• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

pardon arkadaşlar yaa, düzeltme yapamadım bi türlü tekrar alıntıyı kaydediyorum;:1rolleyes:

Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez Tavsiyeli Metabolik Denge Sıvısı Tarifi

Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanan sağlıklı zayıflamak için metabolik denge sıvısı gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra 1 su bardağı içildiğinde ödem sökücü, tansiyon düşürücü ve yağ yakıcı içecek özelliği ile sağlıklı bir şekilde zayıflamaya yardımcıdır.

Metabolik denge sıvısı tarifi:

Metabolik denge sıvısı yapmak için gerekli malzemeler:

2 orta boy elma (kırmızı veya yeşil olması fark etmez)

1 adet limon

1 tatlı kaşığı karanfil

1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz karabiber kullanmayın)

1 dal rulo tarçın (çubuk tarçın)

3 litre su

Metabolik denge sıvısı nasıl hazırlanır?

Metabolik denge sıvısı ‘nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.

Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin.

Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir

Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor

slm kızlar daha öncede yazmıştım bir kaç gün içtim iştahımı açtı diye bırakmıştım
şimdi 2 gündür aynı malzemeleri demleyip içiyorum günde 3 bardak
1 bardak suya 2 tane karanfil
6-7 tane kara biber
kabuk tarçınıda bölüyorum öyle demliyorum (2-3 defa su ekleyip ayın malzemelerle demliyorum) tadı harika oluyor iştahımda da bi değişiklik yok şimdilik açılmasında ben razıyım.
sabah ve akşamda birer bardak elma sirkeli su içiyorum günlük 1,5 saat te yürüyorum umarım faydası olur

meraba çikolata prenses
bu karışımı yanlış anlamadıysam 2 günde bitiriyorsun
ac tok farketmiyor içiyorsun birde yemeklerden nasıl ne şekilde kısıyorsun

kızlarrrrrr
mucıze ıksır suan ocakta kaynıyor
ve ben cok heyecanlandım yaaaaa
nasıl sonuc alıcam cok merak edıyorum
benım duduklum kucuk oldugu ıcın normal tencerede kaynatıyorum
sanırım bır sorun olmaz
ve 2 gunde bıtırıcem yanlıs hatırlamıyorsam
bıde bıse sorucam
ben bebıs emzırdıgım ıcın
bugun bırde yesıl cay aldım
hamılelıkte yasak dıye bılıyordum ama acaba emzırılkende yasakmı
kullanan anneler var mıı
ayy ellerım tıtrıyor heyecandan

meraba çikolata prenses
bu karışımı yanlış anlamadıysam 2 günde bitiriyorsun
ac tok farketmiyor içiyorsun birde yemeklerden nasıl ne şekilde kısıyorsun
slm cnm evet ben 2 günde bitiriyorum bi bardak aç bi bardak tok içiyorum günde çok fazla tükettim yani :) çok fazla kısmıyorum sadece abur cuburu kıstım birde akşam sadece yağsız salata yiyorum bol su içiyorum

kızlar bu baharatların etkilerine internetten bi bakayım dedim ve ne buldum bi bakın
Tarçının tıbbi etkileri ve bu etkilerden yararlanma yöntemleri şöyle açıklanabilir:

1. Mide ve bağırsak gazlarım söktürür.
2. Hafif doku ve damar büzücü özelliği nedeniyle diyareyi kesici ve peklik vericidir.
3. İştah açıcıdır.
4. Sindirimi kolaylaştırır.
5. Mide bulantıları ve kusma refleksini bastırır.
6. Kan dolaşımını geliştirip hızlandırır.

KARANFİL:
Karanfilin Faydaları: Mikropları öldürür. Ağrıları dindirir.
Sinirleri uyarır. Hazmı kolaylaştırır.Gaz söktürücüdür.
İştah açar. İshali keser. Bedensel ve zihinsel yorgunlukları gidermekte etkilidir.
Cinsel arzuları kamçılar. Doğumu kolaylaştırır.

VEEE KARABİBER
Sofralarımızda sıklılla kullandığımız karabiber aynı zamanda sindirim sistemi için bulunmaz bir nimettir. Fayadaları ;

-Mideyi ısıtır.

-İştah açar.

-Hazmı kolaylaştırır.

-Mide ve bağırsaklardaki mikropları öldürür.

-Gaz söktürür ve gaz birikmesine engel olur.

-Şeker hastalığının ilerlemesini durdurur.

-İdrar söktürür.

-Enerji verir.

-Cinsel istekleri kamçılar.

-Sinirleri kuvvetlendirir.

-Yiyeceklerde baharat olarak kullanılır.

- Damar sertliği, yüksek tansiyon, egzama, üremi, bağırsak iltihabı ve romatizmadan şikayet edenler, mümkün olduğu kadar az kullanmalıdırlar.
Karabiber toz halinde yemeklerde baharat olarak yemeğe lezzet ve koku katmak ve iştah açmak için kullanılır.

-Ayrıca, bal ve soğan ile birlikte macun yapılıp saç dökülen yere sürülerek saç dökülmesine karşı kullanılabilir

arkadaşlar valla hepsini ayrı ayrı sayfalardan bile baktım etkileri hep aynı yazıyo
nasıl iştahınızı kapatır anlamadım, benimkini açtı acaba iştahı kapanan arkadaşların ki psikolojik mi diye merak ettim.

vall tadı harikaydı günde 3 bardak demleyip içiyordum bu bitkileri. siyah çay yerine içeceğim bu olmuştu, ama bu etkileri gördükten sonra şu dakka itibariyle bıraktım diyebilirim.

kızlar selam haftam geldi ve tartıldım 1.5 kilo vermişim.Ama bide hastalığım da yakın onun etkiside var dır çünkü normal zamanda tam 2 kilo farkediyo hastalıktan sonra çok sevinçliyimhihoyyyt

öncelikle çikolata prensesi tebrik etmek istiyorum.darısı başımıza.ben de en kısa zmanda başlamak istiyorum ama yeşil ekşi elma bulamadım.illa yeşil ekşi olması mı gerekiyor.bize yakın marketlerden bulamadım da?pazarda da yok :(

öncelikle çikolata prensesi tebrik etmek istiyorum.darısı başımıza.ben de en kısa zmanda başlamak istiyorum ama yeşil ekşi elma bulamadım.illa yeşil ekşi olması mı gerekiyor.bize yakın marketlerden bulamadım da?pazarda da yok :(

saol canım darısı başına. doktor yeşil elma olacağını söylemiş ama sen bilirsin bulamadım diyosan bulana kadar kırmızı elma kullan istersen

Merhaba kızlar bende iki gün önce başladım birkaç gündür takip ediyordum sizleri dün daireye götürdüm normalde sabahları hamur işi yemezsem asla doymazdım iş yerlerinde malum sabahları simit puaça falan öğlenleri de arkadaşla mecburen sandviç alırdık.dün sabah evde içtim şişeylede daireye götürdüm inanın birtürlü acıkmadım zorla iki diyet kraker yedim sadece öğlene kadar öyle geçti gerçe çokda işim vardı ama normalde ben acıkınca ellerim titrer hiç canım istemedi birşey yemek.öğlende bir çorba içtik arkadaşla o kadar.ama lavobaya gitmekten bir hal oldum. Bugün suyum bitecek yenisini yapacağım yarında tartılacağım.sizlere kilo vermişmiyim yazarım.akşamlarıda pek yemiyorum genelde salata türü şeyler yiyiyorum.pek yürüyüş yapamıyorum ama akşamları televizyon izlerken kanapede karın jimnastiği hareketleri yapıyorum biraz.umarım faydası olur. çikolata prensese sonsuz teşekkürler.hepinizi öpüyorum.

kızlar selam haftam geldi ve tartıldım 1.5 kilo vermişim.Ama bide hastalığım da yakın onun etkiside var dır çünkü normal zamanda tam 2 kilo farkediyo hastalıktan sonra çok sevinçliyimhihoyyyt

bende 2 kilo verdim ama hastalık dönemimde tartılmıştım hastalığım bitsin bi daha bakcam inşallah 1 kilo daha gider :sm_cool:

kızlar bende 1 haftadır kullanıyorum tam anlamıyla bişey yok kilo olarak ama belim incelmeye başladı kaydirigubbakcemile2

selam cicişler ne alemdesiniz bakimmm??
ya ben 3 haftadır yani işe başlayalı beri kilo veremiyorum bu karışımıda fazla içemiyorum onunda tkisi var ama hareketim tamamen kesildi diyebilirim. işe dolmuşla gidip geliyorum. işim masabaşı ve hareket imkanım kısıtlı. Akşm gelincede yoruluyorum çocuk yemek falan bayılıp kalıyorum walla yatakta. yürüme işide bitti. hala 60tayım 55 istiyodum ama kilo almassam iyidir bu durumda. o yüzden canım sıkkın biraz:çok üzgünüm:

selam cicişler ne alemdesiniz bakimmm??
ya ben 3 haftadır yani işe başlayalı beri kilo veremiyorum bu karışımıda fazla içemiyorum onunda tkisi var ama hareketim tamamen kesildi diyebilirim. işe dolmuşla gidip geliyorum. işim masabaşı ve hareket imkanım kısıtlı. Akşm gelincede yoruluyorum çocuk yemek falan bayılıp kalıyorum walla yatakta. yürüme işide bitti. hala 60tayım 55 istiyodum ama kilo almassam iyidir bu durumda. o yüzden canım sıkkın biraz:çok üzgünüm:
canım işin masa başındaysa gerçekten çok sıkıntılı:bbo: ben okuldan mezun olduğumda 64 kiloydum işe girdim 72 kilo oldum bende hep masa başındayım otobüste dolmuşta hep oturarak gidip gleiyorum :çok üzgünüm:
masa başında iş yaparken karnını içeri çekip 10 saniye falan tut gün içinde sık sık yap bunu birde ayaklarını 20 cm havaya kaldır destek almadan bir süre dur biraz işe yarıyor bunlaryerimseniben

Back