• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

slm 5ın1 ıncelerken burayıda gormus oldum bneım enaz 20 kıl vermem lazım çikolataprenses kullanımını acıklayabılrmısn mesela 3lt bırgund ebıtrmeye ımkan yok kac gun kulanıoyrun yoks a hergun tekrardanmı yapmmaız gerekıyo nezamnlar ıcelımm

canım 3 litreyi biz kayınwalidemle ikimiz 1 günde içiyoduk ama sen 3 günde bitirmeye çalış. biz bi bardak yemekten önce bi bardak yemekten sonra soğuk içiyoduk. arada susadığımızda gidip içiyoduk yani içebildiğimiz( midemizin dayandığı kadar :)))) ) içtik. bana hiç bi yan etkisi olmadı. ama faydası oldu onu içtikten sonra hastalanmadım(çabuk hastalanan biriyim) soğuk algınlığına falan iyi geldiğini duymuştum. ama yanında spor yapman ve yediğinede dikkat etmen lazım. mide rahatsızlığın varsa tavsiye edilmiyo canım.kaydirigubbakcemile2

merhabalar malesef benimde kilo problemiyle başım dertte psikolojim alt üst oldu direk göbekten ve kollardan alıyorum bekarım ve beni ilk kez görenler hamilemisiniz diyo o derece yani aşırı derecede moralim bozuk dun diyete başladım bunun yanıunda akşamları yarım saat kondüsyon bisikleti ve mekik çekiyorum bir an önce bu kilolarımdan kurtulmam lazım yoksa insan içine çıkmıycam gercekten bu formul işe yarıyormu nolur bişey soyleyin çok kötüyüm

bugün gittim carsıdan tum malzemelerı aldım ve ılkdefa duduklu tencere kullandımm sgl sayende korkumu yendım ıcmeye basladım değişim oldukca yazıcam hadı bakalım ınşşş kılo verebılırımm ve ayrıca tadı hıcte kotu degıl tane karabıber muhakkak kullanın kolay gele

soğan suyunun faydasını görüyomusunuz peki ben 2 gün oldu başlayalı

evet canım faydasını gördüm. sabah aç karnına içiyodum ama ben kabuğunu soymadan haşladım 15 dk sonrada sıcak sıcak içtim. bugün 7.günüm 5.günümde tartılmıştım 1.5 kilo vermiştim. ben bide soğan suyu sustıyo galiba çok fazla su içiyorum. buda sanırım yardımcı oluyo çünkü çok su içen biri deilimdir.:sm_cool:

merhabalar malesef benimde kilo problemiyle başım dertte psikolojim alt üst oldu direk göbekten ve kollardan alıyorum bekarım ve beni ilk kez görenler hamilemisiniz diyo o derece yani aşırı derecede moralim bozuk dun diyete başladım bunun yanıunda akşamları yarım saat kondüsyon bisikleti ve mekik çekiyorum bir an önce bu kilolarımdan kurtulmam lazım yoksa insan içine çıkmıycam gercekten bu formul işe yarıyormu nolur bişey soyleyin çok kötüyüm

canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum. 70 kilo 165 boydaydım. emzirdikçe 76 oldum. basen belden fırlamıştı yağlar. eşim dalga geçerdi. sinirlerim bozulurdu.bigün aynaya bile bakamadığımı farkettim. ama azmin elinden yine kurtulan olmadı. yediğim abur cuburu ve tatlıyı bıtaktım. bu karışımdan içtim ve günde yarm saat kadar 6 hızında yürüdüm(bel ve basenim terlesin diye poşet bağladım). akşam yemeklerinde yağsız salata yoğurt, çorba gibi çok hafif şeyler yedim. hereketlenmeye zorladım kendimi(tembel biri olarak) ve 2 aydan fazla bir zamanda 16 kiloverdim diyet yapmadım çünkü emziriyodum belki emzirdiğim için daha fazla kilo verdim. moralini bozma ve bugünden itibaren kendine söz ver önce kafada bitiyo çünkü. buna 1 ay yap ara ver 1 hafta. bu arada önce soğan suyunuda deneyebilirsin canım. göreceksin herşey daha güzel olacak.

canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum. 70 kilo 165 boydaydım. emzirdikçe 76 oldum. basen belden fırlamıştı yağlar. eşim dalga geçerdi. sinirlerim bozulurdu.bigün aynaya bile bakamadığımı farkettim. ama azmin elinden yine kurtulan olmadı. yediğim abur cuburu ve tatlıyı bıtaktım. bu karışımdan içtim ve günde yarm saat kadar 6 hızında yürüdüm(bel ve basenim terlesin diye poşet bağladım). akşam yemeklerinde yağsız salata yoğurt, çorba gibi çok hafif şeyler yedim. hereketlenmeye zorladım kendimi(tembel biri olarak) ve 2 aydan fazla bir zamanda 16 kiloverdim diyet yapmadım çünkü emziriyodum belki emzirdiğim için daha fazla kilo verdim. moralini bozma ve bugünden itibaren kendine söz ver önce kafada bitiyo çünkü. buna 1 ay yap ara ver 1 hafta. bu arada önce soğan suyunuda deneyebilirsin canım. göreceksin herşey daha güzel olacak.

tesekkur ederim iyi niyetin icin sabah hafif bi kahvaltı oğlen yemekte ne varsa aksamsa hic bisey yemiyorum aksamları yarım saat kondisyon bisikleti 100 de mekik cekiyorum karısıma dun basladım bakalım sonuc ne olacak koşu bandım yok malesef havalar aydınlanana kadar evde bunları yaparak cabalıycam havalar aydınlandıktan sonrada bir saat yururyus yaparım dısarda umarım iyi sonuc alırım soğan suyu nasıl onu bilmiyorum ben

canım orta boy soğanı kabuğunu yıkayıp elinle parçalayarak 4e 5e böl ve 2 bardak suyun içinde 15dk haşla(ben kaynadıktan sonra altını kısıp 15dkhaşlıyorum) aç karna sabahları iç inan nasıl tok tutuyo şaşırırsın

canım orta boy soğanı kabuğunu yıkayıp elinle parçalayarak 4e 5e böl ve 2 bardak suyun içinde 15dk haşla(ben kaynadıktan sonra altını kısıp 15dkhaşlıyorum) aç karna sabahları iç inan nasıl tok tutuyo şaşırırsın
slm bu karısımla beraber artı sogan suyumu kulandın ıkısıde aynı zamanda içilebilirmi ve karışımı yemekten ne kadar önce ve sonra içiyorsunuz ben ısıtarak daah rahat içiyorum ve yemekten 15 dk önce bir tutam dere otu yiyorum metobilzmayı hızlandırıyo esra ceyhan bıle dunku programında soyledı bılgınızekaydirigubbakcemile

slm bu karısımla beraber artı sogan suyumu kulandın ıkısıde aynı zamanda içilebilirmi ve karışımı yemekten ne kadar önce ve sonra içiyorsunuz ben ısıtarak daah rahat içiyorum ve yemekten 15 dk önce bir tutam dere otu yiyorum metobilzmayı hızlandırıyo esra ceyhan bıle dunku programında soyledı bılgınızekaydirigubbakcemile

yok canım soğan suyunu daha 1 hafta olmadı başlayalı. diğer suyumu yapmaya üşendim o yüzden bunu deneyeyim dedim ama memnun kaldımgerçekten.ama ikisini aynı anda içme istersen ağır olabilir canım. bir bardak yemekten önce bir bardak yemekten sonra içsen kafi canım

arkadaslar biraz once okudum
elma cayını bırakıp sogana baslamayı dusunuodum ama
ibrahim saracoglunun sıtesıne baktım dıyor kı

''Soğan kürü kesinlikle zayıflama amaçlı olarak kullanılmamalıdır.
Özellikle bayanlarda uzun dönem kullanılması,
rahim duvarının incelmesine neden olmaktadır''

ben şu elmalı karışımı yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. 2 günde bitiriyorum. Artı olarak sabah ve akşam yatmadan bir bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi koyup içiyorum. Vallahi ben de işe yaradı. 2,5-3 kilo verdim ama tabii rejim de yaptık. Öyle çok sıkı bir rejim değil. Akşamları yememeye çalıştım. Şiddetle tavsiye ediyorum. Tadı içilmeyecek kadar kötü değil.

yok canım soğan suyunu daha 1 hafta olmadı başlayalı. diğer suyumu yapmaya üşendim o yüzden bunu deneyeyim dedim ama memnun kaldımgerçekten.ama ikisini aynı anda içme istersen ağır olabilir canım. bir bardak yemekten önce bir bardak yemekten sonra içsen kafi canım
teşekkür ederim şimdilik bu karışımı kulanıyım bakalım nolcak sonuclarını yazarım 2 gundur kulanıyorum susandıkca su niyetine içiyorum 2gunde bıtıyo hepımıze kolay geleee kaydirigubbakcemile5

Metabolik denge sıvısı ‘nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.

Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin.

Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir

Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor
tavsıye edılen mıktarı asmayın dıyo yanı her yedıgnız ogun den sonra 1bardak dıyo çikolataprens sen kendıne gunde su jadar ıcılcek dıye sınır getırdınmı ben enaz gunde 5 6 bardak ıcıyorum yanlısmı acaba:(

Back