e bölünüp çekirdekleri çıkartılacak)
1 limon (4 e bölünecek)
5-6 adet karanfil
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 adet kabuk tarçın
düdüklü tencerede kaynadıktan sonra altı kısılır ve 7 dakika kaynatılır
olay budur. 64 kiloyum 4 kilom kaldı vereceğim.:içelim:
Bısey sormak ıstıyorum bu 3 lıtrelık karısım gunluk demı kızlar gunde 3lıtreyı bıtırıyorsunuz ben calısıyorumda ıs yerınemı getırıcem suyu :44::44::44::44: