• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

canım işin masa başındaysa gerçekten çok sıkıntılı:bbo: ben okuldan mezun olduğumda 64 kiloydum işe girdim 72 kilo oldum bende hep masa başındayım otobüste dolmuşta hep oturarak gidip gleiyorum :çok üzgünüm:
masa başında iş yaparken karnını içeri çekip 10 saniye falan tut gün içinde sık sık yap bunu birde ayaklarını 20 cm havaya kaldır destek almadan bir süre dur biraz işe yarıyor bunlaryerimseniben

saol canım benim deniyorum şimdi :1hug:

ben kullanmaya başladım, daha kilo vermedim hatta etkisini de görmedim açıkcası ama yine de ısrarla içiyorum, üçüncüyü yaptım...yalnız ben de müthiş bir ağız kuruluğu yaptı, büyük ihtimalle su kaybı oldu, çünkü çok susuyorum...

ben bu karışımı malesef kullanamadım çünkü bende fena halde bulantı ve karın ağrısı yaptı günün sonunda hep acilde serum takmak zorunda kaldılar.ancak bende gastrit var ileri dercede ve karabiber çok dokunuyor bu nedenle mide rahatsızlığı olanlar dikkat etsinler

kızlar bende yorum yapmadan geçemicem geçen sene yaz içerisinde bende denedim bu tarifi sabah içtim allahh akşama kadar ne yiyecegimi şaşırdım bilemiyorum sebeb gerçekten bu mucize karışımmıydı yoksa bendemi bir problem vardıkaydirigubbakcemile3

Cidden iştah açıyomu yandık o zaman.Kilo verelim derken almayalım iyice.Ben bugün başladım ama daha öyle bir etkisi olmadı.Bakalım.Ya da benim iştah hep açık olduğu için bişey farketmedim.

çikolataprenses kullanmaya başlayalı 1.5 hafta oldu çok az fark var yarım kilo falan sen ne kadar zaman sonr etkisini görmeye başladın acaba

bu haftasonu ben de başlıcam inşallah. benim de 5-6 kilo fazlam var şu an 62 kiloyum aslında 55-56 olmak istiyorum bakalım. ınşallah işe yarar ben de çalıştığım için haftasonu başlıcam mide rahatsızlığım olduğu için korkuyorum k.biberden açıkçası inşallah işe yarar ben de buradan sizlerle paylaşırım:))

kızlar ben de bu çayı denemek istiyorum. Ama merak ettiğim birşey var. Mesela ibrahim saraçoğlu kürler verirken kaynayan suya ilave edilmesi ve dakikaları herşey için ayrı beriyor. Yani sürenin çok önemli olduğunu söylüyor. Sizin tarifte böyle bişey var mı? yani elmalar limon v.s soğuk suyla aynı anda atılıp mı kaynatılıyor ya da sıcak suya mı? Siz nasıl yapıyorsunuz?

slm arkadaşlar bende suan funda yağrağı ve yeşil çay içiyorum merak ettim bunuda içmek istiyorum ama ikisinide içmek zararlı olurmu acaba fikri olan varmı yardımcı olabilirmi bu arada funda yaprağı ve yeşil çayda çok ii ama bunuda merak ettim yorum yazarsanız sevinirim...

Ben bugün başladım ve her zaman haber verecegim kızlar merak etmeyin ama içen bir arkadaşım var bakalım o çok memnun

ben pek içemiyorum bu karışımı niye bilmiyorum ama midem bulanmaya başladı... yeşil çay içiyorum şimdi ama funda yaprağıyla hiç denemedim sngl işe yarıyor mu senin çayın...

Back