- Konu Sahibi çikolataprenses
moral bozmak istemem neticede bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bende 1 ay kadar denedim ama veremedim size kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moral bozmak istemem neticede bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bende 1 ay kadar denedim ama veremedim size kolay gelsin
yaklaşık 8-9 gündür bu kürü kullanıyorum. daha öncede yazdığım gibi 2 öğün special k kullanıyorum ayrıca günde yarım saat spor yapıyorum mekik çekiyorum ben 3 ünü birden uyguluyorum kısa bir sürede göbek kısmında düzleşme başladı. ben devam edicem. sizde bu kürü kullanırken yediklerinize dikkat ederseniz ve spor yaparsanız daha çabuk sonuç alırsınız. tek kürle tam sonuç alınacağını sanmıyorum ama isterseniz deneyin. kürün içindede sağlığa zarar veren bir besin yok. eğer sizde kürü kullanacak olursanız gelişmeleri burda paylaşalım.
Merhabalar Ecrin Yağmur
Senin bu yazından sonra geçen zamanda kilo verdin mimerak ettim.Benim de fazla kilom yok ama belimde ve basenimde kalınlaşma var hiç birşey yememe rağmen kilo veremiyorum.Sendeki sonucunu merak ettim.
arkadaşlar ben bugün malzemeleri aldım aktardan.aktardaki adama sordum en iyi zayıflama yöntemini bana biberiye hapı gösterdi 1 ayda 4.ile 7,5 kg kesin verirsin dedi eğer veremezsen 1ay sonra gel paranı geri al dedi ve kullananlarda çok memmumş garanti verdi adam bana..böle şeylerle uğraşma zayıflmak için çok uzun sürer dedi gerçekten zayıflıcaksan bu hapı iç dedi bitkisel biberiye hapı...kutusu 40 tl....pazartesi gidip alcamm
arkadaşlar ben bugün malzemeleri aldım aktardan.aktardaki adama sordum en iyi zayıflama yöntemini bana biberiye hapı gösterdi 1 ayda 4.ile 7,5 kg kesin verirsin dedi eğer veremezsen 1ay sonra gel paranı geri al dedi ve kullananlarda çok memmumş garanti verdi adam bana..böle şeylerle uğraşma zayıflmak için çok uzun sürer dedi gerçekten zayıflıcaksan bu hapı iç dedi bitkisel biberiye hapı...kutusu 40 tl....pazartesi gidip alcamm