- Konu Sahibi çikolataprenses
merhaba arkadaşlar
ben bu elma suyunu yaklaşık 1senedir kullanıyorum.forumda başlığı görünce merak edip yazılanları okudum.metabolizması yavaşlamış birisi olarak merak edenler için deneyimimi paylaşmak istedim:)
yaşım 34 ve ilk bebeğime hamile kaldığım için 20 kg almıştım:)1 yaşına gelinceye kadar kızım 12kg bende kaldı emzirmenin hiç faydası olmadı.geçtiğimiz sene bahar zamanı bu elma suyunu nette bir sitede görüp denemeye başladım.tadı içilebilir ve ister sıcak ister soğuk seçeneğinin olması nedeniyle kullanmya başladım.ilk aylar genelinde olduğu gibi kg bazında birşey farketmedi çünkü destekleyici hiçbirşey yapmadı egzersiz falan.ama farkında olmadan bellir bir süre kullanımla kilo vermeye hazırladı beni .gerçekten metabolizmam çok yavaş.aslında düzensiz beslenme alışkanlığımda vardı.yemek yemezdim ekmek kullanmam ama aburcubura özelliklede çikolataya asla hayır diyemiyorum:).yaza kadar bu suyu içtim.yazında devlet hastanesindeki diyetisyene gittim komşuların galeyanına gelip:)diyete sadece 15 gün uydum ama bana kazandırdığı tek şey egzersiz......
açıkçada belirttim diyetisyene bebeğim var ve düzenli yemek yiyemiyorum verdiğiniz listeye uyamam dedim:1no2: yeme alışkanlığıma birazcık olsun dikkat ettim ama tempolu yarım saat yürüyüş ve toplam 6 hareketli egzersizi (15 dak)2 ay boyunca yaptım.aslında spordan nefret ederim ama yaza girince gayrete gelmiştim:) ha şunuda belirteyim egzersize başladıktan 1 ay sonra vücudum şekillenmeye ve zayıflamaya başladım ayda 2kg kadar veriyodum.şunuda vurgulamak isterim metabolizmam egzersizede 1 ay karşılık vermedi.herkesin farklı metabolizması olduğunu tekrarlamak istiyorum.elma suyu karışımı egzersizle beraber çok iyi yardımcı oluyor.yazın sıcakta benim gibi su içmyei sevmeyenlere limonata tadında birebir.yaz geçince tabii bende su koyverdim ve vücudum tam egzersize alışmışken kilo vermeye başlamışken bıraktım.tatil sezonu bitti ya:)
şimdi yaklaşık 10 gün önce tekrar hareketlerime başladım.havalardan dolayı ve kızım nedeniyle dışarıda yüyüyemiyorum her zaman o yüzden evde 5 dak ısınma turu yapıp 15-20 dak egzersiz yapıyorum.ve bugünde çok uygun fiyata bir siteden sauna eşofmanı aldım ilk defa bugün kullandım.onunda çokkk etkisi var (merak edenlere siteyi özelden yazarım).elma suyunada devam.
yani sonuç olarak şu anda hamilelik önce kiloma 2 kg kaldı o da çokkk zorluyor ama bende inat ediyorum yazdan önce vericem diye:)belirtmek istediğim bir nokta daha var ben elma suyunu 1-2 ay aralıksız kullanıyorsam 1 ay ara veriyorum metabolizmam etkisini yitirmesin diye.ne kullanırsanız kullanın sürekli ara vermeden devam ederseniz bir süre sonra bünye alışkanlık yapıyor.elma suyunu bıraktığımda sirkeli su içiyorum sabahları ve yemeklerden yarım saat sonra.ondan bıktığımda şu günlerde yaptıpım gibi gün boyu ılık su ,yeşil çay tüketmeye çalışıyorum.benim gibi egzersizi sevmeyen ya da fırsat bulamayanlar için naçizane tek tavsiyem var: herkes günde 1-2 saat spor yapabilecek azimde veya imkanda bulunmayabilir .benim gibi az ama sürekli yapmayı alışkanlık edinirseniz daha yararlı olur ve size de fazla yükkünlük bıkkınlık vermez.komşularım günde 2 saat yürüyüş ve egzersiz yapıyor ama 1 ayı dolduramadan bırakıyorlar çünkü çok yükleniyorlar kendilerine.dediğim gibi az ama öz yapmak her zaman faydalı.
yoksa başlı başına sadece elma suyu ya da herhangi başka bir destek bir yere kadar fayda eder ya da hiç etkisini göstermez.mucize olur yoksa onun adı:)
netice itibariyle hafif bir egzersiz ve elma suyu birlikte fayda sağlıyor yağları yakıyor.
umarım tecrübem uzun süreli bu formülü kullanan birisi olarak merakınızı giderir.
bende amma uzun yazmışım kusura bakmayın.inşallah yazım gayrete gelmek isteyenlere yardımcı olur:)
sizdeki gibi benimde metabolizmam çalışmıyor .3 buçuk aydır yürüyorum gram veremedim ama şekil aldı vücudum.sauna eşofman konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim sevgilerimle dilek.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5