- Konu Sahibi çikolataprenses
bende bugun ıcmeye basladım ama lımon koymayı unuttum
o yuzden ıcıne sıktım lımonu artık
cikolataprenses yaşıosan foto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben buna başlayalı 9 gün oldu..
canım sen çay içmesende zayıflarsın zaten kritik noktları atlatmışsın sositososito ben çalıştığım için spor yapamıyorum ama dediğin gibi bende hamur işi falan yemiyorum birde bu elma çayından içtim 4 kilo gitti ama şimdi elma çayı midemi bulandırıyor içemiyorum :sm_confused: yeşil çaya devam içine birde funda yaprağı atıp deneyelim bakalım:lepi:gzdecskn evet çok işe yarıyor suan çok memnunum yeşil çayla funda yaprağını sıcak suya koyup demlemeye bırakıyorum 20 dakka ben şuan fark ediyorum pantolondan taşan fazlalıkların gittiğini tavsiye ederim tabi tuz şeker ve hamur işleinide tam anlamıyla kestim sıkı bi rejimdeyim yanı sabahları sporda yapıyorum fazla değil ama bişeyler yapıyorum tavsiye ederim kullanmak istiyosan limon sık içine biraz bence o kadarda kötü değil veya ılık yap beklet bi anda iç sonuçta zayıflamak var değilmi:)çok güzel yağ atıyo bu karışım idrarla atıyo sık tuvalete çıkarıyo ve bağırsaklarıda düzenliyo...umarım herkes istediği kiloya ulaşır...
bende bugun ıcmeye basladım ama lımon koymayı unuttum
çikolata prenses
sen bu karışımı kullanmaya başladığında bebeğin kaç aylıktı?
Bende doğumda 22 kilo almıştım. 3,5 ay sonra işe başladığımda hamile kaldığım kilomdaydım. Üstelik rejim yapmadım, sadece yediklerime biraz dikkat ettim. Yani senden giden kiloların tamamının bu karışım olduğunu düşünmüyorum.