• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

bende aklıma geldikçe içmiştim hiç öyle şu kdr bardak falan sınırım yoktu pet şişenin içine koydum btn gün içtim bir yan etkisinide görmedim açıkcası ama bunu söyleyende boşuna söylememiştir bence araştırmak lazım...

bende 2 gün oldu başlayalı. Günde 7 bardak içiyorum =D 10 dkda yatmadan önce egzersiz yapıyorum, abur cubur yemiyorum fakat 2 günde henüz bir gelişme olmadı umarım ilk günler diye böyledir bu şekildede kilo veremezsem naparım bilmiyorum...

5 gündür içiyorum fakat hala bir etki yok bende=((( neden sizce???

ben kullanalı 9 gün oluyo kılo olarak bı sey yok gunde enaz 5 bardak içiyorum ıkı gun gıdıyo bı karısım wc ye cıkarıyo ama kıloda tık yok demek bunyedne bunyeye değişiyo ben 5ın1 sipariş verdım onunla beraber devam edıcem bu karısımada nede olsa dogal kullanımında zarar yok bakarsın ıkısı beraber daha fazla fayda eder umut dunyası:(

arkadaşlar bu karışımı uygulayanlar neredeler yahu, iyi kötü bir haber versenizde bnde sevinsem=) şu kadar süre uyguladım, şunu yaptım şu kadarda kilo verdim diyen yokmu ???

konunun başından beri umutlu umutlu okudum....taaa ki en son sayfaya kdr :((( işe yaramıo muu? bünyeden de farkeder ama....

umudum yıkıldı bi anda....bende doğum yapalı 4,5 sene oldu...hala aynıyım...doğum sonrası emzirmede aldım kiloyu...koşu bandı aldım diyetisyene gittim ama uzun süre dayanamadım...çok çabuk pes ediyorum ben yaaaa....halimden şikayetçiyim....verdiğim kilolarıda bu kış aldım...tam bi tatlı canavarıyım....bel fıtığımda var bu kilolar büyük yük bana...107 kilo muyum neyim tartıya çıkmaya korkuyorum ben :(

benimde hipotiroidim var ve bn çokl çabuk kilo veren biri değilim kullanalı 8 gün oldu ve henüz bir faydası olmadı bnde uzun zmndır içenlerden yorum bekliyorum. Lütfen uzun zamandır içenler bizi bir aydınlatın ???

benimde hipotiroidim var ve bn çokl çabuk kilo veren biri değilim kullanalı 8 gün oldu ve henüz bir faydası olmadı bnde uzun zmndır içenlerden yorum bekliyorum. Lütfen uzun zamandır içenler bizi bir aydınlatın ???

cnm bneımde 20gune yakın oldu aksatmadan ıctım hıc tık yok baska seylerde yapmama ragmen ama vc cıkarıyo onn ıcn bır ay dolsun bırakıp ara verıp yenıden baslıcam zararı oyk enazından

konunun başından beri umutlu umutlu okudum....taaa ki en son sayfaya kdr :((( işe yaramıo muu? bünyeden de farkeder ama....

umudum yıkıldı bi anda....bende doğum yapalı 4,5 sene oldu...hala aynıyım...doğum sonrası emzirmede aldım kiloyu...koşu bandı aldım diyetisyene gittim ama uzun süre dayanamadım...çok çabuk pes ediyorum ben yaaaa....halimden şikayetçiyim....verdiğim kilolarıda bu kış aldım...tam bi tatlı canavarıyım....bel fıtığımda var bu kilolar büyük yük bana...107 kilo muyum neyim tartıya çıkmaya korkuyorum ben :(

çık çık tartıya,bence diyete başlaman için sebep olur.Bende hiç diyet yapamıyordum ama geçtiğimiz cumartesi bir magazada bikini denemesi yaptım,sonuçmu?bikiniyi bırakıp direk eczaneye gittim.sırnaşık şey yağ yakıcı bir ürün aldım ve pazardan itibaren başladım yürüyüş,spor hepsini yapıyorum valla.Bir bikini giymem sebep oldu .Kimbilir tartı da sana sebep olur.naniknanik

bende doğumdan sonra kalan kilolarla baş etmeye çalışıyorum.Altı yıl oldu doğum yapalı ama bir türlü 6 kilo veremedim.Her yolu denedim.Lahana hapı kapsülünü içtim.xenicol diye bir hap içtim.Lahana çorbası diyeti yaptım.Soğan suyu içtim.Hergün yarım saat kondüsyon bisikletine biniyorum.Ekmek hiç yemem.Salatalarla beslenirim.Tatlıyı haftada bir yerim.Şimdi 4321 kullanıyorum.Ama yok yok yok olmuyor.Veremedim şu 6 kiloyu.Daha ne yapacağımı bilmiyorum.Kilolarla kafayı bozdum.Bu karışımıda denemek istiyorum ama hayal kırıklıkları beni üzüyor artık.Burdakiler bence çabuk kilo verebilen insanlar.Ben ağır çalışan metabolizması olanlardan fikirler bekliyorum.Deneyipte sonuca ulaşanlar fikirlerinizi bekliyorum.

klasayse bu karışımı 10 gündür kullanıyorum bendede tık yok zararsız olduğu için içiyorum.en azından yapay meyve suyu ve asiitli içeceklerdense günlük içecek tüketimimi bununla sağlıyorum.lahana kapsülünü bende denedim hiç bir faydası yok..çorbayı 1 hafta yaptım 3 kilo verdim.bu karışıma devam ediyorum lahana çorbasınada başlıyorum bugün yeniden inşallah verirsin 6 kiloyu.. benim daha verecek 22 kilom varrrrrrÇok üzgünüm çoook

kızlar herkeşlere selaaam
bahse konu olan elma suyunu ben 15 gün falan içtim toplamda 3 kilo verdim çok fazla diyet yapmadım yapamadım daha doğrusu çünkü işe gitmek için çok erken kalkıyorum ve geç geliyorum işten ister istemez insan diyet yapamıyor...
ama şu kadarını söyliyim bu elma suyu tek başına çok bi şey ifade etmiyo sanki. ben o 15 gün içinde akşamları biraz hareket yaptım ve akşam yemeklerinde biraz dikkat etmeye çalıştım
şimdi elma suyunu içmiyorum çünkü tadı çok tatlı geliyo bana içim bulanıyo ama az yemeye devam ettim yaklaşık 1.5 ayda falan 5 kilo verdim 72 kilodan 67 oldum hala da 7 kilo falan vermem lazım
deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum biraz zor oluyo ama akşam yemeklerindeki porsiyonları azaltmaya çalışın yeşil çay ve funda yaprağı çayı için yemek aralarında bolda limon sıkın tadı güzel olur. birde bir diyette gördüm öğünlerden önce yarım greyfurt öneriyorlardı benim mide sorunum olduğu için yiyemiyorum :( yağ yakımını başlatan greyfurtmuş öyle okumuştum
hade herkese kolay gele kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar bende bu karışımdan hazırlamak istiyorum bakalım sonuç ne olacak nisanın 26 sına kadar biraz kilo verebilir miyim acaba bir de çikolata prenses acaba kayınvalidende senin gibi kolay ve hızlı kilo verdi mi merak ediyorum

merhaba arkadaşlar
ben bu elma suyunu yaklaşık 1senedir kullanıyorum.forumda başlığı görünce merak edip yazılanları okudum.metabolizması yavaşlamış birisi olarak merak edenler için deneyimimi paylaşmak istedim:)
yaşım 34 ve ilk bebeğime hamile kaldığım için 20 kg almıştım:)1 yaşına gelinceye kadar kızım 12kg bende kaldı emzirmenin hiç faydası olmadı.geçtiğimiz sene bahar zamanı bu elma suyunu nette bir sitede görüp denemeye başladım.tadı içilebilir ve ister sıcak ister soğuk seçeneğinin olması nedeniyle kullanmya başladım.ilk aylar genelinde olduğu gibi kg bazında birşey farketmedi çünkü destekleyici hiçbirşey yapmadı egzersiz falan.ama farkında olmadan bellir bir süre kullanımla kilo vermeye hazırladı beni .gerçekten metabolizmam çok yavaş.aslında düzensiz beslenme alışkanlığımda vardı.yemek yemezdim ekmek kullanmam ama aburcubura özelliklede çikolataya asla hayır diyemiyorum:).yaza kadar bu suyu içtim.yazında devlet hastanesindeki diyetisyene gittim komşuların galeyanına gelip:)diyete sadece 15 gün uydum ama bana kazandırdığı tek şey egzersiz......
açıkçada belirttim diyetisyene bebeğim var ve düzenli yemek yiyemiyorum verdiğiniz listeye uyamam dedim:1no2: yeme alışkanlığıma birazcık olsun dikkat ettim ama tempolu yarım saat yürüyüş ve toplam 6 hareketli egzersizi (15 dak)2 ay boyunca yaptım.aslında spordan nefret ederim ama yaza girince gayrete gelmiştim:) ha şunuda belirteyim egzersize başladıktan 1 ay sonra vücudum şekillenmeye ve zayıflamaya başladım ayda 2kg kadar veriyodum.şunuda vurgulamak isterim metabolizmam egzersizede 1 ay karşılık vermedi.herkesin farklı metabolizması olduğunu tekrarlamak istiyorum.elma suyu karışımı egzersizle beraber çok iyi yardımcı oluyor.yazın sıcakta benim gibi su içmyei sevmeyenlere limonata tadında birebir.yaz geçince tabii bende su koyverdim ve vücudum tam egzersize alışmışken kilo vermeye başlamışken bıraktım.tatil sezonu bitti ya:)
şimdi yaklaşık 10 gün önce tekrar hareketlerime başladım.havalardan dolayı ve kızım nedeniyle dışarıda yüyüyemiyorum her zaman o yüzden evde 5 dak ısınma turu yapıp 15-20 dak egzersiz yapıyorum.ve bugünde çok uygun fiyata bir siteden sauna eşofmanı aldım ilk defa bugün kullandım.onunda çokkk etkisi var (merak edenlere siteyi özelden yazarım).elma suyunada devam.
yani sonuç olarak şu anda hamilelik önce kiloma 2 kg kaldı o da çokkk zorluyor ama bende inat ediyorum yazdan önce vericem diye:)belirtmek istediğim bir nokta daha var ben elma suyunu 1-2 ay aralıksız kullanıyorsam 1 ay ara veriyorum metabolizmam etkisini yitirmesin diye.ne kullanırsanız kullanın sürekli ara vermeden devam ederseniz bir süre sonra bünye alışkanlık yapıyor.elma suyunu bıraktığımda sirkeli su içiyorum sabahları ve yemeklerden yarım saat sonra.ondan bıktığımda şu günlerde yaptıpım gibi gün boyu ılık su ,yeşil çay tüketmeye çalışıyorum.benim gibi egzersizi sevmeyen ya da fırsat bulamayanlar için naçizane tek tavsiyem var: herkes günde 1-2 saat spor yapabilecek azimde veya imkanda bulunmayabilir .benim gibi az ama sürekli yapmayı alışkanlık edinirseniz daha yararlı olur ve size de fazla yükkünlük bıkkınlık vermez.komşularım günde 2 saat yürüyüş ve egzersiz yapıyor ama 1 ayı dolduramadan bırakıyorlar çünkü çok yükleniyorlar kendilerine.dediğim gibi az ama öz yapmak her zaman faydalı.
yoksa başlı başına sadece elma suyu ya da herhangi başka bir destek bir yere kadar fayda eder ya da hiç etkisini göstermez.mucize olur yoksa onun adı:)
netice itibariyle hafif bir egzersiz ve elma suyu birlikte fayda sağlıyor yağları yakıyor.
umarım tecrübem uzun süreli bu formülü kullanan birisi olarak merakınızı giderir.
bende amma uzun yazmışım kusura bakmayın.inşallah yazım gayrete gelmek isteyenlere yardımcı olur:)

teşekkürler sirmabicer
bende 10 gün kullandım çok fazla kilo veremedim ama bel bölgem incelmeye başaldı bu çayı kullanırken egzersizde yaptım çünkü tek başına hiçbişey etkili olmaz

Back