• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

Kimse cevap yazmamış ben yazayım... Sizin sorduğunuz soruyu sormuşlardı... Yeşil elma dediler özellikle ...

Ben de yaptım bu akşam süper leziz bir tadı var bence.. Tane karabiber kullanınca çok acı olmuyor...toz olursa içilemez bence...

Kızlar bu karışımı en fazla kaç gün dolapta bekletebiliriz? Ben yapalı 3 gün oldu çok içemiyorum günde 3 bardak içiyorum yarısı duruyor daha ne yapayım

Kızlar bu karışımı en fazla kaç gün dolapta bekletebiliriz? Ben yapalı 3 gün oldu çok içemiyorum günde 3 bardak içiyorum yarısı duruyor daha ne yapayım

Meltemcim bu karışımı ilk öneren arkadaş yani bu konuyu açan arkadaş 2 günde tüketilmeli diyo. Kayınvalidesine diyetisyen önermişti sanırım öle hatırlıyorum başlarda yazıyo zaten. Zaten 3 litre ama 2 günde rahatlıkla içebilmen gerek. Ne bileyim benim hoşuma gitti ya ben 3 litreyi bile içebilirim yani :1:

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum yaklaşık yirmi sayfasını okudum konunun gözümde rahatsızlık oldugu için daha fazla dayanamayıp sormak ıstedim acaba bu düdüklü tencerenin dışında olmuyor mu normal tencerede yapılıyorsa nasıl yapılmalı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz malum pkolu olunca kilo verebılmek için her yolu denemek zorunda kalıyorsunuz birde bunu deneyeyım ınsallah bır faydasını görürüm.....

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum yaklaşık yirmi sayfasını okudum konunun gözümde rahatsızlık oldugu için daha fazla dayanamayıp sormak ıstedim acaba bu düdüklü tencerenin dışında olmuyor mu normal tencerede yapılıyorsa nasıl yapılmalı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz malum pkolu olunca kilo verebılmek için her yolu denemek zorunda kalıyorsunuz birde bunu deneyeyım ınsallah bır faydasını görürüm.....

canım normal tencereyle nasıl olur hiç bilmiyorum doktor düdüklüde olanını söylemişti düdüklün yoksa komşundan falan istesen olmazmı ?

Hadi bismillah bende basladim bu küre :66::66::66:

Bugün gittim tüm malzemeleri aldim, pisirdim biraz önce de.. acaip güzel kokusu var. Dayanamadim sicak sicak icmeye basladim bile !! tadiyla kokusuyla tüm sallama diyet caylarini katlar cebine koyar bu icecek !!! Seve sevine icerim artik ben bu cayi ister kilo verdirsin ister verdirmesin :66::66: tesekkürler cikolataprensesim :34:

Hadi bismillah bende basladim bu küre :66::66::66:

Bugün gittim tüm malzemeleri aldim, pisirdim biraz önce de.. acaip güzel kokusu var. Dayanamadim sicak sicak icmeye basladim bile !! tadiyla kokusuyla tüm sallama diyet caylarini katlar cebine koyar bu icecek !!! Seve sevine icerim artik ben bu cayi ister kilo verdirsin ister verdirmesin :66::66: tesekkürler cikolataprensesim :34:

afiyet olsun şeker :)) inşallah isteidğiniz kiloya gelirsiniz kızlar. canım inan bu içecek çok işe yarıyor tabi yediklerinede dikkat edersen yani tatlı hamurişi falan farkı çok yakında göreceksin :)))

Ay ben sabredemicem canım ya adet de olmadım hepten şiştim, psikolojim bozuluyo artık... okuduğum kadarıyla sütüm arttı diyenler var azaldı diyen yok

sen bilirsin ama şöyle düşün mesela 5i biyerde çaylarını yeşilçayı biberiye yi emzirirken tavsiye etmiyolar çünkü sen ne yiyp içersen sütüne geçiyo. o çayın zayıflattığınıda düşünürsen bekle derim. ama sen bilirsin tabi. bende doğum yaptıktan sonra 10 ay adet olmamıştım canım

afiyet olsun şeker :)) inşallah isteidğiniz kiloya gelirsiniz kızlar. canım inan bu içecek çok işe yarıyor tabi yediklerinede dikkat edersen yani tatlı hamurişi falan farkı çok yakında göreceksin :)))

diyet yapiyorum zaten canimm.. kalori sayimi yaparak diyet yapiyorum. sporla da destekliyorum. insallah bu kür hizlandirir kilo verme sürecimi :44:

ben bu karışımı ne zaman kaçamak yapsam , fazla ağır yesem tekrarlıyorum. Yaklaşık 3 senedir favorim bi hamilelik zamanı bıraktım bebeğim 5-6 aylık olduğunda işe başlayınca ara ara içtim.

Sıcakken çok daha etkili olduğunu biliyorum düdüklüdede yapmıyorum elmalar yumuşayınca kapatıyorum soğuyunca süzüp dolaba kaldırıyorum günde yaklaşık 750 ml falan tüketiyorum.

Ve inanırmısınız kış geldi geçiyor nezle bile olmadım bu karışımın bence vucuda çok faydası var.

Uzun bi süre önce bu tarifi televizyonda görmüştüm. Derya Baykalın programı Deryalı Günlere katılmış olan diyetisyen ve beslenme uzmanı bir bey bu tarifi vermişti. Not etmiştim. Burada görünce aklıma geldi. Onun tarifinde kabukları soyulmayacak çekirdekleride çıkartılmayacak diye belirtildi. Bu tarif bazal metabolizma hızımızı %15 arttırıyormuş. Ben bugün aktardan malzemeleri aldım ve tarifi uyguladım. Tadı biraz ekşi ama kötü sayılmaz. Soğuğa yakın hali benim daha çok hoşuma gitti.

Back