E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi çikolataprenses
ve kalanı nerde nasıl saklıyorsun acıklarsan sevınırm sımdıden sgl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm 5ın1 ıncelerken burayıda gormus oldum bneım enaz 20 kıl vermem lazım çikolataprenses kullanımını acıklayabılrmısn mesela 3lt bırgund ebıtrmeye ımkan yok kac gun kulanıoyrun yoks a hergun tekrardanmı yapmmaız gerekıyo nezamnlar ıcelımm
ve kalanı nerde nasıl saklıyorsun acıklarsan sevınırm sımdıden sgl
buz dolaında sakladık canım. işe başlayalı 1 ay oldu ve ben üşendiğimden ve işten yorgun geldiğim için çocukla falan uğraşmaktan ona vakit kalmıyo sabah erken kalktığımiçin mecburen soğan suyu daha kolayıma geldi.
soğan suyunun faydasını görüyomusunuz peki ben 2 gün oldu başlayalı
su nasıl olcak sıcak-soğuk hangisi?
merhabalar malesef benimde kilo problemiyle başım dertte psikolojim alt üst oldu direk göbekten ve kollardan alıyorum bekarım ve beni ilk kez görenler hamilemisiniz diyo o derece yani aşırı derecede moralim bozuk dun diyete başladım bunun yanıunda akşamları yarım saat kondüsyon bisikleti ve mekik çekiyorum bir an önce bu kilolarımdan kurtulmam lazım yoksa insan içine çıkmıycam gercekten bu formul işe yarıyormu nolur bişey soyleyin çok kötüyüm
canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum. 70 kilo 165 boydaydım. emzirdikçe 76 oldum. basen belden fırlamıştı yağlar. eşim dalga geçerdi. sinirlerim bozulurdu.bigün aynaya bile bakamadığımı farkettim. ama azmin elinden yine kurtulan olmadı. yediğim abur cuburu ve tatlıyı bıtaktım. bu karışımdan içtim ve günde yarm saat kadar 6 hızında yürüdüm(bel ve basenim terlesin diye poşet bağladım). akşam yemeklerinde yağsız salata yoğurt, çorba gibi çok hafif şeyler yedim. hereketlenmeye zorladım kendimi(tembel biri olarak) ve 2 aydan fazla bir zamanda 16 kiloverdim diyet yapmadım çünkü emziriyodum belki emzirdiğim için daha fazla kilo verdim. moralini bozma ve bugünden itibaren kendine söz ver önce kafada bitiyo çünkü. buna 1 ay yap ara ver 1 hafta. bu arada önce soğan suyunuda deneyebilirsin canım. göreceksin herşey daha güzel olacak.
slm bu karısımla beraber artı sogan suyumu kulandın ıkısıde aynı zamanda içilebilirmi ve karışımı yemekten ne kadar önce ve sonra içiyorsunuz ben ısıtarak daah rahat içiyorum ve yemekten 15 dk önce bir tutam dere otu yiyorum metobilzmayı hızlandırıyo esra ceyhan bıle dunku programında soyledı bılgınızekaydirigubbakcemilecanım orta boy soğanı kabuğunu yıkayıp elinle parçalayarak 4e 5e böl ve 2 bardak suyun içinde 15dk haşla(ben kaynadıktan sonra altını kısıp 15dkhaşlıyorum) aç karna sabahları iç inan nasıl tok tutuyo şaşırırsın
ben bu soğan suyunu duymamıştım hiç nasıl bişey bu tadı falan içilebilir bişey mi
slm bu karısımla beraber artı sogan suyumu kulandın ıkısıde aynı zamanda içilebilirmi ve karışımı yemekten ne kadar önce ve sonra içiyorsunuz ben ısıtarak daah rahat içiyorum ve yemekten 15 dk önce bir tutam dere otu yiyorum metobilzmayı hızlandırıyo esra ceyhan bıle dunku programında soyledı bılgınızekaydirigubbakcemile
teşekkür ederim şimdilik bu karışımı kulanıyım bakalım nolcak sonuclarını yazarım 2 gundur kulanıyorum susandıkca su niyetine içiyorum 2gunde bıtıyo hepımıze kolay geleee kaydirigubbakcemile5yok canım soğan suyunu daha 1 hafta olmadı başlayalı. diğer suyumu yapmaya üşendim o yüzden bunu deneyeyim dedim ama memnun kaldımgerçekten.ama ikisini aynı anda içme istersen ağır olabilir canım. bir bardak yemekten önce bir bardak yemekten sonra içsen kafi canım