Bir akrabamızın başından geçen bir olayı sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi almak isterim.
Olay güvenmek güvenmemek meselesine geliyor ve kimse nuh diyor peygamber demiyor, burada kim haklı kim haksız bu konuda genel görüş nedir bilgi almak isterim.
Erkek ve kadın bir yılı aşkın bir süredir çalkantılı bir ilişki yaşıyorlar. Geçmişte de bir nişan bozulması olayı yaşandı aralarında ve birbirlerini çok sevdikleei için tekrar bir araya geldiler. Kadın sosyal medyada oldukça aktif ve dikkatleri üzerine topluyor. Erkek ise kıskanç ve sosyal medyanın kişisel özel olmadığını söylüyor, yakında karısı olacağı insanın sosyal medyada dikkat çektiğini, bazı hesapların sadece kadını takip ettiğini, gelen direk mesajlardan birini kadının kendisine gösterdiğini bunlara karşı kadına güvendiğini ama bunlara çözüm bulmak gerektiğini söylerdi. İlk öncce bu sebeple ayrıldılar, Sonrasında kadın sosyal medyada daha dikkatli olmaya başladı. Tekrar bir araya geldiler derken.. Geçen gün yaşanan bir hadise bu ilişkiyi bitirmiş gözüküyor. Olay şu şekilde oluşmuş..
Erkek kadına gün içinde sürekli gelen bir kadın akrabasının aramalarına kadının hiç cevap vermeyişi üzerine telefonu almış ve o kadın akrabası olan kişinin aslında kadın akrabası olmadığını aynı numarayı whatsapp a eklediğinde bir erkek profil resmi görünce anlamış. Bunun üzerine araba ile bir yere giderken kadından arar mısın benim yanımda bu ablamı neden merak ediyormuş seni, hem iyi olduğunu söylere hem benimle de tanıştırmış olursun demiş. Kadın ise inatla aramamış..Erkek bu kişinin aslında bir erkek olduğunu bildiğini bu sebeple aramıyor olduğunu söyleyince kadın bu numara aslında bir şirket hattı o sebeple ben onu ablamın adı ile kaydediyorum demiş.. Arayanda bu ablamın şirketinin diğer ortağı oda benim abim sayılır ismi de şu demiş.
Bunun üzerine erkek gittikleri yerden aynı numaraya mesaj atmış ekran görüntülerini benimle paylaştı.
Ekliyorum.
Karşı tarafta ki, sözde abinin iki resim attığını söylüyor erkek, görür görmez silinmiş bu resimler, ve bu resimlerde sözde abi ile kadının sarmaş dolaş fotoğrafları olduğunu söylüyor.. bir kez görebildiğini söylüyor. Ve karşı taraftaki sözde abinin sanki sevgilisi elindenj çalınan bir ergen gibi davrandığını belirtiyor.
Ayrıca kadının whatsapp ına binbir rica ile baktığı zaman sözde abiden gelen mesaj , kendisinin kadınla birlikte whatsapp profiline koyduğunu kadınla olan fotoğrafının alıntılanıp altına ancak bir sevgilinin yazabileceği sözler olan bu ekran görüntüsünü de paylaştı..
Bunun üzerine erkek kadından ... eğer bu kişi gerçekten aile dostun ve abin ise , onunla geçmişte mutlaka bir kaç toplu ailece çekilmiş fotoların vardır, yada ver bakalım whatsapp kayıtlarına hep beraber görelim dediğini ancak kadının asla buna yanaşmadığını söylüyor
Ben artık bu noktada söylenecek bir şey kalmadığını gizleyecek saklayacak birşeyi olmayanın whatsapp geçmişini saklama gereği duymayacağını düşünüyorum.. Ortada inkar edilemeyecek gerçekler var.. adam gördüğüne mi inansın yoksa kabul edip boynuzlarını mı parlatsın..
İşin acı tarafı bunun kadın tarafından psikolojik şiddet olarak adlandırılması.. ve kişisel alana tecavüz olarak sunulması
Sahi sınırlar nereden başlıyor ?