Kişisel yağ eritme karışımı

bende yaptım bu tarifi 10 gün oldu henüz kilomda bi değişiklik yok.yürüşüş şu an yapamıyorum ama başlayacağım.

yaaa kızlar bende gaza geldim.ama evde toz karabiber var.emziriyorum diye hiç bişey yapmamıştım.eğer sütte bi değişiklik yosa bende başlamak istiyorum

bu formülle zayıflarsam eğer, herkeste işe yarar neden mi?
adet düzensizliğim var, diyet yapmıyorum, sporda yapmıyorum...ama bu hafta içinde karışıma başlıyorum, eğer ben de bir değişiklik olursa tüm bunlara rağmen herkes gönül rahatlığıyla içebilir...

sağol canım dün yaptım 1 bardak içtim tadı benim hoşuma gitti kompostonun bi değişik versiyonu.ama bugün 6 fincan içicem :içelim:

yaaa kızlar bende gaza geldim.ama evde toz karabiber var.emziriyorum diye hiç bişey yapmamıştım.eğer sütte bi değişiklik yosa bende başlamak istiyorum

cimcime sakın toz karabiber kullanma ben kullandım çok acı oluyor içemedim ziyan oldu bütün malzeme kesinlikle tane karabiberle yap....
kızlar ben bir de az biraz lahana koyarak yaptım bu karışımı kokusu falan olmadı hiç sadece birazcık tadı buruklaştı ama içilmeyecek kadar değilsositososito

merhaba arkadaşlar bi kaç gündür okuyorum burdaki yazıları ve bende karar verdim başlamaya ama yeşil arjantin elması bulamadım.şimdilik kırmızı kullanıcam.bu arada kimler kilo verdi bu formülle çok merak ediyorum........................

kızlar merabahihoyyyt.bende bu karışımdan yaptım aynı zamanda birde halk arasında is veç diyeti diye bilinen diyete başladım inşalllah artık gider şu başbelaları :1no2:sonuçlardan ölmezsem haberdar ederim.busefer çok azim ettimdedua edin:Saruboceq:

canım sağol ama benim şimdi tane k.biberim yok.evimde merkezde değil.çok fazla koymadım biraz toz k.biber koydum.arkadaşlar gidince aldırcam.böyle kullansam bi sakıncası olmaz dimi

evet icindeki maddeler cok tutarli bende bir sure yaptim gercekten etkili ama tadi eksimsi aci oluyor.

canım sağol ama benim şimdi tane k.biberim yok.evimde merkezde değil.çok fazla koymadım biraz toz k.biber koydum.arkadaşlar gidince aldırcam.böyle kullansam bi sakıncası olmaz dimi

canım valla ben bir yemek kaşığı silme toz karabiber koymuştum çok acı oldu içemedim istersen sen bir tatlı kaşığı yaparak dene bir şey olacağını sanmam ama tadı biras kötü olabilir ...evin merkeze uzaksa aktardan falan da alabilirsin canım tane karabiberi kaydirigubbakcemile5

kızlar slm,ben 6 günde 2 kilo verdim bu suyla biraz yememe dikkat ettim günde 6 bardak falan içtim,2 gün falan 20 dk yürüdüm sonra bıraktım ama rahatsızlığım nedeniyle.bugün yine başladım,ama bu iki kiloyu yemediğim içinde vermiş olabilirm,suyun çok fazlae tkisi varmı bilmiyorum ama bol su içmekte kilo vermede gerekli olduğunda sıvı alıyoruzyerimseniben,faydalı bişey yani,çok sık tuvalete çıkarıyor.

hihoyyytkıslaaaarr bende bir haftadır bu karışımdan içiyorum vee 2 kilo vermişim :sm_cool:
çok sevindim gerçkten şimdi birazda yememe dikkat edersem süper olcak :Saruboceq:

ne zamandır takip ediyorum kızlar hatta 2 gündür içiyorum yalnız bişey sorucam ekşi elmamı olması gerekiyor dün pazarda buldum ekşi elma onunlamı yapayım daha öncekini kırmızı elmayla yapmıştım

canım ekşi elma daha yararlı oluyor diye biliyorum sen her duruma karşı yeşil elmayla yap:lepi:

canlarımmmmmm siz kilo verdikçe ben seviniyorum walla hadi bakalım. Beni 3 ay önce görenlerin ağzı açık kalıyo bidaha kapanmıyohihoyyyt

bide diyet bant kayınvalidemin çok işine yaramış ödemlerim falan kalmadı dedi.:sm_cool:

kızlar ben bikaç gündür bu karışıma başladım.gerçekten çok wc çıkarıyor.ama sanki benim biraz iştahımımı açtı ne ?sizde de böyle oldu mu? cuma günü tartılacağım bakalım bi değişiklik varmı

Metabolik denge sıvısı ‘nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.

Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin.

Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir

Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor

sadece elma ve lımon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…