- Konu Sahibi çikolataprenses
-
kizlar ben 10 kg verdim bu karisimla icmeye devam ediyorum sakin birakmayin duzenli icin super bisey
çikolata prensesin tarif ettiği gibi yaptım yani
3 litre su , 3 adet yeşil ekşi elma, 1 adet limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 adet kabuk tarçın, 5-6 adet karanfil elmaların çekirdeklerini çıkarıp dörde böldüm limonu da dörde böldüm diğer malzemelerle birlikte düdüklü tencereye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirdim yemeklerden sonra sıcak olarak içtim
düdüklüde yapmasam olurmu? birde şimdi kırmızı elma var onu kullancam ondada fayda görürmüyüm? elmanın kabuklarını soymuoruz değilmi
ay çok soru sordum beni gelen yaz değilde seney bu zamanlarda olcak düğünüm gerioeyvahedigeldismile -25 olmam lazımda:bbo::bbo:
Kızlar spor yapmadan yemeden içmeden kısmadan kilo verilir mi allah aşkına.
Bunun gibi kürler, zayıflamaya "yardımcı" şeyler. bende malzemeleri aldım ve hazırladım, bugün içmeye başlayacağım ama sanıyor musunuz ki sadece bunu içmekle kilo verilir?
böyle düşünürseniz hayal kırıklığına uğrarsınız, kalıcı ve sağlıklı olarak bol bol kilo vermek istiyorsak kolay yollara kaçmicaz, sporumuzu yapıcaz boğazımızı da tutucaz. yanında da bu gibi zayıflamamıza destek sağlicak kürler uygulicaz. inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız da mutlu mutlu yaşarız hadi bakalımmmm laelaelaelaelae
düdüklüde yapılmasının nedeni besin değerlerini ve meyvelerin özsuyunu kaybetmemesi ama eğer düdüklü yoksa normal tencerede elmalar yumuşayıncaya kadar pişirebilirsin elmayı yeşil kullanırsan daha iyi olur ekşi olması lazım kırmızı elma şekerli oluyor o bakımdan tavsiye edilmiyor elmaların ve limonun kabuklarını soymuyoruz seneye kadar azminle birlikte kolaylıkla veririsin 25 kiloyu önce buna innaman lazım makul bir diyet ve sporla bu çayı da içersen verirsin canım
Merhaba arkadaşlar benim 3 kilo vermem,annemin ise 30 kilo vermesi lazım çevresinde .Spor yapıyoruz.Elimizden geldiği kadar yürümeye çalışıyoruz.Ben aslında kilomdan çok şikayetçi değilim ama annemi heveslendirmek için ona destek olmak için onla bir mücadele etmek istiyorum şu kilolarla.Biz bu karışımı arkadaşın verdiği şekilde yaptık günde 3 bardak mı içmemiz gerekli hergün?Ben tarçını hiç sevmediğim için tadı bana çok tuhaf geldi,bunu tatlandırmak için ne yapmalıyız???Birde bu karışımı uygulayan arkadaşların sindiriminde bir problem var mı??Herkese bol kilo vermeler....
yanı sıra diyet yada spor yaptınız mı
merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım, doğumdan sonra kalan 15kg fazlam var dikkatimi çekti siz bu karışımı içerken diyet de yapıyormusunuz?nasıl bir uygulama sonucu kilo verdiniz bilgi verirseniz çok sevinirim ...bende içiyorum kesinlikle faydası oluyor sürekli tuvalete çıkarıyor :) tok tutuyorrr yürüyüşte yapıyorum 66 oldum arkadaşlar deneyinnnn
merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım, doğumdan sonra kalan 15kg fazlam var dikkatimi çekti siz bu karışımı içerken diyet de yapıyormusunuz?nasıl bir uygulama sonucu kilo verdiniz bilgi verirseniz çok sevinirim ...
1 seneyi aşkın süre olmuştu bu karışımı kullanmıştım ve bugüne kadar 1 kilo bile almadım çok dikkat etmediğim halde ama şu 1 aydır bazı sorunlarımdan dolayı kendime yemeğe makarnaya tatlıya veridm ve 4 kilo aldım 1 ayda ve akşamları çok kaçırıyodum özellikle(( tekrar denemeyi düşünüyorum kendimi toparlamam lazım .onun dışında akşam yemeklerini kestim inşallah veririm tekrar . hiç bi pantolonum olmuyo ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?