• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

saol canım umarım işe yarar

Merhaba

O şişkinliğin nedeni vucuda alınan mıkroorganızmalardır. ıcıne konulan bıtkıler uzerınde belırlı mıkroorganızmalar vardır. genelde zararlı degıldır ancak bagırsaklarınız bunlara alısana kadar o belırlı sıskınlık devam eder.

mesela oturdugunuz yerden uzaklarda bır sehıre gıttıgınızde yedıgınız yemegın bıraz sızde rahatsızlık yaratmasıyla aynıdır. vucudun alıskın olmadıgı mıkrobıyal flora bu sonucu dogurabılır.

ama ben karısımı begenmedım acıkcası ıse yarayacagını sanmıyorum. belkı bagırsak calıstırır sındırımı belırlı surede duzenler ancak kılo verdırmez

narinciye evet bende senin gibi düşünüyorum tamam tartı 1kg eksik gösreriyor ama o eksiklikte sudan gidiyor sanırım

aynen oyle. 1 kg kılo kaybı zaten gun ıcerısınde vucudun dengesıyle degısebılen bır mıktardır. yazın sıcagında gunluk tuketmenız gereken suyu tuketmezsenız bıle aksama baktıgınızda 500 600 gr hafıflemıs olursunuz.

aslında zayıflamanın kolay yontemlerı vardır.

dıyet her zaman sart ama bazı takvıyelerde almak lazım. cunku hayatın sartları ve beslenme dengesızlıgı nedenıyle herkesın kılo vermede engel olan bazı sorunları var onemlı olan bu sorunları ortadan kaldırmak.

bişey soracam ama cevap veren olur inş.
benim şekerim düşüyorda normalde acaba bu karışımın şeker düşürücü bir etkisi olur mu?

çikolataprenses sen eskiden vermiştin zaten yine mi verdin ya
maşallah sana
ben de senin gibi yarasa daha ne isterim
bende bağırsak çalışmama gibi bi durum yok
acaba ondan mı etki etmiyor bende
yani sizlerde bağırsak normalde çalışmıyorda bunu çalıştırdı

arkadaşıma tavsiye ettim barsaklarını değilde böbrekleri iyi çalıştırıyormuş kilo verdi devam ediyor yazarım sonucunu

arkadaşlar bende tavsiye ederim... harika bişey ben yemeklerden sonra içiyodum... yağ yakımı için artı olarak yeşil çay dilediğim kadar 1,5 yılda diyet destekli 30 KİLO VERDİM.

çikolataprensesin actıgı bu konuyu bikac gundur takip ediyorum.16 aylık bi kızım var. malum dogum sonrası kiloları vermeye devam ediyorum.uyguladıgım diyetle 10 kg verdim.ama bu cok kısa bi dönemde olmadi. ilk basta 4 ayda 9 kilo verdim.ve diyeti bıraktim yine dikkat ediyorum ama diyet yoktu sadece. bu konuyu görünce ben neden denemiyorumki dedim.iki gundur disariya cikamadigim için malzemeleri alamamistim.bugun bir hirsla:) gidip aldim birazdan cayi yapip baslicam içmeye.bakalım bende kilo verenler kervanina katilabilecekmiyim. inş.ALLAH herkes diledigi kiloya ulasir.

çikolataprensesin actıgı bu konuyu bikac gundur takip ediyorum.16 aylık bi kızım var. malum dogum sonrası kiloları vermeye devam ediyorum.uyguladıgım diyetle 10 kg verdim.ama bu cok kısa bi dönemde olmadi. ilk basta 4 ayda 9 kilo verdim.ve diyeti bıraktim yine dikkat ediyorum ama diyet yoktu sadece. bu konuyu görünce ben neden denemiyorumki dedim.iki gundur disariya cikamadigim için malzemeleri alamamistim.bugun bir hirsla:) gidip aldim birazdan cayi yapip baslicam içmeye.bakalım bende kilo verenler kervanina katilabilecekmiyim. inş.ALLAH herkes diledigi kiloya ulasir.

inş. canım allah yardımcın olsun.. seni çok iyi anlıyorum çünkü brnde hamilelik döneminde aldım kiloları .. 1.5 yıldada diyet artı bu tür kürler sayesinde attım bütün kiloları.. şimdi 60 falanım.. boy 165cm gayet ideal olduğunu düşünüyorum ama burda kızları okudukça bi hırs geldi bana 2-3 kilo daha veriyim demeye başaladım. ...delikafaduldendelikafadulden

cayı iki gün içtim ama limon cok eksilik verdi begenerek icmedim. bugun yeniden demledim, 1 limonun 4te 3ünü ekledim karısıma.bu sefer daha güzel oldu severek içiyorum.karısımdan 3 litre felan cıkıyor cay.normalde bu cayı ben bir gunde içerim ama ikigune bölmek zorundamıyız , 1 gunde icsek fazlami gelir sizce arkadaslar?
Gulsencim,ben hamillegimde tam tamamina 24 kg almiştim:teytey: boyum 158 suan 64 65 felanım 60lara insem iyi olurdu diyorum ama bakalım inş. artık.inerim biraz spor yapiyorum zaten ee birde kızım ecrinin kosturmalarina eslik edince biraz zayıflarim saniirm:))).aslında etrafımdakıler böyle daha iyi oldugumu söylüyorllar amma bence biraz daha vermem gereken yaglar var:))) Gulsencim, bence sen idealsindir suan.gayet iyisindir:)) ama dogru herkesin zayıflamak için müdallelerini görünce insanda hırs oluyor.:dance:

cayı iki gün içtim ama limon cok eksilik verdi begenerek icmedim. bugun yeniden demledim, 1 limonun 4te 3ünü ekledim karısıma.bu sefer daha güzel oldu severek içiyorum.karısımdan 3 litre felan cıkıyor cay.normalde bu cayı ben bir gunde içerim ama ikigune bölmek zorundamıyız , 1 gunde icsek fazlami gelir sizce arkadaslar?
Gulsencim,ben hamillegimde tam tamamina 24 kg almiştim:teytey: boyum 158 suan 64 65 felanım 60lara insem iyi olurdu diyorum ama bakalım inş. artık.inerim biraz spor yapiyorum zaten ee birde kızım ecrinin kosturmalarina eslik edince biraz zayıflarim saniirm:))).aslında etrafımdakıler böyle daha iyi oldugumu söylüyorllar amma bence biraz daha vermem gereken yaglar var:))) Gulsencim, bence sen idealsindir suan.gayet iyisindir:)) ama dogru herkesin zayıflamak için müdallelerini görünce insanda hırs oluyor.:dance:

ben şeyi anlamadım canım yaa.. sen karışıma 1 limon artı 4te3 limondahamı ekliyosun yoksa sadece 4te3 limon mu ekliyosun... eğer sonraki gibiyse az gelir ...

ben burda yazan arkadaş gibi öyle düdüklüde falan kaynatmıyodum. benim tarifte yazan
1 bütün limon
1 bütün elma
1 tatlı kaşığı karabiber ( toz değil )
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tarçın kökü
2 lt su
komposto gibi kaynat . süz. 2 gün fala gidiyodu bana ...

GÜNDE 2 BARDAK FALAN İÇİYODUM... FAZLA DEĞİL.. YEMEKLERDEN SONRA..

fazla içme derim.. bu METABOLİZMA HIZLANDIRICI diye geçiyo.. yüklenirsen zararı olabilir. ayrıca kilonda öyle abes değilmiş.. belki birkaç kilo daha ... ki çevrendekilerde diyomuş zaten böyle iyi diye.. ama biz kadınlar durmak nedir bilmeyiz değilmi???? :lepi: aman durmayalımda zaten..

güzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır demişler.. delikafaduldendelikafadulden öpüyorum canım...

sağlıkla kalın kızlarrr..

yanlıs anlatmayayım. 1 limonu 4e bölüyoruzya. ben 3 parca limon attım yani.hamile kalmadan önce 56 kgdim.herkes iyi diyor amma ben aynaya baktıgımda hala vermem gereken kg var diye dusunuyorum. ve birde önceki kilomla kıyaslayınca ah cekiyorum sadece:roflol:cok deyil 4-5 kg daha .niyetim eski kgma dusmek degıl ama işte .zaten diyet programımı uygulamaya basladım.ek olarak cay spor derken bakalım ne olacak :bbo:durmayalım bencede hayat diyetlerle geciyor.helede cok cabuk kilo alan insanlar isek.mesela ben gibi delikafadulden

gulsencım benle ilgilenip yazılarıma cevap verdigin cok tesekkür ederim sana.bol neşeli günler diliyorum arkadaşlar...

yanlıs anlatmayayım. 1 limonu 4e bölüyoruzya. ben 3 parca limon attım yani.hamile kalmadan önce 56 kgdim.herkes iyi diyor amma ben aynaya baktıgımda hala vermem gereken kg var diye dusunuyorum. ve birde önceki kilomla kıyaslayınca ah cekiyorum sadece:roflol:cok deyil 4-5 kg daha .niyetim eski kgma dusmek degıl ama işte .zaten diyet programımı uygulamaya basladım.ek olarak cay spor derken bakalım ne olacak :bbo:durmayalım bencede hayat diyetlerle geciyor.helede cok cabuk kilo alan insanlar isek.mesela ben gibi delikafadulden

gulsencım benle ilgilenip yazılarıma cevap verdigin cok tesekkür ederim sana.bol neşeli günler diliyorum arkadaşlar...

canım maksat zaten burda hoş sohbet edip bildiklerimizi paylaşmak değilmi.. asıl ben sana teşekkür ederim..

öncelikle limonu bölüp hepsini at derim tat veren zaten limon oluyo..

ve kilolar bizim tatlı belalarımız derim ben onlarla uğraşırken vakit nasılda geçiyo.. :roflol: onlar olmasa biz napardık.. :roflol: barışık olmak lazım birazda yoksa hiç çekilmez bence..

ve hasret canım sana kötü bi haber : evlenmeden önceki kilolarımıza naparsak yapalım dönemeyiz... mafoldumben çünkü evlenmeden önce bütün yemekleri annelerimiz yapar kalanları onlar yerdi..( sen ev hanımımısın bilmiyorum ama) şimdi bütün yemekler bizde, misafirleri ağırlamak bizde, günler bizde...:teytey: yemek yaparken tadına bakmanın bile kaç kalori olduğundan haberin varmıCADIARZU tabiki dikkat etmemiz lazım ama önceki forma dönmek zor iş başarırsan banada haber ver canım...

sağlıkla ve zayıf kalman dileğiyle... metabolizma hızlandırıcıya devam...:1hug::1hug:

Back