- Konu Sahibi çikolataprenses
selamlar arkadaslar uzun zamandan sonra yine bir diyet forumuna bakarken burayi buldum :)) ben 40 kilo vermis biri olarak araniza girmek istedim..kilo vermek kadarrrr güzel birsey y0ok hayatta...bunu yasayan bilir..heleki seni gördükleri zaman aaaa zayiflamissin demeleri, milletin sana bakmasi...senin kendini bilerek emin adimlarla yürümen..gülmekten konusmaktan disarda firinden bir simit alip utanmadan yemen..artik neler saysam size bilemiyorum..ara ara girer yazarim...ben ise doktor kontrol altinda verdim kilo..sirf ama sirf haslama yedim eti bile haslayarak yedim...sebzeleri falan herseyi...albumumda resimlerim var bakin :)) heponize basarilar diliyorum...yemeyin yemeyin yemeyin,..yedinizde ne oldu sidiye kadar...bir laf var ayip olcak yedin agzin gördü -........--- diye...:)) su an 67kilodayim..dahada verdim kilo..ufacik kaldim yaa heryere sigabiliyorum ) oturmalarim degisti nefes almam degisti..telefonlarim durmuyor nasil verdin anlat diye...ama diyduktan sonrada ufff cok zormus dedikleri zaman ben sinirleniyorum ....nasil istemezler zayiflamak nasil bu zevki yasamak istemezler diye cok üzülüyorum onlar adina...neyse arkadaslar ben yazda yaz ederim...bir basladiysam bu konuya bitiremem...bir kac yerde yazilarim var okumak isteyene...kendinize iyi bakin..allaha emanet olun..güzel olmak cok güzel...hayirli kandillerr..selamlar