• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

bende bugun ıcmeye basladım ama lımon koymayı unuttum
o yuzden ıcıne sıktım lımonu artık
cikolataprenses yaşıosan foto?

çikolata prenses

sen bu karışımı kullanmaya başladığında bebeğin kaç aylıktı?
Bende doğumda 22 kilo almıştım. 3,5 ay sonra işe başladığımda hamile kaldığım kilomdaydım. Üstelik rejim yapmadım, sadece yediklerime biraz dikkat ettim. Yani senden giden kiloların tamamının bu karışım olduğunu düşünmüyorum.

gzdecskn evet çok işe yarıyor suan çok memnunum yeşil çayla funda yaprağını sıcak suya koyup demlemeye bırakıyorum 20 dakka ben şuan fark ediyorum pantolondan taşan fazlalıkların gittiğini tavsiye ederim tabi tuz şeker ve hamur işleinide tam anlamıyla kestim sıkı bi rejimdeyim yanı sabahları sporda yapıyorum fazla değil ama bişeyler yapıyorum tavsiye ederim kullanmak istiyosan limon sık içine biraz bence o kadarda kötü değil veya ılık yap beklet bi anda iç sonuçta zayıflamak var değilmi:)çok güzel yağ atıyo bu karışım idrarla atıyo sık tuvalete çıkarıyo ve bağırsaklarıda düzenliyo...umarım herkes istediği kiloya ulaşır...

gzdecskn evet çok işe yarıyor suan çok memnunum yeşil çayla funda yaprağını sıcak suya koyup demlemeye bırakıyorum 20 dakka ben şuan fark ediyorum pantolondan taşan fazlalıkların gittiğini tavsiye ederim tabi tuz şeker ve hamur işleinide tam anlamıyla kestim sıkı bi rejimdeyim yanı sabahları sporda yapıyorum fazla değil ama bişeyler yapıyorum tavsiye ederim kullanmak istiyosan limon sık içine biraz bence o kadarda kötü değil veya ılık yap beklet bi anda iç sonuçta zayıflamak var değilmi:)çok güzel yağ atıyo bu karışım idrarla atıyo sık tuvalete çıkarıyo ve bağırsaklarıda düzenliyo...umarım herkes istediği kiloya ulaşır...
canım sen çay içmesende zayıflarsın zaten kritik noktları atlatmışsın sositososito ben çalıştığım için spor yapamıyorum ama dediğin gibi bende hamur işi falan yemiyorum birde bu elma çayından içtim 4 kilo gitti ama şimdi elma çayı midemi bulandırıyor içemiyorum :sm_confused: yeşil çaya devam içine birde funda yaprağı atıp deneyelim bakalım:lepi:

ay bu çay tamam çok tuvalete çıkarıyor kızlar ama bagırsaklarım bu çay sayesinde şişti sadece gaz yaptı ya ben bırakıyorum

Ben içmeyecegim valla kabız oldum sayesinde aman yavaş yavaş gitsin birden gitsin derdim yok benim içmem artık herkesde farklı etki yapıyor dogal bişey bu da tabi yeşil çayımı içerim floramı içeirm keyfime bakarım :)) sizlere iyi zayıflamalar bayanlar

evet ben faydasını gördüm en demiştim ya zaten yandaki pantolondan taşan fazlalıklar gitti gözle görülür bi şekilde azaldı üstelik 10 sonra yazarım kaç kilo gittiğini ama 9 günde ben gelişme gördüm gerçi bünye ye göre de değişir okudum bazı arkadaşlarıda bağırsak sorunu yapmış ama ben çok memnunum
zaten nettende bakın isterseniz daha ii bilgi için funda yaprağı faydalrını okuyun anlarsınız zaten kızlar bende ondan yola çıkarak içmeye karar verdim bu arada bu sitede bi bayanda bu şekilde baya bi kilo vermişti ondanda çok etkilendim denemeye başladım ama değdi memnunum...

nasılsınız canlarım. bir aydır 60ın altına düşememiştim. çalıştığım için bu karışımada üşeniyorum. ve şimdi 58 buçuk oldum harika oldu walla soğan suyu denedim kızlar bundan veremeyenler bide onu denesin.5 günde verdim 1,5kilo. boğazdan zerre kesmedim walla canınız çekmiş gibi olmasın bi gün kısır bigün çiğköfte walla çok zindeyim bu aralar darısı başınıza

Son düzenleme:
çikolata prenses

sen bu karışımı kullanmaya başladığında bebeğin kaç aylıktı?
Bende doğumda 22 kilo almıştım. 3,5 ay sonra işe başladığımda hamile kaldığım kilomdaydım. Üstelik rejim yapmadım, sadece yediklerime biraz dikkat ettim. Yani senden giden kiloların tamamının bu karışım olduğunu düşünmüyorum.

canım ben başladığımda 4 aylıktı kızım. ama ben doğuma 80le gittim 70le eve geldim.ama bu 4 ay içinde 6 kilo aldım. süt olsun diye önüme geleni yiyodum.6 aylıkkende iş başladımyani ben 2 aydan fazla bi zamanda 60 oldum . bende rejim yapmadım ama sporda yaptım çünkü kolay kilo veren biri deilim. bu karışımı günde 6 bardak bazende daha fazla içiyodum. 16 kilo verdiğim halde basen ve yan yağlarımla sanki dahafazla gösteriyorum. onları eritmek istiyordum şimdi sporu bıraktım ama akşam ve sabah 15 dk egzersiz yapıyorum ve sadece sabah aç karna soğan suyumu içiyorum. 58buçuk olmuşum 5 gündür. onada sevindim. çünkü 1 aydan fazladır gram veremedim. yani kısaca sadece karışımla mucize beklemeyin spor ve yediklerinize dikkat ederek ancak ulaşabilirsiniz. ama ben emzidiğim için diyet yapamadım sadece süt yapar diye yediğim tatlı abur cubur gibi şeyleri bıraktım. biraz uzun oldu anlayamdığınız yerleri sorun garidelikafadulden

slm 5ın1 ıncelerken burayıda gormus oldum bneım enaz 20 kıl vermem lazım çikolataprenses kullanımını acıklayabılrmısn mesela 3lt bırgund ebıtrmeye ımkan yok kac gun kulanıoyrun yoks a hergun tekrardanmı yapmmaız gerekıyo nezamnlar ıcelımm

Back