• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

selamlar arkadaslar uzun zamandan sonra yine bir diyet forumuna bakarken burayi buldum :)) ben 40 kilo vermis biri olarak araniza girmek istedim..kilo vermek kadarrrr güzel birsey y0ok hayatta...bunu yasayan bilir..heleki seni gördükleri zaman aaaa zayiflamissin demeleri, milletin sana bakmasi...senin kendini bilerek emin adimlarla yürümen..gülmekten konusmaktan disarda firinden bir simit alip utanmadan yemen..artik neler saysam size bilemiyorum..ara ara girer yazarim...ben ise doktor kontrol altinda verdim kilo..sirf ama sirf haslama yedim eti bile haslayarak yedim...sebzeleri falan herseyi...albumumda resimlerim var bakin :)) heponize basarilar diliyorum...yemeyin yemeyin yemeyin,..yedinizde ne oldu sidiye kadar...bir laf var ayip olcak yedin agzin gördü -........--- diye...:)) su an 67kilodayim..dahada verdim kilo..ufacik kaldim yaa heryere sigabiliyorum ;)) oturmalarim degisti nefes almam degisti..telefonlarim durmuyor nasil verdin anlat diye...ama diyduktan sonrada ufff cok zormus dedikleri zaman ben sinirleniyorum ....nasil istemezler zayiflamak nasil bu zevki yasamak istemezler diye cok üzülüyorum onlar adina...neyse arkadaslar ben yazda yaz ederim...bir basladiysam bu konuya bitiremem...bir kac yerde yazilarim var okumak isteyene...kendinize iyi bakin..allaha emanet olun..güzel olmak cok güzel...hayirli kandillerr..selamlar

kızlar selam 2 gündür içiyorum tadı gayet güzel ama bende sanki gaz yaotı gerçi daha iki gün oldu belki başka bir şeydende olmuş olabilir ama bakalım görcez işe yarasın ya bıktım kilodan

Kızlarr bende okudum hepsini bu akşam yapıp başlamaya karar werdim :34:
şuanki kilom 57 epeydir tartılmadım korkudan gerçi ama akşam tartılcam..inmek istediğim kiloda 50-51 bakalım inş. işe yarar..

Hepimizin istediği kiloya ulaşmasını diliyorum arkadaşlar :61:

kızlar kimseden ses çıkmamış yoksa sonuç alan yokmu?
ben 1 haftadır içiyorum bugün eğer yağ ise bende yağlar akaya başladı (konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi oldu) başladığımda 69 kiloydum hafta içi tartıda 71 çıktım bugün ise 68 galiba vücudum şişiyor ama anlamadım çarşamba doktora gidicem.

Bu çayı çoçukluğumuzdan beri içiyorum.Annemin geleneksel çayıdır. Hasta olduğumuzda özellikle demler.Ama içine hiç karabiber koymadan demliyoruz.

Bir kaç gün sonra karabiberli deneyecegım ins.

Arkadaşlar, bu karışımı bana doktorum önermişti, özellikle regl öncesi ve regl döneminde mutlaka içmemi istiyordu, tarçının kan şekerini düzenleyici etkisi var böylece tatlı ihtiyacını azaltıyor, benim gibi tatlı krizine girenlere duyrulur :66:

Bende denemek ıstıyorum fakat işe yarayıp yaramadıgı konusunda tereddutlerım var:95:.çalıştığım için hergun ugrasamam gıbı gelıyor.bide sole yapsam ben olmazmı acaba aksam eve gıdınce yapsam cay nıyetıne aksam ıcsem 4 5 bardak ıse yaramazmı acaba.yoksa ılle yemeklerden once yada sonra ıcmek sartmı?kafam karıstı.yardım lütfen:52:

Bende bugün başladım bu karışımı içmeye tadı çok güzeL geldi bana ama sıcak olarakmı içilmesi gerekiyor cevap verirseniz sevinirim :92:

Meraba arkadaşlar bende buğün yaptım ve içmeye başladım tabi sonradan soguyor soğukda içilirmi yoksa ısıtılarakmı içilecek cvp verirseniz çok memnun kalırım

çok ilgimi çekti bende deniyeceğim ya... sanırım sıcak ya da soğuk içilecek diye bir kaide yok. su niyetine içen arkadaşlar olduğuna göre... yanılmıyorum değilmi arkadaşlar?

nihayet bugun kısmetmiş başlayabildim. tek korktuğum tadının iğrenç olması ihtimaliydi çünkü hassas bir damak tadım var içemiyorum öyle herşeyi. neyse kaynattım ve korka korka tadına baktım şahane tek kelimeyle şahane hepsini bir günde bile içebilirim bugun 6 bardak içtim. yarın biter yenisini yaparım bu sefer inşallah kurtulacağım kilolarımdan

sevgili şekerler ben de bugün başladım.hadi Bismillah :nazar:
valla kızlar okudukça gaza geldim.zaten spor yapıyorum haftada 4 gün 1 ayda sadece 1 kilo verdim.ama beni görenler ne kadar zayıflamışsın diyo :8:
umarım bu kürle kilo verebilirim. şuan 65 kiloyum boyum 167 cm. yani en az 8 kilo vermem lazım
herkese sağlıklı bol kilo vermeli günler diliyorum :kkk:

kabuk tarçın değilde toz tarçın olmazmı?birde ben emziriyorum...bebeğim 7 aylık sizce bir sakıncası olurmu.....zararlı birşeyler yok ama.......

Emzirme konusunda birşey diyemeyeceğim, bilmiyorum fakat toz tarçın kullanabilirsiniz aynı etkiyi veriyor fakat tane olarak kullanırsanız daha rahat içebilirsiniz.

Back