• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

moral bozmak istemem neticede bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bende 1 ay kadar denedim ama veremedim size kolay gelsin

yaklaşık 8-9 gündür bu kürü kullanıyorum. daha öncede yazdığım gibi 2 öğün special k kullanıyorum ayrıca günde yarım saat spor yapıyorum mekik çekiyorum ben 3 ünü birden uyguluyorum kısa bir sürede göbek kısmında düzleşme başladı. ben devam edicem. sizde bu kürü kullanırken yediklerinize dikkat ederseniz ve spor yaparsanız daha çabuk sonuç alırsınız. tek kürle tam sonuç alınacağını sanmıyorum ama isterseniz deneyin. kürün içindede sağlığa zarar veren bir besin yok. eğer sizde kürü kullanacak olursanız gelişmeleri burda paylaşalım.

Merhabalar Ecrin Yağmur
Senin bu yazından sonra geçen zamanda kilo verdin mimerak ettim.Benim de fazla kilom yok ama belimde ve basenimde kalınlaşma var hiç birşey yememe rağmen kilo veremiyorum.Sendeki sonucunu merak ettim.

Merhabalar Ecrin Yağmur
Senin bu yazından sonra geçen zamanda kilo verdin mimerak ettim.Benim de fazla kilom yok ama belimde ve basenimde kalınlaşma var hiç birşey yememe rağmen kilo veremiyorum.Sendeki sonucunu merak ettim.

merhaba ben 10 gün kadar kullandım yanında 2 öğün special k kullanmıştım 700 gr verdim birde karın bölgemde düzleşme oluşmaya başlamıştı fakat 1 haftadır kullanamadım şehir dışındaydım pazartesi tekrar başlayacağım inşallah

tadı kötü değil şeker koyup güzel içilirdi :66: neyse attık içmeye devam :68:

bende yeni başladım bu çaya tadı çok güzel
gerçektende tok tutuyor
sonuçlarını henüz bilemiyorum daha 1 hafta bile olmadı
ama umarım işe yarar

ben bu karışımı duymuştum bi kaç kezde denedim ama sürekli içemedim bi türlü... deneyeceğim sonuçlardan haberdar ederim sizi ..

aöf sınavına gidip geldim o yüzden ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar yapıyorum karışımı işe yaradıgını düşünüyorum:126:

Bu içeceği 2 sene önce uygulamıştım..
2 yeşil elmayı ve 1 limonu 4 e bölerek kabuk ve çekirdekleri ile
çubuk tarçın
tane karabiber(az ekleyin.Tadını çok acılaştırıyor)
3 adet karanfil
kaynadıktan sonra soğutup posaları atıp cam kavanozda buz dolabında sakladım.
Yazın kola meyva suyu yerine içine tatlandırıcı ekleyerek limon dilimi ile süsleyerek buz ilave ederek
veya nane yaprağı tükettim..
Şişkinliği ödemi alıyor.Yemeklerden sonra içince hazmı kolaylaştırıyor..
Ben faydasını görmüştüm...Tek başına işe yaramıyor.
Diyet ve egzersiz ile faydalı....

Bütün malzemeleri dogru oranda koymama ragmen cayimda cok aci bir tat var :((
Biberleri de bütün koydum, diger herseyi de yazdigi gibi..
Ne yapicam ben bunu tatlandirmak icin?? O kadar malzeme var icinde, dökmek istemiyorum :(

bunu okuldan bir arkadaşım önerdi.bir haftadır içiyorum.bir kilo vermişim.benim sorunum iştahımın çok açık olmasından dolayı diyet yapamamaktı.çok fazla tatlı yiyordum.o isteğim kayboldu.bu karışımla diyet yapabiliyorum.

arkadaşlar ben bugün malzemeleri aldım aktardan.aktardaki adama sordum en iyi zayıflama yöntemini bana biberiye hapı gösterdi 1 ayda 4.ile 7,5 kg kesin verirsin dedi eğer veremezsen 1ay sonra gel paranı geri al dedi ve kullananlarda çok memmumş garanti verdi adam bana..böle şeylerle uğraşma zayıflmak için çok uzun sürer dedi gerçekten zayıflıcaksan bu hapı iç dedi bitkisel biberiye hapı...kutusu 40 tl....pazartesi gidip alcamm:46:

arkadaşlar ben bugün malzemeleri aldım aktardan.aktardaki adama sordum en iyi zayıflama yöntemini bana biberiye hapı gösterdi 1 ayda 4.ile 7,5 kg kesin verirsin dedi eğer veremezsen 1ay sonra gel paranı geri al dedi ve kullananlarda çok memmumş garanti verdi adam bana..böle şeylerle uğraşma zayıflmak için çok uzun sürer dedi gerçekten zayıflıcaksan bu hapı iç dedi bitkisel biberiye hapı...kutusu 40 tl....pazartesi gidip alcamm:46:

gelişmeleri paylaşırsan sevinirim merakla bekliyorum ;)

zararı olursa sana bir hapı re pee diye hap nette 59 tl

Kızlar hapla zayıflanmaz unutun bunu aktarda ki adamda satmak için söylemiş çokta zarar verir size. denemeyin bence kac kez hap kullandıgı için ölen insanlar çıktı hatta bi doktorda demişti hapla zayıflama olmaz olsaydı ozaman yiyelim yiyelim sonra da hap içelim hoop verelim kiloları diye

Back