F
fescher
Ziyaretçi
- Konu Sahibi çikolataprenses
-
slm cnm evet ben 2 günde bitiriyorum bi bardak aç bi bardak tok içiyorum günde çok fazla tükettim yani :) çok fazla kısmıyorum sadece abur cuburu kıstım birde akşam sadece yağsız salata yiyorum bol su içiyorummeraba çikolata prenses
bu karışımı yanlış anlamadıysam 2 günde bitiriyorsun
ac tok farketmiyor içiyorsun birde yemeklerden nasıl ne şekilde kısıyorsun
öncelikle çikolata prensesi tebrik etmek istiyorum.darısı başımıza.ben de en kısa zmanda başlamak istiyorum ama yeşil ekşi elma bulamadım.illa yeşil ekşi olması mı gerekiyor.bize yakın marketlerden bulamadım da?pazarda da yok
kızlar selam haftam geldi ve tartıldım 1.5 kilo vermişim.Ama bide hastalığım da yakın onun etkiside var dır çünkü normal zamanda tam 2 kilo farkediyo hastalıktan sonra çok sevinçliyimhihoyyyt
konumun adı neden değiştirildi ki?
konumun adı neden değiştirildi ki?
canım işin masa başındaysa gerçekten çok sıkıntılı:bbo: ben okuldan mezun olduğumda 64 kiloydum işe girdim 72 kilo oldum bende hep masa başındayım otobüste dolmuşta hep oturarak gidip gleiyorum :çok üzgünüm:selam cicişler ne alemdesiniz bakimmm??
ya ben 3 haftadır yani işe başlayalı beri kilo veremiyorum bu karışımıda fazla içemiyorum onunda tkisi var ama hareketim tamamen kesildi diyebilirim. işe dolmuşla gidip geliyorum. işim masabaşı ve hareket imkanım kısıtlı. Akşm gelincede yoruluyorum çocuk yemek falan bayılıp kalıyorum walla yatakta. yürüme işide bitti. hala 60tayım 55 istiyodum ama kilo almassam iyidir bu durumda. o yüzden canım sıkkın biraz:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?